برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

سس قارچ با خامه برای استیک و پاستا و مرغ

طرز تهیه دستور انواع سس قارچ برای غذای ایتالیایی پاستا یا استیک گوشت و حتی برای سیب زمینی و مرغ با ساده ترین روش ممکن و حرفه ای

سس قارچ با خامه برای استیک

این دستور تهیه از وب سایت Creme De la Crumb گرفته شده که‌ میتونید کنار گوشت استیک ازش استفاده کنید.

دریافت ویدیو

سس قارچ برای مرغ

یه سس آسون و در عین حال بسیار خوشمزه برای مرغ و استیک، همبرگر و سیب زمینی و سبزیجات…

  • قارچ:۲۰۰گرم
  • شیر: ¾ لیوان
  • ارد:۱ق غ
  • کره:۲۰ گرم
  • خامه صبحانه :۱ق غ
  • سیر:دو حبه پوره شده
  • نمک،فلفل،اویشن

قارچ رو بدون روغن با شعله کم تف بدید تا آبش کاملا جمع بشه.

سپس ۲۰ گرم کره و یک قاشق ارد رو میریزم تا کمی بوی خامی ارد گرفته بشه.

¾ لیوان شیر را اضافه میکنیم و کمی نمک و فلفل و بعد قارچ های تفت داده شده را اضافه میکنیم.

کمی اویشن میزنیم در نهایت ۱ ق غ خامه را مریزیم و با شعله ملایم اجازه میدهیم تا کمی قوام بیاید

سس قارچ برای سیب زمینی

سیب زمینی سرخ شده رو میتونید با خیلی چیزها مزه دارش کنید.

استفاده از کالباس و پنیر با تکه های فلفل دلمه ای تا ادویه های مخصوصی که میتونه طعم این خوراکی رو دلنشین تر بکنه.

اتفاقا ما یه مطلب کامل درباره ادویه های سیب زمینی دارید که توصیه میکنم حتما ببینید : چه ادویه ای به سیب زمینی سرخ کرده بزنیم؟ (مکزیکی و مک دونالد)

حالا بریم سراغ دستور سس قارچ و پنیر یرای سیب زمینی سرخ کرده که در تصویر پایین آموزش تصویری مرحله به مرحله اونو میتونید ببینید؛

طرز تهیه سس قارچ با مایونز

نصف قاشق آرد جو دوسر رو تو تابه بدون روغن روی شعله ملایم تفت بدین، تقرییا کمتر از نصف لیوان شیر(بهتره ولرم باشه) بهش اضافه کنید و هم بزنید تا آرد گوله نشه.

وقتی یکدست شد بهش نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که یه مقدار غلیظ بشه.

در این مرحله به مفدار دلخواه سس مایونز پرچرب (ترجیحاً مهرام) رو بهش اضافه کنید و هَم بزنید تا طعمش جا بی افته.

راستی طرز تهیه سس مایونز مهرام در خانه رو ببینید

حالا قارچ های تفت داده شده رو بهش اضافه کنید و یه کم زمان بدین تا به غلظت مناسب برسه؛ سس سالم و خوشمزمون آمادست.

با همین سس میتونید یه پاستا آلفردوی خوشمزه و سالم درست کنید

قبل از اینکه سس خیلی غلیظ بشه سینه مرغ، قارچ و پاستای پخته و آبکش شده رو بهش اضافه کنید و وقتی یه کم غلیظ شد و سس به خورد پاستا رفت آمادست.

فوق العاده خوشمزه میشه پیشنهاد میکنم حتما درست کنید؛ واقعا طعمش با پاستایی که با یه عالمه کره و خامه درست شده برابری میکنه

البته میتونید با توجه به مقدار کالری و چربی مجاز روزانتون آرد رو با یه مقدارِ کم کره تفت بدین

این سس کنار مرغ و سیب زمینی که توی فر درست شده خیلی خوشمزه میشه

این سس با مقدار موادی که گفتم حدودا ۱۵۰ کالری داره

سس قارچ و گوجه فرنگی

قارچو خرد شده رو با کره تفت میدیم.

سیر نگینی هم اگر دوست داشتید اضافه میکنیم و میزاریم خوب عطرش ازاد بشه.

توی تابه یا قابلمه کوچیک دو قاشق ارد می ریزیم و یه تفت کوچولویی میدیم.

نصف لیوان شیر هم اضافه میکنیم و تند تند هم میزنیم تا گلوله نشه.

گوجه هارو از قبل پوست میکنیم و میزاریم بپزه و به صورت کاملا لِه شده به مواد قبلی مون اضافه میکنیم.

حالا کمی آرد اضافه میکنیم و در اخر فلفل سیاه و نمک میریزیم و میزاریم یکمی باهم طعم دار بشن.

راستی میتونید پنیر پارمسان هم توی سس بریزید.

همچنین پودر اویشن هم خوش طعمش میکنه