برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

آموزش طرز تهیه سس قرمز تند با رب گوجه

سس قرمز در میان سس ها اونقدر محبوب و معروف هستش که میشه قهرمان بلامنازع بهترین نوع سس انتخابش کرد.

سس کچاپ یک چاشنی است که از شکر ، رب گوجه فرنگی ، سرکه ، نمک و ادویه جات و بدخی ترشی جات تشکیل شده است.

کچاپ در انواع مختلف و طعم های متنوع ارائه می شود که همراه با فست فود در دنیا مصرف فراوانی دارد اما همچنین به طور گسترده ای در پخت و پز روزمره استفاده می شود.

از نظر کلاسیک ، سس کچاپ در کنار غذاهای اصلی استفاده می شود.

تبلیغ خلاقانه سس تند هاینز

مهمتر از همه کچاپ در کنار سیب زمینی سرخ شده یا پیتزا و سمبوسه، شنیسل ، سوسیس، پاستا و فلافل مورد استفاده قرار میگیرد.

سس گوجه فرنگی همچنین به عنوان یک چاشنی برای همبرگر و هات داگ بشدت محبوب است.

تاریخچه سس قرمز Ketchup

کچاپ در نوع اولیه بطور قابل توجهی رقیق تر و تلخ تر از امروز بود.

اصطلاح سس کچاپ از کتابهای آشپزی انگلیس سرچشمه گرفته و سپس در ایالات متحده رایج شد تا اینکه سرانجام به سراسر جهان عرضه شد.

سس هاینز در سال ۱۹۰۵ توانست پنج میلیون بطری سس قرمز با ترکیب گوجه فرنگی و سرکه، میخک ، فلفل قرمز ، جوز هندی ، دارچین و فلفل شیرین تولید کند. منبع

الیزابت دیوید ، نویسنده انگلیسی زبان، معتقد است که کچاپ از کلمه انگلیسی caveach ، ماریناد مبتنی بر سرکه برای ماهی های پخته شده گرفته شده است.

کلمه Ketchup در اواخر قرن هفدهم در یک فرهنگ لغت انگلیسی ظاهر شد و به عنوان “سس هند شرقی بالا” تعریف شد.

در آن زمان “هند شرقی” اصطلاحی برای جنوب و جنوب شرقی آسیا بود ، مخصوصاً برای اندونزی.

اولین تبلیغ برای سس قرمز کچاپ در سال ۱۸۹۸ توسط تولیدی برادران کورتیس

تهیه سس قرمز تند و آتیشی 🌶

میتونبد رب گوجه و اب و فلفل قرمز رو هم بزنید و یه سس معمولی تند گیرتون بیاد اما ما میخوایم یه دستور فوق حرفه ای برای تهیه سس قرمز تند رو بهتون اموزش بدیم.

اول برید یک کیلو گوجه فرنگی و ۲۵۰گرم فلفل قرمز و صد گرم فلفل دلمه تازه تهیه کنید.

در ابتدا گوجه‌ها رو ریز کنید و بریزید داخل غذا سازتون تا خوب له بشن(یا با گوشت‌کوب خودتون میتونید له کنید).

بعد بریزین داخل یک ظرف و دو الی سه قاشق نمک بریزید داخلش و یک روز تمام بذارین تا آفتاب بخوره.

این کار باعث میشه تا گوجه تون خوب ترش بشه و جا بی‌اُفته. بعد گوجه هارو دوباره خوب له کنید و اَلَک کنید.

حالا فلفل دلمه‌ای های شسته شده و تمیز رو داخل غذاساز بریزین وخوب خرد و نرمش کنین.

گوجه هایی که از قبل آماده کردید با نصف استکان سرکه (اختیاری) و فلفل قرمزهارو رو داخل قابلمه بریزین و بذازین روی اجاق تا تقریبا به غلظت رب برسه.

اگر دلتون خواست میتونید بهش مقدار پیاز سرخ شده یا جعفری سرخ شده و حتی سیر سرخ شده اضافی کنید تا طعمی متفاوت تر پیدا کنه…

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
3.92 (13 رای)