برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

آموزش طرز تهیه سس قرمز تند با رب گوجه

سس قرمز در میان سس ها اونقدر محبوب و معروف هستش که میشه قهرمان بلامنازع بهترین نوع سس انتخابش کرد.

سس کچاپ یک چاشنی است که از شکر ، رب گوجه فرنگی ، سرکه ، نمک و ادویه جات و بدخی ترشی جات تشکیل شده است.

کچاپ در انواع مختلف و طعم های متنوع ارائه می شود که همراه با فست فود در دنیا مصرف فراوانی دارد اما همچنین به طور گسترده ای در پخت و پز روزمره استفاده می شود.

از نظر کلاسیک ، سس کچاپ در کنار غذاهای اصلی استفاده می شود.

آموزش طرز تهیه سس قرمز تند با رب گوجه

تبلیغ خلاقانه سس تند هاینز

مهمتر از همه کچاپ در کنار سیب زمینی سرخ شده یا پیتزا و سمبوسه، شنیسل ، سوسیس، پاستا و فلافل مورد استفاده قرار میگیرد.

آموزش طرز تهیه سس قرمز تند با رب گوجه

سس گوجه فرنگی همچنین به عنوان یک چاشنی برای همبرگر و هات داگ بشدت محبوب است.

تاریخچه سس قرمز Ketchup

کچاپ در نوع اولیه بطور قابل توجهی رقیق تر و تلخ تر از امروز بود.

اصطلاح سس کچاپ از کتابهای آشپزی انگلیس سرچشمه گرفته و سپس در ایالات متحده رایج شد تا اینکه سرانجام به سراسر جهان عرضه شد.

آموزش طرز تهیه سس قرمز تند با رب گوجه

سس هاینز در سال ۱۹۰۵ توانست پنج میلیون بطری سس قرمز با ترکیب گوجه فرنگی و سرکه، میخک ، فلفل قرمز ، جوز هندی ، دارچین و فلفل شیرین تولید کند. منبع

الیزابت دیوید ، نویسنده انگلیسی زبان، معتقد است که کچاپ از کلمه انگلیسی caveach ، ماریناد مبتنی بر سرکه برای ماهی های پخته شده گرفته شده است.

کلمه Ketchup در اواخر قرن هفدهم در یک فرهنگ لغت انگلیسی ظاهر شد و به عنوان “سس هند شرقی بالا” تعریف شد.

در آن زمان “هند شرقی” اصطلاحی برای جنوب و جنوب شرقی آسیا بود ، مخصوصاً برای اندونزی.

آموزش طرز تهیه سس قرمز تند با رب گوجه

اولین تبلیغ برای سس قرمز کچاپ در سال ۱۸۹۸ توسط تولیدی برادران کورتیس

تهیه سس قرمز تند و آتیشی 🌶

میتونبد رب گوجه و اب و فلفل قرمز رو هم بزنید و یه سس معمولی تند گیرتون بیاد اما ما میخوایم یه دستور فوق حرفه ای برای تهیه سس قرمز تند رو بهتون اموزش بدیم.

اول برید یک کیلو گوجه فرنگی و ۲۵۰گرم فلفل قرمز و صد گرم فلفل دلمه تازه تهیه کنید.

در ابتدا گوجه‌ها رو ریز کنید و بریزید داخل غذا سازتون تا خوب له بشن(یا با گوشت‌کوب خودتون میتونید له کنید).

بعد بریزین داخل یک ظرف و دو الی سه قاشق نمک بریزید داخلش و یک روز تمام بذارین تا آفتاب بخوره.

این کار باعث میشه تا گوجه تون خوب ترش بشه و جا بی‌اُفته. بعد گوجه هارو دوباره خوب له کنید و اَلَک کنید.

آموزش طرز تهیه سس قرمز تند با رب گوجه

حالا فلفل دلمه‌ای های شسته شده و تمیز رو داخل غذاساز بریزین وخوب خرد و نرمش کنین.

گوجه هایی که از قبل آماده کردید با نصف استکان سرکه (اختیاری) و فلفل قرمزهارو رو داخل قابلمه بریزین و بذازین روی اجاق تا تقریبا به غلظت رب برسه.

آموزش طرز تهیه سس قرمز تند با رب گوجه

اگر دلتون خواست میتونید بهش مقدار پیاز سرخ شده یا جعفری سرخ شده و حتی سیر سرخ شده اضافی کنید تا طعمی متفاوت تر پیدا کنه…