برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

طرز تهیه سس گلوریا سبز

آموزش مرحله به مرحله تهیه سس گلوریا سبز در خانه با نکات مهم و دستورات آموزش اشپزی برای درست کردن سس سید داوود سبز و بسیار تند

قبل تر در یک مطلب کامل با عنوان ” همه چیز درباره سس گلوریا اصل یا سس گالری سید داود! ” بطور مفصل درباره این سس محبوب تند نوشتیم که میتونید اطلاعات کاملی درباره واردات این محصول به ایران و مشابه ایرانی سس گلوریا سبز پیدا کنید.

حالا میخوایم تو این مطلب طرز تهیه سس گلوریا سبز رو به صورت کامل بهتون اموزش بدیم.

این اموزش بصورت اختصاصی توسط گیلان فود ترجمه و تهیه شده؛ و زمان تهیه اش نزدیک به یک هفته طول میکشه! امیدوارم لذت ببرید.

وقتی ترکیبی از چیلی ، سرکه سفید و کمی نمک را با هم ترکیب کنید ، چه چیزی به دست می آید؟ سس تند خانگی با طعم فوق العاده تازه و پر جنب و جوش!

خب پس برای شروع ۱۰ عدد فلفل سبز رنگ تند ( چیلی یا هالوپینو مثل تصویر پایین ) تهیه کنید. دقت کنید که باید فلفل تون تند باشه!

فلفل ها را در آب سرد بشوید و کاملا خشک کنید.

ساقه های ان را بگیرید و همه اضافات را دور بریزید.

حالا فلفل ها را به همراه ۲ قاشق سرپُر نمک (بهتر است از نمک های درشت یا نمک کوشنر که شبیه نمک های اسیاب نشده است استفاده کنید) در دستگاه غذاساز بریزید.

حالا در غذاساز رو ببندید و میکس کنید تا فلفل ها با نمک به صورت پوره در بیاد!

فلفل های خرد شده را در یک کاسه بسیار تمیز بریزید و درشو با پلاستیک بپوشید.

باید یک مایع آبکی در کنار فلفل های خرد شده داشته باشید ، مثل تصاویری که در ادامه میبینید.

کاسه رو محکم با پلاستیک بپوشونید. اون رو در یک مکان تاریک و خنک به مدت ۲ روز قرار بدید تا جا بی افته و به عمل بیاد.

بعد از ۲ روز ، درب ظرف فلفل ها را باز کنید. این مخلوط ضخیم تر و مایع کمتری نسبت به حالت اولیه خواهید داشت.

مواد رو بریزید تو یه ظرف بزرگتر و خیلی تمیز تر و ۲ فنجان سرکه سفید مقطر رو بریزید داخلش و خوب هم بزنید تا مثل تصاویری که در ادامه می‌بینید قَوام پیدا کنه.

در مرحله بعد دوباره سرشو با پلاستیک میپوشونیم و میزاریم در جای خنک و تاریک به مدت ۵ روز استراحت بکنه تا به عمل بیاد.

پس از چند روز ، سس تند شما باید تیره شود.

همه چیز درباره سس گلوریا اصل یا سس گالری سید داود!

و بالاخره بعد از ۵ روز ، شما آماده هستید که سس تند خود را از صافی رد کرده و در بطری پر کنید.

صافی را روی یک کاسه بزرگ قرار دهید. سس تند را در صافی بریزید. تمام مواد جامد شما در صافی جمع می شوند.

تفاله چیلی را با پشت قاشق فشار دهید تا مایع باقی مانده از آن خارج شود.

سس تند سبز را در ظرف مخصوص با قیف بریزید و محکم ببندید.

اگر ظرف سس گلوریا سبز خالی دارید بهتره تو همون پر کنید.

سس تند خود را با یک درب محکم بپوشانید. حدود ۶ ماه یا بیشتر در یخچال میتونید ازش استفاده کنید.

یادتون باشه که سس تند در یخچال ممکنه کمی جدا بشه مواد و اب از هم که کافیه فقط قبل از استفاده کمی تکان دهید. منبع