برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

همه چیز درباره سس گلوریا یا سس گالری سید داود!

اونهایی که علاقه زیادی به سس های تند دارند میدونند که یکه‌تاز بازار سس های تند در ایران ، سس گلوریا سید داود هستش.

چرا سس گلوریا در ایران ترکوند؟!

اون چیزی که تا الان بهش رسیدیم اینه که سس گلوریا از ابتدا در کشور عربستان تولید و در شهرهای حاشیه خلیج فارس پرطرفدار شده بود و تبعاً به شهرهای ایران هم رسیده بود.

این سس خصوصا در بوشهر و آبادان به حدی معروف هستس که روی میز هر کافه ای باید یه دونه ازش وجود داشته باشه.

همه چیز درباره سس گلوریا یا سس گالری سید داود!

علت محبوبیت گلوریا در ایران رو میشه نبود نوآوری در کارخانجات تولید سس  دونست و مخصوصاً در سس های تند دونست که باعث شد تا این محصول در زمانی کوتاه ،بازار ایران را تسخیر کند.

از گالری سید داود تا گلوریا؟!

سس گلوریا اصل که تولید عربستان هستش متعلق به شرکت Mujaly A. Bamujally که از سال ۱۹۲۵ در حال فعالیت هستش.

همه چیز درباره سس گلوریا یا سس گالری سید داود!

مشخص نیست که سس گلوریا از چه سالی دقیقاً شروع به تولید کرده اما هرچه هست باید بدانید که محصولات دیگری مانند عسل ، انواع کنسرو ، شیر ، روغن و به نام گلوریا وجود دارد.

همه چیز درباره سس گلوریا یا سس گالری سید داود!

در واقع شرکتی که بالاتر اسم بردیم مانند یک کمپانی تولید محصولات غذایی در عربستان فعالیت دارد.

همه چیز درباره سس گلوریا یا سس گالری سید داود!

مجلی احمد بامجلی صاحب فعلی تولیدی برند گلوریا که ۱۰سال پس از تاسیس شرکت و مرگ پدرش به همراه برادرانش شروع به توسعه کردند

بر همین اساس میتوان نتیجه گرفت که سس تندی که این روزها در ایران با نام سس گالری سید داود با ظاهر مشابه گلوریا در ایران وجود دارد ، کپی از نسخه عربستانی است.

این مطلب رو ببین:
ماهی شور ، شعبده عجیب گیلانی ها با ماهی

آنطور که اطلاع یافتیم از سال ۱۳۹۴(غیررسمی ۱۳۹۲) و پس از بالاگرفتن درگیری‌ها بین ایران و عربستان سعودی ، وزارت بهداشت به دلایلی که هیچگاه علتش را اعلام نکرد کلیه سس‌های گلوریا را بدون مجوز اعلام و از ورود این محصول به بازار جلوگیری میکند.

همه چیز درباره سس گلوریا یا سس گالری سید داود!

همانطور که در تصویر بالا می‌بینید این عکس در گروه های ارزشی دست به دست میشد و علت مشکل گلوریا را وجود برخی مواد نگهدارنده بسبار خطرناک شیمیایی عنوان کرده‌اند.

کمی بعد نسخه ای مشابه گلوریا در ابتدا با همان نام در ایران تولید شد و بعدتر به نام گالری سید داود تغییر نام داد.

کارخانه تولیدی این سس اکنون در بوشهر قرار دارد.

همه چیز درباره سس گلوریا یا سس گالری سید داود!

طعم گلوریا بهتره یا گالری سید داود؟

در دورانی که سس گلوریا در ایران موجود بود تقریباً همه کسایی که سس تند می‌خوردند یک بار این سس رو تست کرده بودند.

همه چیز درباره سس گلوریا یا سس گالری سید داود!

بعد از مدتی که گالُری ایرانی جایگزینش شد ما کمتر دیدیم که کسی از این سس جدید انتقاد کنه کما اینکه بدلیل تازگی و قیمت مناسب و در دسترس بودن گالُری سید داود تمجیدها از این سس بیشتر هم شد.

واقعیت هم این است که به جز کپی ظاهری این محصول ، هیچ اشکال دیگری نمیشه گرفت.

اگر حرف ما را باور ندارید بیاید باهم نگاهی بیندازیم به توئیت هایی که درباره کیفیت سس ایرانی منتشر شده است:

همه چیز درباره سس گلوریا یا سس گالری سید داود! همه چیز درباره سس گلوریا یا سس گالری سید داود! همه چیز درباره سس گلوریا یا سس گالری سید داود!

سس گلوریا خانگی

ترکیب خاصی نیست. گلوریا رو میشه پوره فلفل دونست که به صورت رقیق دراومده و مزه دار شده.

درهرحال خودتان هم در منزل با دیدن پست ‘ تهیه سس تند و آتشین🌶’ میتوانید طعمی اورجینال و مشابه سس سید داود بدست بیارید.

این مطلب رو ببین:
انواع شربت های سنتی ایرانی [آموزش نوشیدنی آبغوره رشتی]

اگر هم حال و حوصله درست کردن ندارید میتونید برید بازار و سس بزرگ گلوریا یا سید داوود رو در هر رنگی با قیمت ۱۳ تا ۱۵ هزارتومن و کوچیکش رو با ۳ تا ۵ هزارتومن تهیه کنید.

همه چیز درباره سس گلوریا یا سس گالری سید داود!

البته بدونید که سس سبز از همه تندتره و سس قرمز از همه پرفروش تر ، سس زرد هم طعم خاص و درصد شوری متفاوت تری داره.