برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

خورشت خوشمزه گیلانی ها با سماق + عکس

سماق قاتق یکی از گم نام ترین خورشت های احتمالاً برای شرق گیلان هستش که دستورش رو براتون آوردیم.

مواد لازم برای تهیه سماق قاتق

  • روغن مقدار لازم
  • پیاز ۴ عدد
  • گوشت ۱.۵ کیلو
  • سیب زمینی ۴ عدد
  • سماق ۳ ق‌غ
  • نمک مقداری
  • فلفل مقداری
  • دارچین مقداری
  • گرد لیمو ۱.۵ قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورش سماق قاتق

این مقدار برای ۸ نفر نوشته شده.

گوشت هم ۱ کیلو گوسفندی با استخوان و نیم کیلو گوساله برای این دستور تهیه کنید.

گوشت هارو می پزیم و پیاز هارو با روغن سرخ میکنیم.

بعد پیاز و گوشت پخته شده رو در تابه با روغن تفت میدیم.

سپس سماق رو دوبار اَلَک میکنیم تا صاف و یکدست بشه. بعد با آبجوش مخلوط می‌کنیم و روی پیازوگوشت میکس شده مون میریزم.

ادویه هارو که شامل پودر لیمو ، فلفل و دارچین میشه رو هم به غذا اضافی میکنیم و اجازه میدیم تا با شعله کم جا بی اُفته.

سیب زمینی هارو هم میتونید نگینی کنید و کمی بپزید و به مواد اضافی کنید یا میتونید جدا سرخ کنید و در کنار سماق قاتق قرار بدید.

در صورت تمایل می‌توانید مقداری هویج هم به خورشت اضافی کنید تا کمی مَلَس شود (اگر غذای ترش دوست ندارید)

طرز تهیه رولت خامه ای برای 4 نفر