برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

خورشت خوشمزه گیلانی ها با سماق + عکس

سماق قاتق یکی از گم نام ترین خورشت های احتمالاً برای شرق گیلان هستش که دستورش رو براتون آوردیم.

مواد لازم برای تهیه سماق قاتق

  • روغن مقدار لازم
  • پیاز ۴ عدد
  • گوشت ۱.۵ کیلو
  • سیب زمینی ۴ عدد
  • سماق ۳ ق‌غ
  • نمک مقداری
  • فلفل مقداری
  • دارچین مقداری
  • گرد لیمو ۱.۵ قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورش سماق قاتق

این مقدار برای ۸ نفر نوشته شده.

گوشت هم ۱ کیلو گوسفندی با استخوان و نیم کیلو گوساله برای این دستور تهیه کنید.

گوشت هارو می پزیم و پیاز هارو با روغن سرخ میکنیم.

بعد پیاز و گوشت پخته شده رو در تابه با روغن تفت میدیم.

سپس سماق رو دوبار اَلَک میکنیم تا صاف و یکدست بشه. بعد با آبجوش مخلوط می‌کنیم و روی پیازوگوشت میکس شده مون میریزم.

ادویه هارو که شامل پودر لیمو ، فلفل و دارچین میشه رو هم به غذا اضافی میکنیم و اجازه میدیم تا با شعله کم جا بی اُفته.

سیب زمینی هارو هم میتونید نگینی کنید و کمی بپزید و به مواد اضافی کنید یا میتونید جدا سرخ کنید و در کنار سماق قاتق قرار بدید.

در صورت تمایل می‌توانید مقداری هویج هم به خورشت اضافی کنید تا کمی مَلَس شود (اگر غذای ترش دوست ندارید)

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)