خورشت خوشمزه گیلانی ها با سماق + عکس
سماق قاتق یکی از گم نام ترین خورشت های احتمالاً برای شرق گیلان هستش که دستورش رو براتون آوردیم.
مواد لازم برای تهیه سماق قاتق
- روغن مقدار لازم
- پیاز ۴ عدد
- گوشت ۱.۵ کیلو
- سیب زمینی ۴ عدد
- سماق ۳ قغ
- نمک مقداری
- فلفل مقداری
- دارچین مقداری
- گرد لیمو ۱.۵ قاشق غذاخوری
طرز تهیه خورش سماق قاتق
این مقدار برای ۸ نفر نوشته شده.
گوشت هم ۱ کیلو گوسفندی با استخوان و نیم کیلو گوساله برای این دستور تهیه کنید.
گوشت هارو می پزیم و پیاز هارو با روغن سرخ میکنیم.
بعد پیاز و گوشت پخته شده رو در تابه با روغن تفت میدیم.
سپس سماق رو دوبار اَلَک میکنیم تا صاف و یکدست بشه. بعد با آبجوش مخلوط میکنیم و روی پیازوگوشت میکس شده مون میریزم.
ادویه هارو که شامل پودر لیمو ، فلفل و دارچین میشه رو هم به غذا اضافی میکنیم و اجازه میدیم تا با شعله کم جا بی اُفته.
سیب زمینی هارو هم میتونید نگینی کنید و کمی بپزید و به مواد اضافی کنید یا میتونید جدا سرخ کنید و در کنار سماق قاتق قرار بدید.
در صورت تمایل میتوانید مقداری هویج هم به خورشت اضافی کنید تا کمی مَلَس شود (اگر غذای ترش دوست ندارید)
دیدگاه
نظر بدهید