راز سماق قرمز در کباب های رشتی چیست؟
ترکیب کباب و سماق Sumac برای کباب خورهای عزیز حکم لیلی و مجنون در حوزه خوراکیها را دارد.
مزه ترش و گاهاً کمی تلخ این گیاه دارویی با آن رنگ خیره کننده اش به قدری بر روی کباب مینشیند که میتوان به تنهایی آن را یک غذای مستقل به حساب آورد اما دلیل مصرف سماق با چلوکباب را میدانید؟
سال گذشته بود که درخصوص این گیاه و تاریخچه همراهی آن با کباب کمی جستجو کردم که به طور خلاصه خدمتتان عرص میکنم:
از آنجا که گوشت مورد استفاده برای طبخ کباب چرب است، سماق موجب کاهش کلسترول و جذب چربی موجود در آن می شود. همچنین سماق آلودگی موجود در گوشت را از بین می برد و از طرفی خاصیتی قابض دارد؛
سماقی که در تصویر مشاهده میکنید با آن سماقی که در اصل تهیه میشود زمین تا آسمان فرق دارد پس در خرید سماق دقت لازم را داشته باشید.
یعنی اگر التهابات یا زخم هایی در مسیر لوله گوارش باشد تا حدودی موجب بهبود آنها شده و محافظ خوبی برای کبد است.
دیدگاه
نظر بدهید