برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

سوسیس سوجوک چیست + طرز تهیه سوجوک ترکی

اکثر کشورهای حوزه بالکان و خصوصا کشورهای اروپایی و مسیحی روش های خاصی برای نگهداری و طبخ گوشت داشتند که این روزها هر کدام طعم خاصی برای انواع مختلف سوسیس و کالباس ها بکار میرود.

در این سری از آموزش فست فود سایت گیلان فود میخواین از ابتدا تا انتهای معرفی و روش تهیه سوسیس سوجوک معروف ترک هارو آموزش بدیم.

سوجوک ، کالباس ترکی معروف!

این کالباس خشک که از گوشت قرمز و ادویه های مختلفی نظیر سیر و زیره و نمک و فلفل تهیه میشود در ترکیه بشوت محبوب و معروف است.

ترک ها به زبان خودشان به این غذا سوجوخ میگویند. اما در سایر کشورها بدلیل سخت بودن تلفظ کلمه ‘خ’ سوجوک گفته میشود که در ایران هم به همین نام عرضه میشود.

سوجوک

شرکت سولیکو کاله و همچنین ۲۰۲ این محصول را با بسته بندی جذابی در حال حاضر در ایران عرضه میکند.

سوجوک در اصل کالباس هستش پس میشه بدون سرخ کردن اونو خورد، اما ازین محصول بعنوان سوسیس استفاده میشه که خب البته این نوعش بیشتر با ذائقه ما سازگاره.

سوجوک

البته سایت معتبر TasteAtlas هم از این خوراکی تحت عنوان یک نوع سوسیس یاد کرده و در ادامه اش نوشته: سوجوک یک مدل سوسیس خاورمیانه ای است که بصورت نیمه خشک و پر ادویه تهیه میشود.

سوجوک به طور سنتی از ترکیب گوشت چرخکرده با ادویه های مخصوصی نظیر پودرپاپریکا و نمک و سیر و زیره تهیه میشود. پس از ان به مدت سه هفته پیش از مصرف آن را میگذارند در جایی تا خشک و آماده شود.

این خوراکی در حدود هزار و پانصد سال پیش برای اولین بار در شهر کایسری ترکیه تولید و استفاده شد و تولید سوجوک محلی در این منطقه بسیار بیشتر از سایر مناطق ترکیه است.

بهترین سوجوک، سوجوک دست ساز خانگی است و در ترکیه بسیار طرفدار دارد، اما به دلیل کمیاب بودن آن سوجوک کارخانه ای هم فروش بالایی دارد.

سوسیس سوجوک

خوب اگر شخص بخواهد سوجوک خالص بخورد بهترین روش سرخ کردن آن در روغن است یا میتواند به صورت کبابی نیز آن را مصرف کند اما در ترکیه از سوجوک به عنوان بخشی از سایر غذاها استفاده میشود مثل پیده، پیتزا و یا ساندویچ، همچنین به عنوان صبحانه در کنار نیمرو قرار میدهند. منبع

سوسیس سوجوک را میتوان بصورت غیر سرخ شده با ورقه های نازک سرو کرد یا میتوان با سبزیجات و تخم مرغ سرخ کرد.

طرز تهیه سوجوک Sucuk

این دستور تهیه از سایت CookPad گرفته شده.

دقت کنید که در مناطق دیگر از گوشت گوسفندی بیشتر استفاده میشود و این دستور هم‌برهمین اساس است.

سوجوخ

مواد لازم:

  1. ۱ کیلوگرم گوشت بره
  2. ۱۰۰گرم چربی
  3. ۱۰۰گرم سیر
  4. ۴۰گرم مخلوط ادویه دارچین و زیره
  5. ۲۰گرم میکس پاپریکا، هل ، میخک و گشنیز خشک
  6. ۱۲گرم پوره یا رب فلفل قرمز
  7. ۱۰ گرم سرکه سیب
  8. ۱۰ گرم نمک

سوجوک

دستور تهیه سوجوک

در ابتدا گوشت ها را با چربی مخلوط کنید تا بشکل گوشت همبرگری در بیاد و با ادویه های گفته شده به خوبی میکس کنید.

سپس سیر خرد شده را به ان اضافی کنید.

در اخر پوره فلفل قرمز را بهمراه سرکه سیب و نمک به مواد اولیه اضافی کنید و اجازه بدید بخوبی استراحت بکنه.

بعد با دستگاه مخصوص تهیه سوسیس میتونید این مواد رو به شکل سنتی سوسیس در بیارید.

بعد باید بزارید چند روز تا استراحت بکنه و طعمش جا بی افته و سپس استفاده کنید.

برای اینکه بهتر متوجه طرز تهیه بشید براتون فیلم زیر رو تهیه کردیم؛

دانلود ویدیو

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
4.22 (9 رای)