برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

سوسیس سوجوک چیست؟

اکثر کشورهای حوزه بالکان و خصوصا کشورهای اروپایی و مسیحی روش های خاصی برای نگهداری و طبخ گوشت داشتند که این روزها هر کدام طعم خاصی برای انواع مختلف سوسیس و کالباس ها بکار میرود.

سوجوک ، کالباس ترکی معروف!

این کالباس خشک که از گوشت قرمز و ادویه های مختلفی نظیر سیر و زیره و نمک و فلفل تهیه میشود در ترکیه بشوت محبوب و معروف است.

ترک ها به زبان خودشان به این غذا سوجوخ میگویند. اما در سایر کشورها بدلیل سخت بودن تلفظ کلمه ‘خ’ سوجوک گفته میشود که در ایران هم به همین نام عرضه میشود.

سوسیس سوجوک چیست؟

شرکت سولیکو کاله و همچنین ۲۰۲ این محصول را با بسته بندی جذابی در حال حاضر در ایران عرضه میکند.

سوجوک در اصل کالباس هستش پس میشه بدون سرخ کردن اونو خورد، اما ازین محصول بعنوان سوسیس استفاده میشه که خب البته این نوعش بیشتر با ذائقه ما سازگاره.

سوسیس سوجوک چیست؟

البته سایت معتبر TasteAtlas هم از این خوراکی تحت عنوان یک نوع سوسیس یاد کرده و در ادامه اش نوشته: سوجوک یک مدل سوسیس خاورمیانه ای است که بصورت نیمه خشک و پر ادویه تهیه میشود.

سوجوک به طور سنتی از ترکیب گوشت چرخکرده با ادویه های مخصوصی نظیر پودرپاپریکا و نمک و سیر و زیره تهیه میشود. پس از ان به مدت سه هفته پیش از مصرف آن را میگذارند در جایی تا خشک و آماده شود.

سوسیس سوجوک چیست؟

سوسیس سوجوک را میتوان بصورت غیر سرخ شده با ورقه های نازک سرو کرد یا میتوان با سبزیجات و تخم مرغ سرخ کرد.

این مطلب رو ببین:
دانلود فیلم های آموزش اشپزی گیلانی توسط خانم نجاتی

طرز تهیه سوجوک Sucuk

این دستور تهیه از سایت CookPad گرفته شده.

دقت کنید که در مناطق دیگر از گوشت گوسفندی بیشتر استفاده میشود و این دستور هم‌برهمین اساس است.

سوسیس سوجوک چیست؟

مواد لازم:

  1. ۱ کیلوگرم گوشت بره
  2. ۱۰۰گرم چربی
  3. ۱۰۰گرم سیر
  4. ۴۰گرم مخلوط ادویه دارچین و زیره
  5. ۲۰گرم میکس پاپریکا، هل ، میخک و گشنیز خشک
  6. ۱۲گرم پوره یا رب فلفل قرمز
  7. ۱۰ گرم سرکه سیب
  8. ۱۰ گرم نمک

سوسیس سوجوک چیست؟

دستور تهیه سوجوک

در ابتدا گوشت ها را با چربی مخلوط کنید تا بشکل گوشت همبرگری در بیاد و با ادویه های گفته شده به خوبی میکس کنید.

سپس سیر خرد شده را به ان اضافی کنید.

در اخر پوره فلفل قرمز را بهمراه سرکه سیب و نمک به مواد اولیه اضافی کنید و اجازه بدید بخوبی استراحت بکنه.

بعد با دستگاه مخصوص تهیه سوسیس میتونید این مواد رو به شکل سنتی سوسیس در بیارید.

بعد باید بزارید چند روز تا استراحت بکنه و طعمش جا بی افته و سپس استفاده کنید.

برای اینکه بهتر متوجه طرز تهیه بشید براتون فیلم زیر رو تهیه کردیم؛

دانلود ویدیو