طرز تهیه سوسیس بندری تند با فوت و فن ابادانی
فوت و فن سوسیس بندری آبادانی با ادویه مخصوص تند که میتونید یه بندری لذیذ و خوشمزه در خانه به روش بیرون تهیه کنید.
در این سری از آموزش فست فود سایت گیلان فود میخوایم از صفر تا صد تهیه سوسیس بندری رو آموزش بدیم که نکات خوبی رو براتون از منابع مختلف جمع آوری کردیم.
این لینک هارو هم ببینید:
سوسیس بندری چیست؟
سوسیس یکی از مواد غذایی محبوب خوابگاهها و خانههای دانشجویی است، به طوری که اگر شما به مدت دو روز میهمان دانشجویان ساکن خوابگاه باشید، اگر تمامی وعدههای غذایی شامل سوسیس نباشد، حداقل دو وعده غذای تهیهشده از سوسیس را تجربه خواهید کرد و مطمئنا یکی از این وعدهها «سوسیس بندری» یا بهطور خلاصه «بندری» خواهد بود.
غذاهای دیگری از قبیل سوسیس تخممرغ، خوراک سوسیس، ماکارونی با سوسیس، سوسیس کبابی و بسیاری موارد دیگر نیز با استفاده از این ماده غذایی نهچندان سالم تهیه میشود.
«بندری» که از غذاهای ابداعی استانهای جنوبی کشور است، تفاوتهایی با خوراک سوسیس دارد که معمولا در ساندویچیها یافت میشود و حتی با نام بندری در اختیار مشتری قرار میگیرد.
مواد اولیه بندری شامل سوسیس، پیاز، رب گوجهفرنگی، روغن، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه است. در برخی مناطق ادویه کاری نیز استفاده میشود. خوراک سوسیس علاوه بر اینها شامل سیبزمینی و فلفل دلمهای است.
بعضیا معتقدن سوسیس بندری سیب زمینی داره، ولی هرجور دوست دارین درستش کنید.
طبق آمار و ارقام ، سوسیس بندری شادترین سوسیس بین سوسیسهاست!
طرز تهیه سوسیس بندری اصل
این همون شیوه ساده ای هست که ساندویچیا استفاده میکنند.
اگه دقیقا همینجوری که در پایین نوشتیم، پیش برید نتیجه کار فوق العاده میشه.
- پیاز :۳ عدد بزرگ
- سوسیس : ۴۰۰ گرم
- رب گوجه فرنگی: ۳ الی ۴ قاشق
- ادویه :نمک_ فلفل سیاه _فلفل قرمز
- فلفل سبز به دلخواه
ابتدا پیاز ها را نازک خرد کرده و سرخ میکنیم تا حدی که پیاز نرم و سبک بشه.
سپس رب گوجه و ادویه ها رو اضافه میکنیم تا سس بندری ما آماده بشه.
بعد سوسیس ها رو اُریب حلقه میبریم و سرخ می کنیم و سپس با سس بندری مخلوط میکنیم. روغن که انداخت ، بندری ما آماده است.
سوسیس بندری با قارچ و پنیر پیتزا
این دستور مواد لازم برای برای ۵ نفر هستش.
- روغن به مقدار لازم
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
- سیب زمینی ۲ عدد
- پیاز ۲ عدد
- قارچ ۲۰۰گرم
- پنیر پیتزا به مقدار لازم
- سوسیس کوکتل ۴۰۰ گرم
- زردچوبه ،فلفل،اویشن،نمک به مقدار لازم
ابتدا سوسیس را به صورت حلقه ای خرد کنید.
پیاز را به صورت خلالی یا نگینی خرد کنید(میتوانید آن را رنده هم بزنید)
سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کنید. قارچ رو به اندازه دلخواه اسلایس کنید.
داخل تابه مقداری روغن مایع و کمی زردچوبه بریزید.زردچوبه را در روغن هم بزنید تا یکدست شود.
حرارت را بسیار ملایم کرده و پیاز را به روغن اضافه کنید و اجازه دهید سرخ شود.
داخل تابه دیگری کمی روغن بریزید، رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل را اضافه کنید. چند دقیقه با حرارت ملایم روی اجاق بگذارید تا خامی رب گرفته شود.سپس کمی آبجوش به آن اضافه کنید.
سیب زمینی و سوسیس و قارچ را جداگانه سرخ میکنیم.
به سس کمی دیگر فلفل و آویشن اضافه کرده و به موادمون اضافه میکنیم. و همه مواد رو قاطی میکنیم.
پنیر پیتزا رو هم روش میریزیم و درب قابلمه را میگذاریم و ۵ دقیقه با حرارت متوسط مواد را روی گاز قرار میدهیم تا خوشمزه تر شوند!
این غذا به صورت تند سرو میشود.
در صورت تمایل به جای رب از سس کچاپ استفاده کنید.
این غذا را به صورت ساندویچی و با خیارشور و گوجه سرو کنید.
سوسیس بندری خلیل عقاب
ابتدا ۶ عدد سوسیس را به صورت مورب خُرد و در مقداری روغن سرخ کنید.
توجه داشته باشید که سوسیسها را به اندازهای سرخکنید که کمی رنگشان قرمز شود و پُف نکند.
سوسیسها را از روغن خارج کنید. اگر خوراک سوسیس تهیه میکنید، در این مرحله پنج عدد سیبزمینی را که از قبل آبپز شدهاند، به تکههایی بزرگتر از سوسیسها خُرد کنید و مقداری در روغن تفت دهید، سپس از ماهیتابه خارج کنید و به همراه سوسیسها در ظرفی قرار دهید تا در زمان لازم به غذا اضافه کنید، سپس دو عدد پیاز متوسط را به اندازه بند انگشت و به صورت رشتهای و نازک خُرد کنید.
مقداری روغن را در ماهیتابه داغ و پیازها را به آن اضافه کنید. بنده به عنوان یک شمالی به شما پیشنهاد میکنم دو حبه سیر خُردشده نیز به پیازها اضافه کنید.
اگر خوراک سوسیس درست میکنید پس از اینکه کمی پیازها را تفت دادید، یک عدد فلفل دلمهای ترجیحا قرمز رنگ را به اندازه پیازها خُرد و به ماهیتابه اضافه کنید.
پس از چند دقیقه و قبل از آنکه پیازها طلاییرنگ شوند، سوسیسها و سیبزمینیها را اضافه کنید. شعله را روی حرارت متوسط قرار دهید، درِ ظرف را بگذارید و پس از گذشت پنج دقیقه مقداری رب گوجهفرنگی را در دو قاشق روغن به مدت سه دقیقه تفت دهید و به همراه یک لیوان آب به این مخلوط اضافه کنید.
پس از گذشت دو دقیقه نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و اگر دوست داشتید ادویه کاری را اضافه کنید.
اگر میخواهید غذایتان طعم غذای ساندویچیها را داشته باشد یا به اصطلاح آشپزخانه شما هم بوی ساندویچی حسن آقا را داشته باشد، باید مقداری آویشن نیز به غذا اضافه کنید، به طور کلی استفاده از آویشن را در هر غذایی که مواد اولیه نشاستهدار در آن استفاده شده است، توصیه میکنم، سپس درِ ظرف را بگذارید و اجازه دهید غذای شما روی شعله متوسط به مدت پنج دقیقه جا بیفتد.
اگر احساس میکنید غذا خیلی آبدار است، درِ ظرف را بردارید و اجازه دهید به مدت دو دقیقه آب آن روی شعله متوسط بخار شود. منبع
دیدگاه
نظر بدهید