طرز تهیه سوپ ارتشی کره ای و سوپ خماری
یه سوپ ارتشی معروف در دنیا هست که کره ای ها تهیه اش میکنند و بسیار نودل سوپ خوشمزه ای هستش. ما آموزش budae jjigae رو گذاشتیم.
در دهه ۱۹۵۰ ، مواد غذایی پس از سه سال جنگ در دو کره که در ۱۹۵۳ به پایان رسید بسیار نایاب شد.
بنابراین ، گوشت های اضافی فرآوری شده و بجا مانده از پایگاه های نظامی ایالات متحده منبع خوبی برای کره ای ها بود تا کمبود غذا را بتوانند جبران کنند.
در شهر Uijeongbu (의정부) ، در ۱۲ مایلی شمال شرقی سئول ، جایی که پایگاه های ارتش آمریکا مستقر هستند ، یک صاحب رستوران شروع به تهیه خورشتی با آن گوشت های ارتش کرد.
از آن زمان ، budae jjigae به عنوان یک غذای راحت خوشمزه در سراسر کره بسیار محبوب شده است.
غذای معروفی که امروز دستور تهیه اش رو با نام سوپ ارتش کره ای براتون قرار دادیم.
طرز تهیه کیمچی
برای سوپ ارتش کره ای در ابتدا باید کیمچی درست کنید؛
کاهو (بهتر است چینی باشد) را برش داده و لا به لای هر برگ آن را نمک پاشیده و اجازه میدهیم تا برگ های کاهو نرم شود.
در یک ظرف جدا فلفل قرمز + پاپریکا + سیب سفید خردشده + گلابی خرد شده + سیر خرد شده +زنجبیل خرد شده + نمک + پودر پنج ادویه + شکر اضافه میکنیم و در اخر روغن ماهی اضافه میکنیم که البته میتوان به جای آن از روغن کنجد استفاده کرد.
یه قاشق غذاخوری ذرت را در آب سرد حل میکنیم و کمی حرارت به آن میدهیم تا غلیظ شود.
سپس نشاسته را به مواد سس اضافه و مخلوط میکنیم تا سس کیمچی آماده شود.
بعد کاهو را کاملا شسته تا همه نمک اضافی آن گرفته شود و همه آب اضافی کاهو را میگیریم و حالا لا به لای کلیه برگ های کاهو از سس فلفل که آماده کرده ایم قرار میدهیم و تا چند روز در یک مکان خنک مثل یخچال قرار میدهیم تا مواد به خوبی جذب شود.
کیمچی کاهو آماده است و در کنار انواع غذاها میتوان ان را سرو کرد. منبع
طرز تهیه سوپ ارتش کره ای
تا زمانی که شما کیمچی و مقداری گوشت فرآوری شده داشته باشید میتوانید یک سوپ ارتش کره ای یا Budae jjigae داشته باشید.
دقت کنید که هرچه کیمچی شما بیشتر در مواد بماند خوش طعم تر میشود.
میتوانید در کنار گوشت و کیمچی از سایر مواد مثل تکه های پنیر زرد یا کنسرو لوبیا پخته و برش های کیک برنجی و رشته های نودل استفاده کنید.
برای تهیه سوپ ارتش کره ای ، مواد را به قطعات لقمهای برش دهید و آنها را در یک قابلمه کم عمق متوسط قرار دهید. بعد از افزودن آبگوشت و مواد چاشنی بپزید و اجازه دهید تا با هم بپزد.
از آب گوشت خوش طعم مانند آب گوجه فرنگی یا آب گوشت گاو یا مرغ با کیفیت خوب استفاده کنید یا در فروشگاه عصاره ان را خریداری کنید.
آب گوشت اضافی داشته باشید تا در صورت لزوم هنگام غذا خوردن دوباره آن را پر کنید.
اگر نودل را در خورشت بپزید مقدار زیادی مایع جذب می کند.
رشته فرنگی یا نودل را درست قبل از افزودن به خورشت ، از قبل بجوشانید.
برای تجربه خوشمزه تر ، خورشت را روی مشعل قابل حمل روی میز بپزید.
می توانید مواد بیشتری را به محض صرف غذا برای غذا خوردن اضافه کنید. پخت اکثر مواد موجود در این دستور غذا زمان زیادی نمی برد.
ابتدا رشته فرنگی را بخورید تا هنوز خوب جویده شود و بعد سایر مواد را در دهان مبارک قرار دهید!!
این کار همچنین باعث می شود رشته فرنگی بیش از حد مایعات خورشت را جذب نکند.
باقی مانده گوشت های فرآوری شده را برای budae jjigae یا سوپ ارتش کره ای برای بعد فریز کنید.
سوپ خماری هائه جانگ گوک
سوپ هائه جانگ گوک از گوشت ستون فقرات خوک یا گوشت گاو تهیه می شود. (ترجیحا قبل از سفارش غذا، درباره نوع گوشت استفاده شده حتما سوال کنید.)
موادی که در سوپ هائه جانگ گوک به کار می رود عبارتند از:
- گوشت گاو یا گوشت خوک
- برگ کلم نپا ( کلم مخصوص کیمچی) ۸ عدد
- تربچه دایکون ( یک پوند)
- ۸ حبه سیر
- یک عدد پیاز
- ۱۰۰ گرم جوانه سرخس
- فلفل سبز شیلی به میزان کم
- فلفل قرمز شیلی ۲ قاشق
- رب فلفل قرمز که کره ای ها بهش گوچوجانگ می گن ۲ قاشق
- جوانه لوبیا سبز یک دوم پوند
- قارچ ۴ عدد
- صدف دریایی ۱۰۰ گرم
برای تهیه این سوپ گوشت و استخوان ها را در قابلمه ای میریزند و خوب می جوشانند. بعد مواد را به ترتیب اضافه می کنند تا یک الی دو ساعت دیگر هم می جوشانند. منبع
دیدگاه
1 دیدگاه
سلام وقتتون بخیر
طرز تهیه کیمباپ رو میتونید با تصویر بزارید؟
https://faribarajabi.com/how-to-prepare-kimbap/
نظر بدهید