سوپ بیمارستانی مقوی برای مبارزه با سرماخوردگی
دستور تهیه سوپ بیمارستانی برای زمان هایی که سرما خوردیم یا مبتلا به آنفولانزا و کرونا شدیم که خیلی مقوی و خوشمزه است.
این سوپ رو در بیمارستان های کشور به بیماران کرونایی میدن و دوران درمان رو باهاش کاهش میدن.
سوپ تقویت کننده سیستم ایمنی و سوپی که برای جلوگیری از کرونا و برای مبتلایان کرونا خوب است.
با مواد تشکیل دهنده زیر یه سوپ به شکلی که خودتون میخواید تهیه کنید؛
شامل موادی نظیر هویج- کرفس – لبو – سبزیجات گیاهی مثل گشنیز ، جعفری و شوید – مخصوصا کدو خورشتی یا کدو مسما است.
حتما پس از پخت به آن آبلیمو ، آبغوره زده خوب ترش کنید و حتما از روغن زیتون استفاده کنید .
این سوپ پاک کننده صفرا و کبد و ترشحات میباشد و تنگی نفس ناشی از بخار صفرا را از بین میبرد.
حتی کسانیکه مشکل کبد چرب دارند از این سوپ در وعده های غذایی استفاده کنند که مصرف مداوم آن گرید کبد چرب آنها را پایین خواهد آورد.
همچنین کسانی که مشکل ترش کردن معده دارند ترکیبات این سوپ برای مداوای مشکل آنها بسیار کارساز است.
افرادیکه دچار کولیت روده هستند نیز از این سوپ میتوانند استفاده کنند مبتلایان به ناراحتی های کلیه میتوانند به آن کمی سماق اضافه کنند.
سماق پاک کننده اوره و کراتین است.
طرز تهیه سوپ بیمارستانی
در ابتدا یه مرغ رو بزارید بپزه(سلیقه ای هستش اما بهتره که از ران مرغ استفاده کنید)
بعد با آب مرغ رو با جو پخته شده که از شب قبل خیسش کردید بزارید بپزه.
همزمان بهش گوجه رنده شده اضافی کنید البته بهتره که گوجه نرم و تازه تهیه بشه
بعد به مواد در حال پخت بالا نمک و آبلیمو و گشنیز هم بزنید که خیلی خوشمزه میشه.
برای لعابش از نشاسته استفاده کنید و یه قاشق نشاسته تو آب سرد حل کنید و ۱۵ دقیقه آخر به سوپ اضافه کنید.
با اینکار سوپ سفت میشه. پس سوپ رو آبکی درست کنید تا نشاسته بهش لعاب بده.
دیدگاه
نظر بدهید