آموزش سوپ قارچ و خامه بصورت مرحله به مرحله
اموزش اشپری برای طرز تهیه یه سوپ قارچ خوشمزه که مناسب فصل زمستان و بیماری ها و مخصوصا کرونا هستش که به شکل تصویری و با نکات جلوگیری از بریده شدن سوپ نوشتیم.
برای شروع در ابتدا پیاز رو با رنده درشت خورد میکنیم و کمی در روغن از قبل داغ شده سرخ میکنیم.
بعد کره رو میریزیم داخلش تا طعم نهایی مون دلنشین و مجلسی بشه.
بعد سیر رنده شده و سپس قارچ هارو داخل قابلمه میریزیم.
آب قارچ که جمع شد میتونیم ادویه هارو اضافه کنیم.
کمی که باهم تفت خوردند حالا میریم سراغ آب مرغ تو قابلمه میریزیم.
بعد مقداری آرد یا نشاسته ذرت رو با لیوان شیر سرد مخلوط میکنیم و به سوپ مون اضافه میکنیم و اجازه میدیم ۳ ساعت با حرارت ملایم بپزه و جا بی افته.
بعد در آخر کار خامه رو تو یه کاسه میریزیم و مقداری از سوپ رو با خامه قاطی میکنیم تا دماش اوکی بشه و سپس برمیگردونیم داخل سوپ قارچ و زبر شعله رو خاموش میکنیم و نزارید دیگه جوش بخوره.
سوپ ما آماده است. نوش جان منبع
راز خوشمزه شدن سوپ قارچ
سعی کنید برای لذیذتر شدن سوپ تون که میخواید مجلسی و خوشمزه بشه از قبل آب مرغ یا گوشت آماده کرده باشید و به جای آب خالی از اون استفاده کنید.
میتونید به سوپ تون مخلوط سبزیجات که به صورت فله ای در سوپرمارکت ها یا پروتئینی ها میفروشند استفاده کنید که هم خیلی خوشرنگ و هم متنوع میکنه.
همچنین تره فرنگی هم به سوپ شکل رسمی تری میده.
اگر سوپ تون شیرین شد میتونید کمی ابلیمو با دمای محیط اضافه کنید!
چنانچه تمایل دارید سوپ سفید داشته باشید سعی کنید از فلفل سفید به جای فلفل مشکی استفاده کنید و هویج رو با رنده ریز خورد کنید تا رنگ پس نده.
اگر میخواید سوپ غلیظ داشته باشید میتونید از جو پرک استفاده کنید.
برای جلوگیری از گلوله گلوله شدن ارد در سوپ ، حتما ارد رو به صورت کم کم و اَلَک شده اضافه کنید.
چیکارکنیم سوپ شیر نبره؟
مهم ترین علت در بریدن سوپ شیر اینه که دمای شیر رو با اضافه کردن وسائل مختلف بهم میزنیم!
برای مثال هیچ وقت شیر رو وقتی سرده مستقیم داخل قابلمه نریزید و اجازه بدید به دمای محیط برسه یا تو یه ظرف جدا کمی گرمش کنید و بعد اضافه کنید.
این موضوع رو درباره سایر وسایل هم رعایت کنید و نزارید تعادل دمایی سوم بهم بخوره.
دیدگاه
نظر بدهید