برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

چه ادویه ای به سیب زمینی سرخ کرده بزنیم؟ (مکزیکی و مک دونالد)

یکی از معروف ترین غذاهایی که کل دنیا طرفدارشن سیب زمینی سرخ شده هست که تو این مطلب میخوایم روش های مکزیکی و مک دونالد رو اموزش بدیم.

سیب زمینی مک دونالد

پیش از هر چیز بزارید بهتون بگم که ما دو نوع ازین سیب زمینی French fries داریم. نسخه ایرانی و نسخه خارجی. که ما هردوتارو نوشتیم براتون.

سیب زمینی مک دونالد به سبک خارجی

این روش نسخه خانگی سیب زمینی مک دونالد هستش؛

سیب زمینی بزرگ به مقدار دلخواه
۱/۴ فنجون شربت ذرت
روغن بادوم زمینی
۴ قاشق چربی گوشت

سیب زمینی هارو بصورت خلالی در بیارید.

در یک کاسه ۳ لیوان آب به همراه کمی شکر مخلوط کنید. در مرحله بعد شربت ذرت رو بهش اضافی کنید.

سیب زمینی هارو بریزید داخل این مواد و بزارید نیم ساعت تو یخچال بمونه.

بعد نیم ساعت بیاریدش بیرون و با یه دستمال خشکشون کنید و بریزید توی روغن داغ تا ۹۰ثانیه بجوشه!! حالا بیرون بیارید.

بزاریدش دوباره تو یخچال و اجازه بدید نیم ساعت دیگه استراحت بکنه.

این بار توی روغن تون اون چربی گوشت رو اضافی کنید و بزارید سرخ بشه.

سیب زمینی هارو تو یه ظرف بریزید و بهش نمک اضافه کنید و نوش جان کنید.

سیب زمینی مک دونالد به سبک ایرانی

سیب زمینی به مقدار دلخواه بخرید و خلالی درستش کنید.

به مدت ۵ دقیقه در مخلوط آب و یخ قرارش بدید.

سیب زمینی هارو بعد ۵ دقیقه آب کشی کنید.

تو یه ظرف آب جوش بریزید و باهاش شکر و شربت ذرت مخلوط کنید  سیب زمینس هارو به مدت ۱۰ دقیقه بزارید بمونه.

بعد با دستمال حوله ای خشک‌کنید و ۲۰ دقیقه در فریزر قرار بدید.

حالا یک بار تو روغن داغ به مدت یک دقیقه بجوشونیدش و بیارید بیرون تا سرد بشه.

بعد چند دقیقه دوباره تو همون روغن سرخش کنید.

سیب زمینی مکزیکی

ابتدا سیب زمینی هامون شست و شو میدیم بعد به مدت ۱۵ دقیقه میزاریم می‌پزه.

بعد از اینکه سیب زمینی هامون پخت اونارو برش می‌زینم داخل سرخ کن(یا قابلمه با روغن زیاد) قرار میدیم.

بعد از برشته شدن داخل یه ماهیتابه میریزم و جعفری خشک و ادویه ذرت و سبزیجات رو به سیب سرخ شده اضافه میکنیم.

رو حرارت قرار میدیم و با اضافه کردن روغن زیتون ۱ دقیقه تفت میدم تا ادویه‌ها به خرد سیب زمینی هامون بره…

مبتونید کنارش از سس قارچ هم استفاده کنید که بی نظیرش میکنه…

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)