آموزش تصویری سیرابیج گیلانی خوشمزه
گیلانی ها عاشق سیر هستند پس چه غذایی بهتر از سیرابیج رشتی که با برگ سیر در فصل خاص خودش با اشپل کولی میخورند.
سیر یا برگ سیر
اشتباه نکنید.
این غذا با برگ سیر درست میشه نه خود سیر!
هر ساله در فصل پاییز که برگ سیر در بازارهای محلی گیلان با قیمت ارزان عرضه میشه ،حضور غذای سیرابیج در سفره های گیلانی ها پر رنگ تر میشه.
برگ سیر یه چیز مثل تره است.
سیرابیج یا سیرواویج یا سیراویج یه غذای با اصالت گیلانی هستش که معمولا با ماهی میل میشه.
مواد لازم برای سیرابیج
برگ سیر ۳ دسته
تخم مرغ ۳ عدد
روغن به مفدار لازم
نمک ، فلفل ، زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه سیرابیج
سیرابیج یا سیراویج با برگ سیر خرد شده، تخم مرغ و نمک، فلفل و ادویه درست می شود و طرز تهیه بسیار راحتی هم دارد.
ابتدا برگ سیرها را به صورت یکنواخت با چاقوی تیز روی تخته خرد کنید. سعی کنید برگ سیرها را یکنواخت خرد کنید تا خورش ظاهر بهتری پیدا کند. سپس آن ها را بعد از خرد شدن بشویید و داخل آبکش بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود.
یک تابه برداشته و برگ سیرها را با مقداری روغن تفت دهید. فقط کافی است آنها را تفت دهید نه این که سرخ کنید.
برگ سیرها را با مقداری روغن داخل تابه ای بزرگ تفت بدهید
در ادامه زردچوبه را به تابه اضافه کنید تا برگ سیرها کمی رنگ بگیرند. سپس نمک و فلفل را هم اضافه کنید. دقت کنید که اضافه کردن فلفل کاملا بستگی به ذائق تان دارد. اما فلفل طعم خورش را جذاب تر می کند.
تخم مرغ ها را اضافه کنید و بلافاصله هم بزنید. نگذارید تا تخم مرغ ها بپزند. وقتی تخم مرغ ها به خورد سیر رفت، خورش آماده است. آن را در ظرفی مناسب سرو کرده.
اموزش تصویری درست کردن سیرواویج
[evp_embed_video url=”https://www.gilan-food.ir/wp-content/uploads/2019/07/1563087716_15630877167432.mp4″]
دیدگاه
نظر بدهید