برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

یک ماهه سیر ترشی فوری درست کنید + آموزش سیرترشی شمالی

سیر ترشی یه چاشنی خیلی مهم و مفید در سفره شمالی هاست که برای تهیه سیر ترشی حبه ای خانگی و فوری نیاز هست بریم از یک کدبانو گیلانی یاد بگیریم.

یک ماهه سیر ترشی فوری درست کنید + آموزش سیرترشی شمالی

سیرترشی خانگی

می دونید که راه‌های زیادی برای درست کردن سیر ترشی وجود داره

هرچقدر هم که بیشتر از زمانش بگذره بهتر میشه. چه یک سال چه ده سال!!

سیر ترشی در مراحل اماده سازی ممکنه رنگ عوض کنه و حتی سبزرنگ بشه پس نترسید و بهش اجازه بدید تا جا بی اُفته

یک ماهه سیر ترشی فوری درست کنید + آموزش سیرترشی شمالی

اموزش سیرترشی شمالی

اول از همه یک نکته برای دوستان باید متذکر بشم: اگه سرکه سیر ترشی سال های پیش باقی مونده هیچ وقت دور نریزید صاف کنید داخل بطری نگهدارید چون نسبت به سرکه های صنعتی خیلی بهتره

سرکه های صنعتی رو حتما تیزی شو با دو قاشق عسل و یا شکر و یا بطور طبیعی از شیره خرما یا انگور تعدیل کنید

داخل هر شیشه دو سه قاشق بریزید و اینکه سعی کنید از سرکه های خونگی استفاده کنید.

حتما سیرهاتون خشک شده و رطوبتی نداشته باشه بعد شستن.

تو فیلم پایین اموزشش رو ببینید:

یکی دو قاشق نمک داخل هر ظرفتون بریزید و در شو ببندین بعد یک هفته کمی سرکه جذب سیر میشه و کمی پایین تر میره دوباره مقداری سرکه بریزید تا سیرهای بالایی خشک نباشه.

بعد از کسب اطمینان ظرف ترشی رو جای خنک و سایه نگهدارید.

سیرترشی فوری یک ماهه

اگر هم عاشق سیر ترشی اونم از نوع قدیمی و نرم و خوشمزه هستید اما حوصله چند سال صبر کردن رو ندارید راههای سریعتر و به قول معروف میانبری برای درست کردن این نوع سیر ترشی با ظاهر قدیمی هست!!

یک ماهه سیر ترشی فوری درست کنید + آموزش سیرترشی شمالی

برای این منظور باید از سرکه بالزامیک و شکر قهوه ای استفاده کنید ، توی این حالت این مواد رو روی حرارت می گذارید.

بعد سیر را به مدت چند دقیقه با این مواد می جوشانید.

یک ماهه سیر ترشی فوری درست کنید + آموزش سیرترشی شمالی

در آخر توی شیشه تمیز می‌ریزید و مورد استفاده قرار می دید.

اگر میخواید رنگ سیرترشی تون تیره بشه میتونید از شیره انگور یا البالو خشکه تازه استفاده کنید و چندتا بریزید توی محتویات سیرترشی تون و بذارید حداقل یک سال بمونه

فرق سیرترشی هارو ببین


دانلود فیلم