برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

شامی رودباری به روش گیلانی‌های شهر زیتون درست کنید

طرز تهیه یک شامی گیلانی بی نهایت خوشمزه از شهر زیتون های بهشتی رودبار به روش اصیل شمالی

اگر شما هم از عطر و طعم روغن زیتون لذت می‌برید، حتما این شامی خوشمزه و خوشرنگ را امتحان کنید.

شامی رودباری رو با شامی رشتی یا شامی ماسوله اشتباه نگیرید

بریم سراغ طرز تهیه شامی رودباری

سیصد گرم گوشت چرخ کرده ترجیحا گوساله را با دو عدد پیاز رنده شده ،یک ق چ زردچوبه، یک دوم ق چ فلفل، نمک (به میزان دلخواه), یک ق چ گلپر و یک ق چ ریحان خشک پودر شده حسابی ورز داده تآ همه مواد یک دست و ترکیب شوند.

نصف پیمانه روغن در ماهیتابه ریخته و از مایع گوشت به اندازه یک گردو برداشته در کف دست گرد و سطح ان را صاف کنید.

شامی ها را در روغن سرخ کنید وقتی یک طرف سرخ شد برگردانید تآ طرف دیگر هم سرخ شود اما زیاد سرخ و خشک نشوند.

دو قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کنید و ارام هم بزنید تا رنگ بگیرد سپس دو تا سه عدد گوجه ابدار را رنده کرده به سس شامی اضافه کنید در تابه را بگذارید تا کمی بپزد وسس با شامی ها مخلوط شود.

بعد از ده دقیقه شامی اماده است.

این شامی به عنوان نوعی خورشت شمالی با برنج کته که معمولا بدون روغن پخته شده و بآ زیتون پرورده و ماست سرو میشود.

دقت کنید این خوراک طعم اصلی و خوشمزه را زمانی دارد که شامی ها در روغن زیتون سرخ بشوند

راستی در رودبار معمولا از سبزی کوهی به نام پلنگ مش استفاده میکنند اما زمانی که در دسترس نیست پودر ریحان خشک و گلپر استفاده میشود.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
3.5 (2 رای)