طرز تهیه شربت سکنجبین از کتاب رزا منتظمی
آموزش تهیه شربت سکنجبین مخصوص روزهای خنک به همراه توضیحات رزا منتظمی درباره شربت سکنجبین خیار.
در این سری از آموزش نوشیدنی سایت گیلان فود رفتیم سراغ شربت سکنجبین که با نام سرکه انگبین هم ازش یاد میکنند.
قبلش این لینک هارو ببینید:
طرز تهیه سکنجبین رزا منتظمی
مواد لازم زیر رو تهیه کنید؛
- سرکه سفید ۲ پیمانه یا نیم لیتر
- شکر ۳ کیلو
- نعناع یک دسته کوچک
شکر را با ۵ تا ۶ لیوان آب در ظرف لعابی میریزیم و می جوشانیم و از صافی رد می کنیم، بعد از آن نعناع را میشوئیم و آنرا نخ میبندیم و داخل شربت می اندازیم.
بعد شربت را می گذاریم بجوشد و قوام بیاید.
سپس سرکه را داخل شربت میریزیم و بعد از چند جوش شربت را از روی حرارت بر می داریم و دوباره آنرا از صافی رد می کنیم و در شیشه محفوظ نگاه میداریم.
سکنجبین خیار
داخل همین شربت را مقداری آب و خیار ریز ریز کرده و یخ میریزیم و سکنجبین خیار تهیه می کنیم که بسیار مطلوبست.
شربت سکنجبین به روش جدید
این سکنجبین میتونید با کاهو هم مصرف کنید یا اصلا خیارو حدف کنید. حواستون باشه غلظت شربت زیاد نشه چون بعدا شکرک میزنه.
طرز تهیه سکنجبین سنتی
دو ترکیب جدید از شربت سکنجبین رو آموزش میدیم در ادامه با طعم دل انگیز که توی روزهای گرم با ترکیبی از طعم های شیرین و ترش برای رفع خستگی یه روز کاری فوق العاده مفیده!
آموزش تهیه این شربت در ویدیو پایین قرار دادیم؛
ترکیب اول:
- خاک شیر
- یخ
- شربت سکنجبین
- خیار
- لیمو
ترکیب دوم:
- تخم شربتی
- شربت سکنجبین
- خیار
- لیمو
- گل محمدی
- آب
فواید شربت سکنجبین
نوشیدن شربت سکنجبین منافع بسیار دارد. یکی از منافع سکنجبین آن است که چون آن را با یخ خنک کرده و بنوشند، صفرا را میبرد و از التهاب حرارت معده میکاهد، و آن چه بلغم در معده و رودهها باشد، خارج میکند.
اگر سکنجبین (از سرکه و نعناع به دست میآید) را با ریشه و تخم کاسنی مخلوط کرده و کمی گلاب به آن اضافه کنند، نوشابهای پرسود و شگفتآور میشود، به خصوص برای کسانی که جگر و معدهای گرم داشته و یا دچار گرفتگی معده شدهاند.
همچنین برای کسانی که مبتلا به نفخ میباشند منافع زیاد دارد، اما برای مبتلایان به زخم معده و روده، مضر است. منبع : کتاب طبیب ایرانی
دیدگاه
نظر بدهید