برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

طرز تهیه شش انداز گیلانی به روش شمالی ها

شش انداز از غذاهای گم نام و کمتر شناخته شده در سفره گیلانی هاست که بتازگی داره جاشو تو منو رستوران ها و سفره رشتی ها باز میکنه.

مواد لازم شش انداز

برای ۲ الی ۳ نفر
بادمجان ۳۰۰ گرم
گردو آسیاب شده ۱۰۰ گرم
پیاز ۱عدد بزرگ
آب ۱.۵ لیوان حدودا
رب انار ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شش انداز

اول از همه رب گوجه و رب انار رو با آب مخلوط میکنیم و میزاریم روی گاز.

وقتی به جوش اومد مغز گردو رو بهش اضافه میکنیم و با شعله کم میزاریم تا روغن بندازه و هر چند مدت حدود ۶ تیکه یخ میندازیم توش تا به گردوها شوک وارد شه و روغن بندازه.

بادمجون هامون رو هم پوست میگیریم و مکعبی خرد میکنیم نمک می‌زنیم و یه گوشه میزاریم تا تلخیش بره.

پیاز هم خرد کرده با روغن تفتش میدیم تا طلایی بشه و بعد بادمجون رو که آبش گرفتیم سرخ میکنیم در حدی که طلایی بشه.

وقتی که گردو کاملا جا افتاد و روغن داد بادمجون و پیاز توش میریزیم و حدودا نیم ساعت با شعله کم میزاریم تا مواد به خرد هم بره.

مدت پخت این غذا حدودا ۶ ساعت هست و هر چه بیشتر بمونه روغن بیشتری میده و خوب جا می افته.

راستی میتونین مرغ هم بپزید و توش بریزید خوشمزه تر میشه ولی اصل شش انداز بدون مرغه!

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)