طرز تهیه شش انداز گیلانی به روش شمالی ها
شش انداز از غذاهای گم نام و کمتر شناخته شده در سفره گیلانی هاست که بتازگی داره جاشو تو منو رستوران ها و سفره رشتی ها باز میکنه.
مواد لازم شش انداز
برای ۲ الی ۳ نفر
بادمجان ۳۰۰ گرم
گردو آسیاب شده ۱۰۰ گرم
پیاز ۱عدد بزرگ
آب ۱.۵ لیوان حدودا
رب انار ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه شش انداز
اول از همه رب گوجه و رب انار رو با آب مخلوط میکنیم و میزاریم روی گاز.
وقتی به جوش اومد مغز گردو رو بهش اضافه میکنیم و با شعله کم میزاریم تا روغن بندازه و هر چند مدت حدود ۶ تیکه یخ میندازیم توش تا به گردوها شوک وارد شه و روغن بندازه.
بادمجون هامون رو هم پوست میگیریم و مکعبی خرد میکنیم نمک میزنیم و یه گوشه میزاریم تا تلخیش بره.
پیاز هم خرد کرده با روغن تفتش میدیم تا طلایی بشه و بعد بادمجون رو که آبش گرفتیم سرخ میکنیم در حدی که طلایی بشه.
وقتی که گردو کاملا جا افتاد و روغن داد بادمجون و پیاز توش میریزیم و حدودا نیم ساعت با شعله کم میزاریم تا مواد به خرد هم بره.
مدت پخت این غذا حدودا ۶ ساعت هست و هر چه بیشتر بمونه روغن بیشتری میده و خوب جا می افته.
راستی میتونین مرغ هم بپزید و توش بریزید خوشمزه تر میشه ولی اصل شش انداز بدون مرغه!
دیدگاه
1 دیدگاه
سلام وقت بخیر
میشه تو شش انداز بجای بادمجان از کدو مسما استفاده کنیم وبجای رب انار از رب گوجه استفاده کنیم وتخم مرغ هم بزنیم
نظر بدهید