برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

طرز تهیه شنیسل مرغ ترد بدون خشک شدن

آموزش طرز تهیه مرغ شنیسل خانگی با استفاده از سینه مرغ که یک سوخاری خوشمزه با آرد و مرغ بیفتک شده به روش اتریشی آلمانی و طرز تهیه شنیتسل ایرانی هستش.

در این سری از آموزش فست فود در سایت گیلان فود میخوایم یه مدل مرغ سوخاری خوشمزه و آلمانی – اتریشی رو آموزش بدیم که بشدت در ایران محبوبه و پراستفاده است.

به طور سنتی این غذا را از گوشت گوساله درست می کنند و سپس با آرد سوخاری نان می پزند و با آبلیمو سرو می کنند.

قبل از شروع بگیم که برای سرو شنیسل میتونید از سیب زمینی سرخ کرده و سس قارچ استفاده کنید که برای این غذا مرسوم هستش.

برای تهیه یه شنیسل خوشمزه در ابتدا نیاز به چند تیکه سینه مرغ صاف و بدون هیچ چربی و استخوان اضافی ( یا به اصطلاح فیله ) نیاز داریم که با چاقوی تیز باید از وسط به دو نیم تقسیمش کنیم!

برای این کار دستمون رو میزاریم روش و می‌بریم تا دو لایه باریک به یک سطح و اندازه داشته باشیم. به عکس پایین دقت کنید.

حالا یه لایه کیسه فریزر نازک میزاریم روی مرغ و با بیفتک چند ضربه آروم روش میزنیم تا بافتش باز بشه. مراقب باید باشیم که ضربه ها محکم نباشه که بترکه! میتونید از وردنه یا گوشتکوب هم برای این کار استفاده کنید.

زیاد نازکش نکنید چون باعث خشک شدن شنیسل میشه!

نکته فوق العاده مهم در تهیه انواع مرغ های سوخاری اینه که چجوری مزه دارش کنیم پس به نکاتی که در ادامه میگیم با دقت عمل کنید.

در مرحله اول همیشه زعفران دم کرده(۲ قاشق چای خوری برای ۵ تیکه) رو باید اضافه کنید چون مزه قالب زعفران بخاطر مراحل پخت باید اولین طعم دهنده اضافه شده به مرغ باشه. بعد نصف آب لیمو ترش رو اضافه میکنیم.

و مثل همیشه یه پیاز خلالی رو با دستمون می‌چلونیم و چنگش میزنیم به مرغ هامون میزنیم. بعد میزاریم داخل یخچال و روشو سلفون میکشیم تا بخوبی در مدت چند ساعت مزه دار بشه.

شنیسل

بعد از طی مدت زمان گفته شده از یخچال خارج میکنیم و به به مقدار لازم خوش نمک و فلفل میکنیم و همه جاش رو ادویه میزنیم.

عطر فلفل سیاه به شدت خوش طعمش میکنه پس دستتون به کم نره!

حتما به آردتون هم باید نمک و فلفل بزنید تا مزه دار بشه.

حالا در یک کاسه ۱ عدد تخم مرغ رو میشکونیم و بعد داخلش یک قاشق سس خردل(برای اینکه مزخ خام تخم مرغ رو بگیره) و مقدار کمی نمک و فلفل سیاه میزنیم و خوب هم میزنیم.

حالا موقع اصل کاره؛ با دقت مراحل رو دنبال کنید.

اگر فقط میخواید از آرد و تخم مرغ استفاده کنید میتونید دو بار در ارد بغلطونید و یه بار در تخم مرغ اما در این دستور ما میخوایم از پودر سوخاری هم استفاده کنیم.

  1. پس در مرحله اول مرغ هارو در آرد سفید میزنیم.
  2. بعد در تخم مرغ خوب می‌چرخونیمش.
  3. بعد در پودر سوخاری می‌غلطونیم.

حالا وقت سرخ کردن هستش که دو نکته بسیار مهم در این مرحله وجود داره؛ اول اینکه شنیسل برخلاف مرغ سوخاری نباید خیلی سریع پخت بشه و نیاز هست تا به آرومی مغز پخت بشه پس به حرارت بالا نیازی نیست!

نکته بعدی اینکه شنیسل چون بافت نازکی داره به پودر سوخاری کمی نیاز داره پس موقع سرخ کردنش بخاطر ضخامت کمش باید دو طرفش رو در حرارت پایین به صورت ملایم تر سرخ کرد.

شنیسل

اما فوت و فن طلایی شنیسل موقع سرخ کردنش هست که باید در روغن حواستون باشه که به اصطلاح Overcook یا بیش از حد سرخ نشه که قهوه ای بشه؛ باید با قاشق به همه طرفش روغن بدید تا به خوبی همه جاش به یک اندازه طلایی روشن بشه.

برای اینکه شنیسل یا هر غذای سرخ شده ای مثل کتلت یا مرغ سوخاری ترد بماند، پس از سرخ شدن، آن را به جای اینکه روی دستمال کاغذی و دستمال روغن گیر قرار دهید، روی توری خنک کننده روی سینی فر قرار دهید. جالبه نه؟! نکته مهمیه چون گردش هوا در زیر غذا از خیس شدن کف غذا پس اتمام پخت و پز جلوگیری می کند و باعث کریسپی شدن غذا میشه!( البته اگر میخواید ترد بشه!)

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
3.33 (3 رای)