برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

طرز تهیه شکلات صبحانه با نشاسته یا شکلات تخته ای

اموزش اشپزی خوشمزه ترین شکلات صبحانه که با آرد یا شکلات تخته ای و بدون فندق و با روش های مختلف و دستورات متفاوت در خانه تهیه کنید.

طرز تهیه شکلات صبحانه با پودر کاکائو

یه شکلات صبحونه به روش بسیار ساده و مواد در دسترس که میتونید در کمترین زمان تهیه کنید

  • شیر ۲ لیوان
  • شکر ۱ لیوان سرخالی
  • پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری سرپر
  • آرد ۲ قاشق غذاخوری سرپر
  • کره ۲۵ گرم(۱قاشق غذاخوری سرپر)

شیر رو روی حرارت ملایم قرار بدین و شکر، پودر کاکائو، آرد و کره رو بهش اضافه کنید.

اجازه بدین حدوداً ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بمونه تا غلیظ بشه.

مدام همش بزنید تا سر نره و بعد توی یه ظرف دیگه منتقلش کنید و بذارید ۲۴ ساعت توی یخچال بمونه تا کاملاً سفت بشه. منبع

همینقدر ساده. نوش جان

طرز تهیه شکلات صبحانه با شکلات تخته ای

  • ۲ ق غ آرد
  • شکر نصف لیوان
  • پودر کاکائو ۱ ق غ
  • عسل ۱ ق مرباخوری
  • شیر ۱ لیوان پُر
  • کره ۱ ق غ
  • وانیل ۱ ق چ
  • شکلات تخته ای ۱ لیوان
  • فندق یا بادام زمینی بدون نمک نصف لیوان

ابتدا آرد و پودر کاکائو رو الک میکنیم و همراه شکر مخلوط میکنیم.

بعد شیر رو کم کم اضافه و هم میزنیم و بعد روی حرارت ملایم میزاریم و با همزن دستی مخلوط میکنیم و دائما هم میزنیم تا غلیظ و سفت بشه.

حالا شکلات آب شده و عسل و وانیل رو اضافه و هم میزنیم بعد از ۳ الی ۴ دقیقه شعله رو خاموش می‌کنیم.

در مرحله آخر کره رو اضافه می‌کنیم و میزاریم کاملا خنک بشه و داخل ظرف دربسته در یخچال نگهداری میکنیم. منبع

اگه خواستین طعم دار بشه فندق یا بادام زمینی خام رو بدون آب و روغن بو بدین و پوستشو جدا و آسیاب کنید و بعد ازینکه از روی گاز برداشتین بهش اضافه و مخلوط کنید.

طرز تهیه شکلات روی کیک

سس شکلاتی سریع و فوری که نیاز به خامه و شکلات تخته ای نداره.

با چند قلم مواد ساده که تو خونه دارین درست میشه.

برای تزیین کیک و دسر و دونات و همه چیز کاربرد داره تو مدت خیلی خیلی کمی حاضر میشه.

در ظرف دربسته تا یکماه قابل نگهداری است.

برای شروع مواد زیر رو تهیه کنید.

  • شیر یک و یک سوم لیوان سر پر
  • پودر کاکائو سه ق غ
  • آرد یک‌ق غ سرخالی
  • روغن مایع یا کره دو ق غ(با روغن مایع سس براق تر میشه)
  • وانیل نوک ق چ
  • شکر نصف لیوان

پودر کاکائو و آرد رو الک کنید به شیر سرد اضافه کنید با همزن دستی بزنید تا گلوله های آرد و کاکائو باز بشه و کامل حل بشه.

بعد شکر رو اضافه کنید و روی حرارت بزارید.

روغن مایع رو هم اضافه کنید و با حرارت متوسط مرتب هم بزنید تا غلظت پیدا کنه.

وقتی جوش اومد و غلظت شبیه سس گرفت خاموش کنید و وانیل رو اضافه کنید.

به همین راحتی وقتی سرد شد آماده ست.

طرز تهیه شکلات صبحانه دورنگ با نشاسته

  • تخم مرغ ۱ عدد
  • شیر ۳ پیمانه
  • شکر ۱ پیمانه
  • نشاسته ۲ قاشق سوپخوری
  • شکلات تخته‌ای ۸۰ گرم
  • خامه نصف پیمانه
  • وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری

شکر را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کارامل شود.

سپس دو پیمانه از شیر را روی شکر کارامل شده بریزید تا کاملا بجوشد و شکر در شیر حل شود.

در یک کاسه وانیل، یک پیمانه باقی‌ مانده از شیر، خامه ، تخم‌مرغ و نشاسته را کاملا هم بزنید.

سپس نیمی از مواد را به شکر کارامل شده اضافه کنید و نصف دیگر را در یک قابلمه جداگانه ریخته و یک تکه شکلات تخته ای به آن اضافه کنید.

هر دو قابلمه را روی حرارت قرار دهید و زمانی که غلظت هر دو مواد مثل فرنی شد، آنها را از روی حرارت برداشته، نصف لیوان را با یکی از مواد و نصف دیگر را با مواد کاراملی پر کرده و در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

بعد از خنک شدن می توانید آن را با خامه فرم گرفته و براده های شکلاتی یا انواع میوه تزیین و سرو کنید.