طرز تهیه شکلات صبحانه با نشاسته یا شکلات تخته ای
اموزش اشپزی خوشمزه ترین شکلات صبحانه که با آرد یا شکلات تخته ای و بدون فندق و با روش های مختلف و دستورات متفاوت در خانه تهیه کنید.
طرز تهیه شکلات صبحانه با پودر کاکائو
یه شکلات صبحونه به روش بسیار ساده و مواد در دسترس که میتونید در کمترین زمان تهیه کنید
- شیر ۲ لیوان
- شکر ۱ لیوان سرخالی
- پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری سرپر
- آرد ۲ قاشق غذاخوری سرپر
- کره ۲۵ گرم(۱قاشق غذاخوری سرپر)
شیر رو روی حرارت ملایم قرار بدین و شکر، پودر کاکائو، آرد و کره رو بهش اضافه کنید.
اجازه بدین حدوداً ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بمونه تا غلیظ بشه.
مدام همش بزنید تا سر نره و بعد توی یه ظرف دیگه منتقلش کنید و بذارید ۲۴ ساعت توی یخچال بمونه تا کاملاً سفت بشه. منبع
همینقدر ساده. نوش جان
طرز تهیه شکلات صبحانه با شکلات تخته ای
- ۲ ق غ آرد
- شکر نصف لیوان
- پودر کاکائو ۱ ق غ
- عسل ۱ ق مرباخوری
- شیر ۱ لیوان پُر
- کره ۱ ق غ
- وانیل ۱ ق چ
- شکلات تخته ای ۱ لیوان
- فندق یا بادام زمینی بدون نمک نصف لیوان
ابتدا آرد و پودر کاکائو رو الک میکنیم و همراه شکر مخلوط میکنیم.
بعد شیر رو کم کم اضافه و هم میزنیم و بعد روی حرارت ملایم میزاریم و با همزن دستی مخلوط میکنیم و دائما هم میزنیم تا غلیظ و سفت بشه.
حالا شکلات آب شده و عسل و وانیل رو اضافه و هم میزنیم بعد از ۳ الی ۴ دقیقه شعله رو خاموش میکنیم.
در مرحله آخر کره رو اضافه میکنیم و میزاریم کاملا خنک بشه و داخل ظرف دربسته در یخچال نگهداری میکنیم. منبع
اگه خواستین طعم دار بشه فندق یا بادام زمینی خام رو بدون آب و روغن بو بدین و پوستشو جدا و آسیاب کنید و بعد ازینکه از روی گاز برداشتین بهش اضافه و مخلوط کنید.
طرز تهیه شکلات روی کیک
سس شکلاتی سریع و فوری که نیاز به خامه و شکلات تخته ای نداره.
با چند قلم مواد ساده که تو خونه دارین درست میشه.
برای تزیین کیک و دسر و دونات و همه چیز کاربرد داره تو مدت خیلی خیلی کمی حاضر میشه.
در ظرف دربسته تا یکماه قابل نگهداری است.
برای شروع مواد زیر رو تهیه کنید.
- شیر یک و یک سوم لیوان سر پر
- پودر کاکائو سه ق غ
- آرد یکق غ سرخالی
- روغن مایع یا کره دو ق غ(با روغن مایع سس براق تر میشه)
- وانیل نوک ق چ
- شکر نصف لیوان
پودر کاکائو و آرد رو الک کنید به شیر سرد اضافه کنید با همزن دستی بزنید تا گلوله های آرد و کاکائو باز بشه و کامل حل بشه.
بعد شکر رو اضافه کنید و روی حرارت بزارید.
روغن مایع رو هم اضافه کنید و با حرارت متوسط مرتب هم بزنید تا غلظت پیدا کنه.
وقتی جوش اومد و غلظت شبیه سس گرفت خاموش کنید و وانیل رو اضافه کنید.
به همین راحتی وقتی سرد شد آماده ست.
طرز تهیه شکلات صبحانه دورنگ با نشاسته
- تخم مرغ ۱ عدد
- شیر ۳ پیمانه
- شکر ۱ پیمانه
- نشاسته ۲ قاشق سوپخوری
- شکلات تختهای ۸۰ گرم
- خامه نصف پیمانه
- وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
شکر را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کارامل شود.
سپس دو پیمانه از شیر را روی شکر کارامل شده بریزید تا کاملا بجوشد و شکر در شیر حل شود.
در یک کاسه وانیل، یک پیمانه باقی مانده از شیر، خامه ، تخممرغ و نشاسته را کاملا هم بزنید.
سپس نیمی از مواد را به شکر کارامل شده اضافه کنید و نصف دیگر را در یک قابلمه جداگانه ریخته و یک تکه شکلات تخته ای به آن اضافه کنید.
هر دو قابلمه را روی حرارت قرار دهید و زمانی که غلظت هر دو مواد مثل فرنی شد، آنها را از روی حرارت برداشته، نصف لیوان را با یکی از مواد و نصف دیگر را با مواد کاراملی پر کرده و در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
بعد از خنک شدن می توانید آن را با خامه فرم گرفته و براده های شکلاتی یا انواع میوه تزیین و سرو کنید.
دیدگاه
1 دیدگاه
عالی بود .استفاده کردم
نظر بدهید