برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

مرغ شکم پر مازندرانی در قابلمه با رب انار

آموزش آشپزی برای طرز تهیه مرغ شکم پر رستورانی یا مرغ شکم پر ساده و حتی مجلسی در قابلمه که بدون فر یا توستر میتونید مرحله به مرحله یاد بگیرید.

در این سری از آموزش خوراک سایت گیلان فود میخوایم از صفر تا صد روش تهیه مرغ شکم پر رو یاد بدیم.

این لینک هارو رو ببینید:

  1. مرغ شکم پر در فر با فویل
  2. طرز تهیه مرغ شکم پر شمالی با رب انار
  3. اموزش ته انداز مرغ خوشمزه
  4. سس مرغ را چطور درست کنیم؟
  5. مرغ سرخ کرده بدون رب
  6. چگونه مرغ شکم پر گیلانی درست کنیم؟
  7. پوست کندن مرغ در ۱ دقیقه

مرغ شکم پر

مرغ شکم پر در قابلمه با رب انار

  • یک عدد مرغ متوسط
  • پیاز دو عدد
  • کشمش پلویی یه پیمونه
  • گردو یه پیمونه
  • رب انار
  • رب گوجه یه قاشق غذا خوری
  • نمک.فلفل.زردچوبه.دارچین.زعفرون به میزان لازم

مرغ شکم پر

یه مرغ کامل رو بهتره از شب قبل یا چند ساعت زودتر با ادویه و زعفران خوب بمالید بهش و بزارید تا استراحت کنه و مزه دار بشه یا به عبارتی مرغ تون رو چند ساعت جلوتر مَرینِیت کنید.

برای شروع در ابتدا پیازهارو به صورت خلالی خرد میکنیم و در قابلمه میریزیم و حسابی تفت میدیم تا رنگش عوض بشه. بعد با نمک و فلفل و زردچوبه و کمی دارچین هم بهش میزنیم.

گردو خرد شده و کشمش و مقداری هم زرشک به ترکیب مون اضافه میکنیم و تَفت میدیم.

بعد در مرحله آخر برای این مواد داخل مرغ شکم پر رب انار اضافی میکنیم و خوب تفت میدیم تا جا بی افته.

حالا مرغ کامل رو با نمک و فلفل و زردچوبه و مقداری زعفران در ماهیتابه به صورت دُرُسته همه طرفش رو به نوبت سرخ میکنیم. دقت کنید که اگر تازه کار هستید در این مرحله زردچوبه نزنید چون ممکنه بسوزه و مزه بد بگیره(باید با حرارت کم سرخ بشه)

حالا برای آب یا سس مخصوص کافیه پیاز رو با نمک و فلفل سیاه و زردچوبه تفت میدیم و یه قاشق رب انار و یه قاشق سرپر رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم تا کامل جا بی افته.

مواد اولی که با کشمش و… آماده کرده بودیم رو داخل شکم مرغ می‌ریزیم و بعد یا نخ و سوزن میدوزیم و قسمته بال و کتف رو با خلال دندون یا سیخ چوبی کوچک به همون قسمت میخ میکنیم.

مرغ رو داخل ظرف قابلمه یا ماهیتابه میزاریم و آب یا سسی که اماده کرده بودیم رو میریزیم کنارش و مقداری هم زعفران دم کرده دوباره میریزیم و اجازه میدیم تا با حرارت کم و طی زمان بیشتری بپزه و جا بی افته. نوش جان. منبع

مرغ شکم پر رستورانی در قابلمه

دستور یه مرغ شکم پر رستورانی بدون فر رو در ادامه قرار دادیم که میتونین برای مهمونی هاتون خیلی راحت و بی دردسر یه غذای مجلسی و شیک و تدارک ببینید.

مواد لازم برای مرغ شکم پر:

  1. مرغ کامل یک عدد
  2. کشمش پلویی سه قاشق غذاخوری
  3. زرشک یک قاشق غذاخوری
  4. پیاز خلالی سرخ شده سه قاشق غذاخوری
  5. مغز گردو خرد شده دو قاشق غذاخوری
  6. آب انار یک استکان

مواد لازم برای طعم دار کردن مرغ:

  1. آبلیمو سه قاشق غذاخوری
  2. روغن زیتون یا مایع دو قاشق غذاخوری
  3. زعفران دم کرده سه قاشق غذاخوری
  4. نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس مرغ:

  1. پیاز خلالی شده درشت یک عدد
  2. سیر رنده شده یک حبه(دلخواه)
  3. رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
  4. آب جوش دو الی سه لیوان
  5. زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری
  6. نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

ابتدا آبلیمو، زعفران، ادویه ها و روغن زیتون رو باهم ترکیب کنین و مرغتون رو از چند ساعت قبل کاملا به این مواد آغشته کنید و داخل یخچال قراربدید تا مزه دار بشه.

سپس داخل قابلمه کمی روغن بریزید و تمامی جهت های مختلف مرغتون رو سرخ کنید.

سپس از روغن خارج کنید و داخل شکم مرغ رو با مخلوطی از پیاز سرخ کرده، زرشک، کشمش، گردو و آب انار پر کنید و کاملا موادتون رو به درون شکم مرغ فشرده کنید.

داخل ظرف مناسب سس اولیه مرغ رو آماده کنید و به آرومی مرغ رو از قسمت پشت داخل قابلمه قرار بدید.

آب جوش رو از اطراف ظرف اضافه کنید.(به حدی آب اضافه کنید که فقط تا زیر قسمت باز شکم مرغ رو بپوشونه و بالاتر نیاد).

به مدت یک ساعت و نیم اجازه بدید با شعله متوسط مرغ کامل بپزه و سس اون غلیظ بشه، نیم ساعت قبل از خاموش کردن شعله، زعفران دم کرده اضافه کنید و نوش جان کنید.(در صورت تمایل چند عدد آلوی بخارا هم داخل سس قرار بدین بپزه تا طعم بهتری داشته باشید)

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
4.21 (19 رای)