برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

فوت و فن شیر موز به روش کافی شاپی

شیرموز یه نوشیدنی بشدت مقوی و سالم هستش که نکات ریز و مهمی برای تهیه اش وجود داره که بشه بصورت مخصوص و کافی شاپی تهیه اش کرد.

چرا شیرموزی که تو خونه درست می‌کنید با شیرموز ویتامین‌سراها فرق میکنه؟

فوت و فن شیر موز به روش کافی شاپی

این سوال خیلی از افرادیه که به شیر موز علاقه دارن.

اما واقعیت اینه که شیر موز بیرون از خونه با یه ماده دیگه میکس و تهیه میشه! و این موضوع تو اکثر فروشگاه ها وجود داره

دقت کنید که این نوشیدنی سالم و مقوی بطور طبیعی اصلا نباید کِش بیاد و غلظتش هم حالت معمولی داره.

همچنین بعد از چند دقیقه حتما رنگش تیره میشه. اما اون حالتی که معمولا میبینید حاصل ماده ای بنام ثعلب هست که متاسفانه الان بیشتر بطور شیمیایی تولید میشه و برای سلامتی مفید نیست.

فوت و فن شیر موز به روش کافی شاپی

ولی جدیداً برخی کافه ها چند ساعت قبل از سرو این نوشیدنی موز ها رو فریز میکنند و لحظه سفارش مشتریان با شیر تازه و یک اسکوپ بستنی وانیل میکس میکنند.

به این شکل هم شیر موز غلظت خوبی داره و هم با دما و رنگ مطلوب سرو میشه.

فوت و فن شیر موز به روش کافی شاپی

ولی خب نگران نباشید و اونقدر هم مضر نیست پس بریم باهم یه چند مدل از معروف ترین روش های تهیه شیرموز رو یاد بگیریم؛

فوت و فن شیر موز به روش کافی شاپی

طرز تهیه معجون شیرموز

این مواد برای ۲ نفر هست و اگر میخواید برای ۴ نفر تهیه ببینید پس مواد اولیه تون رو دو برابر کنید.

  • شیر ۱ و نیم لیوان یخ زده
  • موز متوسط ۲ عدد
  • شکر ۲ قاشق
  • عسل ۱ قاشق
  • پودر نارگیل ۱ قاشق
  • خامه صبحانه یا قنادی به دلخواه برای تزیین روی شیرموز
  • پسته، گردو، بادام و کنجد و خرما برای میکس با مواد

همه ی مواد بجز عسل و خامه رو با دستگاه تون میکس کنید.

شیر موز را داخل لیوان ریخته و یک قاشق عسل به هر لیوان اضافه کنید بعد روی لیوان خامه را ماسوره بزنید.

برای تزئین میتوتید مغزها را که کمی خرد کردید بریزید روی لیوان تون. نوش جان

فوت و فن شیر موز به روش کافی شاپی

روش تهیه شیر موز کافی شاپی

برای تهیه شیرموز به این روش نیاز هست که شیرموزتون خیلی غلیظ باشه و مثل روش های خونگی نیست که شیر و یخ و موز رو میکس کنید!

شیر یخ زده به مقدار دلخواه

پسته به اندازه یک فنجان

بستنی وانیلی ۲ قاشق

ثعلب به اندازه نصف قاشق

و در آخر موز🍌 رسیده تهیه کنید تا مزه شیرین تر و بهتری بهتون بده.

اگه پسته بی نمک دارین یه ۱ ساعتی داخل کمی شیر بزارین تا کمی نرم بشه اگر پودر پسته دارین نیاز به این کار نیست (پسته کامل بهتره چون از خالص بودنش مطمئنیم)

روش تهیه خاصی هم نیاز نیست و فقط کافیه همه مواد رو تو میکسر بریزید و بصورت کامل مخلوط کنید.

بعد هم داخل یه لیوان ترجیحاً بلند بریزید و اگر خواستید تزئین ‌کنید.