طرز تهیه شیرینی بادامی ایرانی و فرانسوی
آموزش تهیه شیرینی بادامی رنگی و طرز تهیه شیرینی بادام معروف فرانسه و دستور پخت شیرینی بادامی ایرانی مخصوص عید
در این سری از مطالب آموزش شیرینی پزی سایت گیلان فود رفتیم به سراغ یه خوشمزه برای شب عید که در دو مدل ایرانی و فرانسوی بهتون آموزش دادیم. تا اخر ببینید مطلب رو و نکات رو از دست ندید.
طرز تهیه شیرینی بادامی ایرانی
مواد لازم:
- بادام پوست کنده ۲۰۰گرم
- شکر ۴۰۰ گرم
- سفیده تخم مرغ ۴ عدد
- وانیل نصف قاشق چایخوری
بادام را با شکر و ۲ عدد سفیده تخم مرغ مخلوط میکنیم و میگذاریم چند دقیقه بماند تا بادام کمی مرطوب شود بعد آنرا ۳ تا ۴ بار از چرخ رد میکنیم تا خمیر کاملا نرم شود. باید دقت کرد خمیر روغن نیاندازد.
بعد دو عدد سفیده تخم مرغ دیگر را اضافه میکنیم و خوب مالش میدهیم تا خمیر کاملا صاف و کمی شل شود و چند دقیقه خمیر را در جای گرم مثلا فر ملایم میگذاریم تا کمی گرم شود.
بعد فر را با حرارت ۳۰۰ درجه فارنهایت گرم می کنیم ته ظرف شیرینی پزی را یک ورق کاغذ نازک روغنی میاندازیم و خمیر را در کیسه قیفدار میریزیم و گل های کوچکی روی کاغذ میریزیم و با پشت قاشق کمی روی آنرا صاف میکنیم تا کمی پهن شود.
بعد سینی را روی پنجره وسط فر بمدت یک ربع تا ۲۰ دقیقه قرار میدهیم تا نانها کاملا پف کرده کمی طلائی شود.
بعد میگذاریم نانها سرد شوند و از کاغذ جدا میکنیم و در ظرف می چینیم.
در صورتی که بخواهیم نان بادامی چند روز بماند باید در کیسه نایلون باظرف دردار آنرا نگهداشت.
میتوانیم بجای بادام ۲۰۰ گرم پودر گردو مصرف کنیم.
شیرینی بادامی رزا منتظمی
سفیده تخم مرغ را تا حدی که کاملا سفت شود و از تخم مرغ زنی نریزد هَم میزنیم و پودر قند را کم کم داخل سفیده اضافه میکنیم.
ظرف مایه را در ظرفی آبی قرار میدهیم و ظرف آب را روی حرارت میگذاریم و مرتب بهم میزنیم تا مایه کاملا داغ شود تا کش پیدا کند.
بعد آنرا از روی حرارت برمیداریم و پودر بادام و وانیل را با آن مخلوط میکنیم.
تَه سینی شیرینی پز را یک ورق کاغذ روغنی نازک می اندازیم و از مایه گلوله هایی باندازه یک فندق روی کاغذ میچینیم.
فر را با حرارت ۳۰۰ درجه گرم میکنیم. سینی را روی پنجره وسط فر بمدت یک ربع تا بیست دقیقه قرار میدهیم تا نانها خشک و کمی طلائی شود و بعد از سرد شدن در ظرف می چینیم.
طرز تهیه شیرینی بادامی فرانسوی
- بادام نصف فنجان
- آب ۳۰۰ میلی لیتر
- آبنبات نرم شکری خربزهای ۳ اونس
- سفیده تخم مرغ ۳ عدد
- پوست پرتغال ۱ قاشق غذاخوری
- ۱ پیمانه شکر قنادی یا پودرقند
بادام های بدون پوست را به مدت ۵ دقیقه در آب جوش خیس کنید. آب را تخلیه و در جای دیگری کنید.
آبنبات نرم خربزهای(Candied Melon) ، پوست پرتقال و بادام را به مخلوط کن اضافه کنید. تا زمانی که خوب ترکیب شوند عمل کنید.
آب بادام های بدون پوست را به مخلوط بادام اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر شکل بگیرد. دمای اتاق رو خنک و نسبتاً سرد کنید.
سفیده تخم مرغ و شکر را در ظرفی با همزن بزنید تا یکدست شود.
خمیر را روی سینی فر پهن کنید تا به شکل مستطیل در بیاید و روی آن را مخلوط تخم مرغ و شکر بگذارید و یک ساعت استراحت دهید.
میتوانید ترکیب سفیده تخم مرغ و پودرقند را با ماسوره به شکل مرتب و منظم روی خمیر بریزید.
فر را با دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید و به مدت ۵ دقیقه بپزید. بگذارید خنک شود و به قطعات دلخواه برش دهید.
چند بار که این شیرینی بادامی فرانسوی را تهیه کنید به دستتان می آید که باید چگونه بپزید و برش دهید.
در واقع این شیرینی بیشتر نوعی آبنبات خوشمزه و متفاوت است که در مناسب های خاص کشورهای نزدیک فرانسه پخت میشود. منبع
آموزش تصویری شیرینی بادامی
مواد لازم:
- ۳ لیوان آرد
- ۲۰۰ گرم کره یا مارگارین
- ۱ عدد تخم مرغ
- ۱ لیوان پودر قند
- ۱ استکان بادام خام
- ۱ بسته بکینگ پودر معادل یک قاشق مرباخوری
دیدگاه
نظر بدهید