برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

شیر برنج ساده با دستور رزا منتظمی

طرز تهیه شیر برنج ساده با مواد لازم برای ۶ نفر که از کتاب هنر آشپزی رزا منتظمی دستور تهیه شیربرنج مجلسی رو گرفتیم.

شیربرنج از غذاهای مقوی و ساده ای است که بخاطر داشتن برنج و شیر منبع غنی از کلسیم و ویتامین ب میباشد.

شیربرنج رو هم سرد و هم گرم و همچنین با نمک و شکر میشه مصرف کرد.

بهتره برای شیربرنج از برنج ۲ونیم استفاده کنید.

شیربرنج ساده بعد از پخت کمی سفت تر و غلیظ تر میشود پس بهتره که کمی رقیق تر بردارید.

برای سرو حتما شیربرنج را تا زمانی که داغ است در ظرف مربوطه بریزید.

ببینید: دستور تهیه شیربرنج مخصوص سرماخوردگی

مواد لازم و طرز تهیه شیربرنج ساده

  • برنج یک پیمانه یا ۲۰۰گرم
  • شیر دولیتر
  • گلاب نصف پیمانه

برای اینکه شیربرنج خوشمزه تر شود ممکن است ۱۵۰گرم خامه مصرف کنیم.

برنج را با دقت تمیز میکنیم و خوب میشوییم.

ممکن است برنج را با مقداری آب دو ساعت خیس کنیم تا زودتر بپزد.

بعد آب برنج را خالی میکنیم و برنج را با دو لیوان آب میگذاریم کمی بپزد و نرم شود.

بعد شیر را اضافه و حرارت را ملایم میکنیم تا شیربرنج آهسته بجوشد و کاملا پخته و غلیظ شود.

سپس گلاب را داخل میریزیم و بعد از دو تا سه جوش در صورت مصرف خامه آنرا در شیربرنج میریزیم و بلافاصله از روی آتش برمیداریم.

شیربرنج را در ظرف های یک نفره (کاسه) یا دیس میکشیم و با شکر و شیره یا انواع مربا سرو میکنیم.

تصویر دستور تهیه شیربرنج از کتاب هنر آشپزی خانم رزا منتظمی