شیر برنج ساده با دستور رزا منتظمی
طرز تهیه شیر برنج ساده با مواد لازم برای ۶ نفر که از کتاب هنر آشپزی رزا منتظمی دستور تهیه شیربرنج مجلسی رو گرفتیم.
شیربرنج از غذاهای مقوی و ساده ای است که بخاطر داشتن برنج و شیر منبع غنی از کلسیم و ویتامین ب میباشد.
شیربرنج رو هم سرد و هم گرم و همچنین با نمک و شکر میشه مصرف کرد.
بهتره برای شیربرنج از برنج ۲ونیم استفاده کنید.
شیربرنج ساده بعد از پخت کمی سفت تر و غلیظ تر میشود پس بهتره که کمی رقیق تر بردارید.
برای سرو حتما شیربرنج را تا زمانی که داغ است در ظرف مربوطه بریزید.
ببینید: دستور تهیه شیربرنج مخصوص سرماخوردگی
مواد لازم و طرز تهیه شیربرنج ساده
- برنج یک پیمانه یا ۲۰۰گرم
- شیر دولیتر
- گلاب نصف پیمانه
برای اینکه شیربرنج خوشمزه تر شود ممکن است ۱۵۰گرم خامه مصرف کنیم.
برنج را با دقت تمیز میکنیم و خوب میشوییم.
ممکن است برنج را با مقداری آب دو ساعت خیس کنیم تا زودتر بپزد.
بعد آب برنج را خالی میکنیم و برنج را با دو لیوان آب میگذاریم کمی بپزد و نرم شود.
بعد شیر را اضافه و حرارت را ملایم میکنیم تا شیربرنج آهسته بجوشد و کاملا پخته و غلیظ شود.
سپس گلاب را داخل میریزیم و بعد از دو تا سه جوش در صورت مصرف خامه آنرا در شیربرنج میریزیم و بلافاصله از روی آتش برمیداریم.
شیربرنج را در ظرف های یک نفره (کاسه) یا دیس میکشیم و با شکر و شیره یا انواع مربا سرو میکنیم.
تصویر دستور تهیه شیربرنج از کتاب هنر آشپزی خانم رزا منتظمی
دیدگاه
نظر بدهید