طرز تهیه شیر کاکائو غلیظ با ترفند خارجی
درست کردن شیر کاکائو که غلیظ باشه یه سری نکات داره که امروز میخوایم طرز تهیه هات چاکلت به روش کافه ها رو آموزش بدیم.
در این سری از آموزش نوشیدنی سایت گیلان فود قراره یه ترفند خاص برای درست کردن شیر کاکائو بگیم که در کافه ها ازش استفاده میشه تا بتونند یه شیر کاکائو غلیظ به مشتری ها برسونند.
این لینک هارو ببین:
برای تهیه یه شیر کاکائو غلیظ به روش کافه ای ابتدا مواد لازم زیر رو تهیه کنید؛
- دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- چهار قاشق غذاخوری شکر
- یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- ۲۰۰میلیلیتر یا یک لیوان شیر داغ
- سه لیوان شیر سرد
اول کار، پودر کاکائو + شکر + نشاسته ذرت رو در یک کاسه بزرگ مخلوط میکنیم.
بعد به اندازه یک لیوان یا ۲۰۰میلیلیتر شیر داغ به ترکیب بالا اضافه میکنیم و هَم میزنیم.
حالا این ترکیب رو از صافی رد میکنیم و در یک قابلمه یا شیرجوش میزاریم روی حرارت ملایم و سه لیوان شیر سرد میریزیم داخلش.
مدام هَم بزنید تا به نقطه جوش برسه و بعد در یک ظرف خالی کنید و به مدت ۵ تا ۶ ساعت بزارید در یخچال.
بعد از طی مراحل و زمان گفته شده میتونید از یخچال خارج و نوش جان کنید.
فوائد علمی شیر کاکائو
شیر کاکائو مواد مغذی مهمی مانند کلسیم، پروتئین و ویتامین D را فراهم می کند که اطلاعات سایت معتبر HealthLine برای سلامتی مفید باشد. با این حال، کالری و قند بالایی دارد که میتواند به افزایش وزن منجر شود و ممکن است خطر ابتلا به برخی بیماری های دیابتی را افزایش دهد.
مصرف شیر کاکائو در کودکان باید به دقت کنترل شود و نباید به صورت تمام وقت و دائمی مصرف شود. اساساً شما بهتر از من میدانید که افراط در هر چیزی مضر است.
با اینحال شیر کاکائو شامل مزیت های زیر میباشد که باید بصورت معمول مصرف شود. خصوصا اینکه کودکان گاها از طعم شیر خالی تنفر دارند اما به این صورت میتوان برای آنها تهیه کرد؛
- مایع و الکترولیت برای هیدراتاسیون.
- منبع پروتئین برای ترمیم عضلات.
- منبع کربوهیدرات برای پر کردن ذخایر انرژی.
- شکلات موجود در شیر، کربوهیدراتی را که به ماهیچه ها و کبد شما می رسد را افزایش می دهد.
- گزینه کم هزینه برای وعده های مدرسه.
- ویتامین های لازم را جبران می کند.
- طعم عالی آن را همه دوست دارند.
دیدگاه
نظر بدهید