برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

طرز تهیه ساندویچ ماکارونی قدیمی بچه مهمونی

یه مدل ساندویچ قدیمی داریم که به سبک ساندویچ های دهه شصتی با ماکارونی درشت و گوشت تهیه میشد و با یه تفت دادن خوشمزه سرخش میکردند و ساندویچ ماکارونی لذیذی ازش بدست میومد.

در این سری از اموزش فست فود سایت گیلان فود قصد داریم تا به مناسبت سریال نمایش خانگی مهمونی که ایرج طهماسب عزیز زحمت تولیدش رو در بهار۱۴۰۱  کشیده و یه کارکتر محبوب داخلش به نام بچه وجود داره که عاشق ساندویچ ماکارونی هستش رو آموزش بدیم. همراه ما باشید تا نکات دقیق و درستشو بهتون آموزش بدیم.

این لینک هارو هم ببینید:

برای شروع تهیه ساندویچ ماکارونی به مواد لازم زیر نیاز داریم؛

  • گوشت چرخکرده ۲۰۰گرم
  • ماکارونی ۲۰۰ گرم
  • رب ۲ قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی ۱ عدد
  • خیارشور ۲ عدد
  • جعفری ساطوری مقدار کم
  • پیاز نگینی ۱ عدد
  • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • نان باگت یا نان بولکی

قبل از هر کاری ماکارونی رو با آب جوش و زردچوبه و بدون روغن آبکش میکنیم.

ساندویچ ماکارونی

ماهیتابه رو داغ میکنیم و داخلش پیاز نگینی + ادویه هارو می‌ریزیم و کمی تفت میدیم.

بعد گوشت رو اضافه میکنیم و سرخش میکنین تا رنگش قهوه ای بشه و سپس رب گوجه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا بوی خامی رب از بین بره و رنگش باز بشه. کمی آب جوش بریزید و اجازه بدید تا آروم یه چندتا قُل بزنه و آب مواد تقریبا کشیده بشه.

ساندویچ ماکارانی

حالا بهتره در یک ماهیتابه جدای آهنی(ازین سیاها که جنسش شبیه صفحات سرخ شدن ساندویچی هاست) روغن و مواد گوشتی رو می‌ریزیم تا چند ثانیه با آتیش تند تفت بخوره.

ساندویچ ماکارونی

بعد ماکارونی های زرد رنگ رو اضافه می‌کنیم و بدون‌اینکه ماکارونی هارو خورد کنید با مواد مخلوط و تفت بدید تا برای دو دقیقه سرخ بشن و طعم و مزه بگیرن.

تو این مرحله بهتره بزارید ساندویچ یه شب توی یخچال بمونه و طعمش جا بی افته تا شبیه ساندویچ های قدیمی بشه و بعد از یخچال در بیارید و استفاده کنید.

ساندویچ ماکارونی

برای سرو ساندویچ ماکارونی به سبک ساندویچ های دهه شصتی داخل نون رو با جعفری و اگر دوست داشتید پیاز خورد شده پر کنید و بعد خیارشور بزارید و اخرش هم با ماکارونی پر کنید. منبع

آموزش ساندویچ ماکارونی با سویا

دریافت ویدئو

در قدیم برای ساندویچ ماکارانی از رشته های ماکارونی بزرگ و کُلُفت با سایر ۲/۸ یا ۳/۲ استفاده می‌کردند تا موقع تفت دادم له نشه یا بافتش خراب نشه.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
4 (6 رای)