طرز تهیه ساندویچ یک کیلویی خوشمزه حجیم
برای اینکه یه ساندویچ یک کیلویی حجیم و جذاب با وزن یک کیلو داشته باشیم باید بتونیم مواد خوشمزه ای رو کنار هم بچینیم.
در این سری از آموزش فست فود سایت گیلان فود قراره یه ساندویچ تپل و مشتی رو آموزش بدیم که براحتی میتونه دو تا سه نفر رو سیر کنه!
دقت کنید که ترکیباتی که در ادامه مطلب میخونید به تناسب مزه هایی که خودتون یا خانواده تون دوست دارن قابل تغییره، فقط حواستون باشه که تجمیع مزه هایی که به کار میبرید خیلی دور از هم نباشه تا طعم عجیبی در آخر تحویل نگیرید!!
این مطالب رو ببینید:
ساندویچ یک کیلویی سرد
برای تهیه این ساندویچ به مواد زیر نیاز داریم؛
- باگت بزرگ ۱ تا ۲ عدد
- سس مایونز به مقدار زیاد
- سس خردل به مقدار لازم
- خیارشور به میزان کافی
- گوجه اسلایس شده به مقدار لازم
- ژامبون گوشت نیم کیلو
- کالباس مرغ ۴۰۰گرم
- چیپس یک بسته
روش تهیه ساندویچ یک کیلویی سرد
در ابتدا نان باگت را که بهتر است سایز بزرگ باشد تهیه کنید و خمیر داخلش را بیرون بیاورید.
سپس کف نون سس خردل بزنید و تا بافت داخل نون طعم دار بشه و بعد چیپس (هر طعمی که دوست دارید میتونید استفاده کنید به جز سرکه نمکی که مزه ساندویچ رو خیلی شور میکنه) رو بریزید.
حالا ژامبون هارو از وصف نصف کنید و بچینید و داخلش رو نصف مقداری که گفتیم سس مایونز بزنید و گوجه و خیارشور پر کنید.
برای لایه آخر بقیه مایونز هارو بریزید و بعد روش کالباس مرغ بزارید و دور نون رو با کاغذ ساندویچ خوب بپوشونید.
در مرحله آخر بزارید توی پلاستیک ساندویچی و از وسط نصف کنید تا خوردنش راحت تر باشه.
ویدیو پایین به خوبی بهتون نشون داده که چجوری یه ساندویچ سنگین یک کیلویی رو پر کنید و به مرحله سرو برسونید.
ساندویچ یک کیلویی مخلوط
این مدل ساندویچ در چند سال اخیر با اسامی بمب و غول و موشک و هسته ای و توپولوف داره تو برخی ساندویچی ها تهیه میشه که واقعا علت معروفیتش چیزی جز حجم سنگینش نیست!
مواد زیر رو تهیه کنید تا بریم باهم تهیه اش کنیم؛
- هات داگ مجاری ۱ عدد
- ژامبون گوشت ۳۰۰گرم
- ژامبون مرغ ۳۰۰ گرم
- پنیر گودا ۴ عدد
- سیب زمینی تنوری یا سرخشده
- همبرگر دستی مخصوص ۱ عدد
- فیله سوخاری یا برگر مرغ ۱ عدد
- گوجه به مقدار لازم
- خیارشور به مقدار دلخواه
- سس قرمز تند مقدار لازم
- آویشن و پاپریکا به مقدار کم
روش تهیه ساندویچ یک کیلویی مخلوط
هات داگ مَجاری رو چندتا خط با چاقو روش بندازید و خوب سرخ کنید تا از درون و بیرون بخوبی بپزه و سرخ بشه.
سیب زمینی هاتون رو آماده کنید و فیله سوخاری یا برگر مرغ تون رو هم خوب سرخ کنید.
همبرگر دستی رو روی تابه گریلی بخوبی سرخش کنید تا بافت منسجمی بدست بیاره.
حالا برای شروع کف نون رو دو عدد پنیر گودا قرار بدید و بعد ژامبون های مرغ و گوشت رو روش بچینید.
مقدار ادویه آویشن و پاپریکا اگر دلتون خواست وگرنه واجب نیست بپاشید روی ترکیب و داخلشو با هات داگ و همبرگر مرغ و گوشت یا فیله مرغ سوخاری پر کنید.
اگر میخواید دوباره این ترکیب رو بزارید داخل فر تا باهم یه گرمایی بخوره وگرنه میتونید بعد چینش مواد روشو با خیارشور و گوجه پر کنید و سس قرمز بزنید و دورشو کاغد بپیچید.
بعد با چاقوی بزرگ تیز از وسط ببرید تا نصف بشه و اونوقت میتونید براحتی سرو کنید.
مزه این ساندویچ ترکیبی از انواع مواد فست فودی هستش که هرکدوم به تنهایی بار چند مدل ساندویچ رو به دوش میکشند اما ترکیب اینها میتونه یه سم واقعی باشه! توصیه میکنم که ماهی یک بار سعی کنید چنین ساندویچی با این حجم برای خودتون اماده کنید چون سلامت وجود مهربون شما مهم ترین چیز برای این دنیاست ♡
دیدگاه
نظر بدهید