شامی ماسوله ای ، غذایی که گیلانیها به کسی یاد نمیدن! + فیلم
شامی انواع مختلفی تو سطح کشور داره که یکی از گُمنامترین اما خوشطعمترینش شامی ماسوله ای هستش.
ترکیب گوشت و پیاز و تخممرغ + نمک و فلفل که میتونه یه معجزه خوشمزه رو به صورت عینی براتون تداعی بکنه.
این نوع شامی رو فقط باید با برنج کته بخورید!😋
[evp_embed_video url=”https://www.gilan-food.ir/wp-content/uploads/2019/04/%D8%B4%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D8%B3%D9%88%D9%84%D9%87.mp4″]
ظاهراً برای سرخ کردنش هم از چربیهای کوچک یا دُنبه گوسفندی استفاده میشه. دستور دقیق تر طبخ این غذا لذیذ رو باید از کدبانوهای گیلان بگیرید ولی ماهم در ادامه براتون مواردش رو نوشتیم.
دستور پخت شامی ماسوله ای
گوشت و پیاز خوب وَرز میدیم با نمک فلفل حتما سیاه و فراوان خوب که ترکیب شد تخم مرغ هارو اضافه میکنیم
بعد روغن یک قاشق در ماهیتابه که مسی باشه خیلی بهتره میریزیم بعد دُمبه رو توش تفت میدیم تا روغن پس بده.
بعد با یه قاشق بزرگ توی ماهی تابه شامی هارو میزاریم و مواد شامی رو نباید پخش کنیم
شعله خیلی باید کم باشه و وقتی رنگ گوشت تغییر کرد برمیگردونیم روی دیگه شعله کم خیلی مهم هست تو پخت شامی
یه مدل دیگه هم هست که تو رودبار میپزن مثل همینه دقیقا فقط سبزی محلی داره و با روغن زیتون سرخ میشه
مادر بزرگ من وقتی گوشت راسته گاو می کوبید با ساتور پیاز هم باهاش میکوبید و نمک فلفل تخم مرغ همینجا میزدو با دست تو ماهیتابه مینداخت.
دیدگاه
1 دیدگاه
ما ماسوله شامی خوردیم اصلا شبیه این نبود ولی خیلی خوشمزه بود
نظر بدهید