طرز تهیه چیز کیک با پنیر ماسکارپونه
آموزش تهیه یه مدل شیرینی خوشمزه چیز کیک با پنیر ماسکارپونه به همراه نکات اموزشی و فوت و فن مخصوص.
در این سری از آموزش شیرینی سایت گیلان فود میخوایم آموزش بدیم که چجوری چیزکیک با پنیر ماسکارپونه در خونه تهیه کنید.
این لینک هارو هم ببینید:
- کیک اسفنجی قهوه با سس شکلات
- کیک دو رنگ شکلاتی و ساده
- بهترین دستور کیک اسفنجی با پف زیاد
- برای پخت کیک در توستر باید کدام المنت را روشن کنیم؟
ماسکارپونه اغلب به عنوان پنیر خامه ای ایتالیایی شناخته می شود. منشأ آن شمال ایتالیا است و به دلیل داشتن چربی بیشتر، بافت لذیذتر و خامهای در مقایسه با پنیر خامهای معمولی دارد.
برای این چیزکیک بدون پخت، مهم است که از ماسکارپونه (که تقریباً در همه خواربار فروشی ها می توانید پیدا کنید) استفاده کنید، نه پنیر خامه ای!!
آموزش چیز کیک با پنیر ماسکارپونه
حواستون باشه که این مقدار مواد برای یه قالب بیست سانتی گفته شده؛
همچنین مقدار مواد لازم برای کرم چیز کیک که شامل پنیر ماسکارپونه + کره + خامه و شکر میشه برای دو لایه گفته شده که موقع تهیه باید این مقدار رو نصف کنید تا در هر دو لایه بتونید استفاده کنید.
مواد لازم:
- بیسکوئیت پتیبر ۱ بسته
- کره ذوب شده ۷۵ گرم
- خامه صبحانه ۲۵۰ گرم
- پنیر ماسکارپونه ۴۰۰ گرم
- شکر ۷ قاشق غذاخوری
- عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
- رنده پوست ۱ عدد لیمو
- پودر ژلاتین ساده ۱ ساشه
- پودر ژله آلوئورا ۲ بسته
- میوه دلخواد حدود ۱۰۰ گرم
یه نکته مهم برای زمانیکه میخواید میوه هارو بچینید اینه که چند قاشق ژله بریزید روش و بزارید یخچال تا خودشو ببنده و بعد دوباره بیارید بیرون و ژله رو بطور کامل بریزید روش؛ با این کار از شناور شدن و بی نظمی میوه ها در ترکیب ژله جلوگیری میکنید.
برای شروع بیسکویت پتیبُر خرد شده (اگر نمیدونی چیه تو گوگل بزن عکسشو ببین) و کره ذوب شده رو کف قابلمه کمربندی پهن میکنیم و میزاریم داخل یخچال.
بعد در یک کاسه بزرگ شکر رو با خامه صبحانه هم میزنیم تا کامل مخلوط و یکدست بشه و سپس پنیر ماسکارپونه رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
در نهایت وانیل و کمی رنده پوست لیمو هم اضافه میکنیم ، بعد هم پودر ژلاتین و آب گرم رو مخلوط میکنیم و به مایع چیزکیک اضافه میکنیم.
بعد مایع رو میریزیم روی مواد بیسکوئیتی که اول تهیه کردیم و چند بار آروم میکوبیم تا حبابهاش از بین بره و میزاریمش داخل یخچال.
وقتی موادمون خودشو بست از یخچال خارجش میکنیم و با میوه هایی که از قبل قطعه قطعه کردیم روی چیزکیک رو میپوشونیم و یه پودر ژله آلوئه ورا آماده میکنیم با آب داغ و میریزیم روی مواد چیزکیک و در یخچال دوباره قرار میدیم تا خودشو ببنده.
بعد که این لایه هم بست ، دوباره روشو مایع چیز کیک (ترکیبی که توش پنیر ماسکارپونه داشت) که سفید رنگه اضافه میکنیم و میزاریم یه شب کامل داخل یخچال بمونه تا کامل ببنده و جا بی افته.
روز بعد میتونید بصورت خیلی خوشگل و مجلسی سرو کنید. منبع
ویدیو آموزش چیز کیک با پنیر ماسکارپونه
چون احتمال میدم به صورت متنی متوجه خیلی از جزئیات نشید براتون ویدئو آمورش چیز کیک با پنیر ماسکارپونه رو در پایین گذاشتم که میتونید ازش استفاده کنید:
دیدگاه
نظر بدهید