برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

طرز تهیه گمج کباب رشت به روش رستوران های گیلان

گمج کباب گیلان از غذاهای با اصالت قدیمی هستش که بتازگی با شکلی متفاوت در کنار سایر غذاهای شمالی سرو میشه.

گمج کباب یا کباب گمجی؟

گمج کباب یه خورشت خیلی قدیمی شرق گیلانی هستش که این روزها به ندرت دیده میشه.

(تصویر خورشت قدیمی گمج کباب)

چیزی که شما باهاش اشنا هستید یه سبک جدید از کباب ترش هستش که در انتها آموزش دادیم.

آموزش کباب گمجی

f.alipanah57 درباره آموزش کباب گمجی نوشت: گیلانی ها اکثرا آبدار تر درست میکنند.

گمج که معرف حضورتون هست؟!

ظرف سفالی گیلانی که داخلش خورشت های شمالی میپزن، مخصوصا فسنجون که توش دلبری میکنه.

گوشت فیله یا راسته کبابی به مقدار لازم تهیه کنید و به صورت کباب چنجه خورد کنید.

نمک فلفل رب انار و رب آلو

کمی سبزی ریز خرد شده چوچاق

آب انار ترش برای آخر کار

پیاز ۱عدد بزرگ

خب در ابتدا پیاز رو رنده درشت می‌زنیم.

گوشت خرد شده گوساله رو میریزیم داخل پیاز با کمی فلفل و سماق هم میزنیم.

می‌ریزیم داخل گمج یا قابلمه با یک استکان آب و رب انار ترش و رب آلو و چوچاق هم میزنیم.

در گمج یا قابلمه رو میذاریم با شعله خیلی کم بپزه.

در آخر آبش که خشک شد و گوشت هم خوب پخته شد ، روی کباب ها آب انارترش میریزیم.

اچازه بدید تا با چربی خودش و آب انار کمی تفت بخوره و خاموش میکنیم.

نمک میزنیم و برای سرو اماده میکنیم.

گوجه فرنگی ها رو سیخ زده رو گاز کباب میکنیم و در کنارش قرار میدیم.

طریقه گمج کباب رستورانی

از اولین رستوران هایی که برای اولین بار این غذا رو معروفش کرد رستوران کباب گمجی صوفیان در رشت بود.

روش این رستوران ها به این صورت هستش که مقداری چربی گوشت گوساله رو با پیاز و کمی روغن یا کره در یک ظرف سفالی اجازه میدن بپزه. همراهش کمی گردو ساییده شده و آب انار هم اضافی میکنند همراه با ادویه.

بعد کباب چنجه یا کوبیده و حتی جوجه کباب رو بر روی ذغال بصورت جداگانه کباب میکنند و در آخر در ظرف سفالی شده خالی میکنند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
4.11 (9 رای)