آموزش عدس پلو نذری هیاتی برای ۱۰ تا ۱۰۰ و ۱۵۰ نفر
این مقدار موادی که در ادامه برای عدس پلو نذری نقل شده از هیات مذهبی گرفته شده که میتونید باهاش برای تعداد بالا عدس پلو نذری تهیه کنید.
در این سری از آموزش پلو سایت گیلان فود میخوایم به طور تخصصی درباره عدس پلو نذری براتون آموزش قرار بدیم.
این لینک هارو هم ببینید:
- قیمه نذری امام حسینی برای ۵۰ و ۱۰۰ نفر
- ساندویچ نذری چی بدم که مناسب ایام کرونا باشه!
- استانبولی نذری برای ۱۰۰ نفر
- نذری چی بدم + ۲۸ خوراکی برای تاسوعا و عاشورا امام حسین
- طرز تهیه حلوا نذری برای ۵۰ نفر
- پخت برنج نذری برای ۱۰۰ نفر
عدس پلو برای ۳۰ نفر
- ۴کیلوگرم برنج
- ۲ کیلوگرم عدس
- ۸۰۰ گرم کشمش پاک کرده و شسته شده
- ۱/۵ کیلوگرم گوشت چرخکرده
- پیاز سرخ شده
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- زردچوبه و دارچین به مقدار لازم
- روغن جامد
- زعفران دمکرده به مقدار لازم
عدس پلو برای ۵۰ نفر
- ۸ کیلوگرم برنج
- ۴ کیلوگرم عدس
- ۱ونیم کیلو کشمش پاک کرده و شسته شده
- ۲ کیلوگرم گوشت چرخکرده
- ۴۰۰ گرم پیاز سرخ شده
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- زردچوبه و دارچین به مقدار لازم
- ۱ونیم گرم روغن جامد
- زعفران دمکرده به مقدار لازم
عدس پلو برای ۱۰۰ تا ۱۵۰ نفر
- ۱۶ کیلوگرم برنج
- ۸ کیلوگرم عدس
- ۳ کیلوگرم کشمش پاک کرده و شسته شده
- ۴ کیلوگرم گوشت چرخکرده
- ۸۰۰ گرم پیاز سرخ شده
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- زردچوبه و دارچین به مقدار لازم
- ۳ کیلوگرم روغن جامد
- زعفران دمکرده به مقدار لازم
در عدس پلو لابه لای برنج که عدس میریزید حتما روی برنج ادویه پلویی و دارچین بپاشید تا خوش عطر و طعم بشه.
میتونید داخل اب برنج هم دانه هل بیندازید و بهتره عدس رو زودتر بپزید و اجازه بدید کامل ابش در ابکش تخلیه بشه تا برنج نرم نشه .
طرز تهیه عدس پلو نذری
- ۸ کیلوگرم برنج
- ۳ کیلو عدس
- ۱.۵ کیلوگرم کشمش پاک کرده و شسته شده
- ۲ کیلوگرم گوشت چرخکرده
- ۴۰۰ گرم پیاز سرخ شده
- نمک و فلفل ودارچین به مقدار لازم
- زردچوبه و دارچین به مقدار لازم
- ۱.۵ کیلوگرم روغن
- زعفران دمکرده به مقدار لازم
عدس رو خوب بشورید و بپزید دقت کنید زیاد پخته نشه که پوستش ازش جدا و له بشه. وقتی پخته شد تو آبکش بریزید تا آب اضافیش بره.
برنج رو چند ساعتی با نمک خیس کنید. اواخر پخت و لحظه آبکش کردن عدس را اضافه کرده و یک دقیقه بعد آبکش میکنیم.
کف قابلمه مخلوط روغن جامد و مایع و زردچوبه و نمک میزنیم و ته دیگ مورد نظر که بهترین ته دیگ برای عدس پلو نون لواش هست و میذاریم و لا به لا برنج و عدس بریزید.
در هر لایه ای که میریزیم کمی کره و پودر گل محمدی و زعفران هم بریزید.
به هیچ عنوان در برنج دارچین اضافه نکنید که برنجتون بد رنگ و تیره نشه.
در اخر با بدنه کفگیر چند تا سوراخ رو برنج ایجاد کرده و دم کنی بزارید وقتی بخار کرد روغن داغ روش بریزید تا برنج دم بکشه.
برای گوشت چرخی پیاز را ریز خرد کرده و با کمی روغن تفت میدیم.
وقتی پیاز سبک شد گوشت و دارچین و زردچوبه و نمک را اضافه و با شعله کم خوب سرخ میکنید و در اخر به دلخواه خودتون میتونید کمی رب در گوشت ریخته که هم سرخ و هم خوشرنگ شود.
کشمش هم خوب بشورید ونیم ساعتی خیس کنید تا نرم شه و سرخ کنید. فقط زیاد سرخ نکنید که سیاه شه.
به دلخواه میتونید کمی زرشک هم همراهش تفت بدید تا از شیرینی کشمش گرفته بشه.
شما میتونید عدس پلو رو با خرمای سرخ شده تو کره هم میل کنید. منبع
در فیلم پایین به طور کامل تهیه عدس پلو نذری اموزش داده شده:
دیدگاه
1 دیدگاه
عالیییییی بود . کاش زمان پخت هر کدوم هم میگفتین
نظر بدهید