چجوری پلو یا خورشت شور شده رو به حالت قبل برگردونیم؟
شور شدن غذاها ازون دست مشکلاتیه که هر اشپزی تو زندگیش حتما باهاش مواجه شده ، اما راه حلش چیه؟
چرا نباید غذای شور بخوریم؟
خوردن غذای شور میزان کلسیم دفع شده از طریق ادرار را افزایش می دهد و این مساله به ضعیف شدن استخوان ها منجر می شود.
چقدر نمک در روز بخوریم؟
البته روش های مختلفی در دنیا پیشنهاد میشود اما روش ما بومی ترین روش ممکن است…
با خورشت شور چه کنیم؟
اگر در غذا نمک بیش از اندازه ریختهاید، با انداختن یک سیبزمینی درون غذا مشکل خود را حل کنید.
سیبزمینی نمکهای اضافی غذای شور را به خود جذب خواهد کرد.
در خارج استفاده از آووکادو یا انواع سرکه و … را پیشنهاد میدهند اما این روش ها با غذاهای ما سازگار نیست.
تجربه ما بدین صورت بوده که مثلا اگر قیمه یا خورشت شما شور شده ، چند قاچ سیب زمینی خام در ان قرار دادیم و موقع سر ان سیب زمینی هارو انداختیم دور. به همین سادگی
دیدگاه
نظر بدهید