آموزش آشپزی ۱۲ غذای فوری فوتی با کمترین مواد
اگر دانشجو هستید یا به هر دلیلی وقت کافی برای تهیه غذاهای مجلسی و سنگین ندارید این پست رو با دقت تا اخر ببینید تا با کمترین مواد یه غذای فوری فوتی تهیه کنید.
این لیست هارو ببینید:
- ۹ غذای ارزان برای نهار و شام
- لیست غذا برای شام عید نوروز
- طرز تهیه ۱۰ سالاد ایرانی
- غذاهای خوشمزه برای جشن تولد
- ۱۰ غذای شب یلدا ایرانی
عکس پایین رو ببینید و یه کم دلشاد بشید و بفهمید که دانشجوهای پسر چجوری با یه سیب زمینی خودشون رو سیر میکنند 😄😅
سس گوشت و مرغ فوری
برای شروع یک نوع سُس برای انواع خوراک با گوشت های چرخ کرده – استیک – کباب – جوجه و… اموزش میدیم.
شما میتونید مقدار زیادتری از این سس رو درست کنید تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید و در موقع نیاز ازش آن استفاده نمائید.
مواد لازم زیر نیاز است:
- پیاز ۵ تا ۶ عدد
- فلفل سبز دلمهای (در صورت امکان سبز و قرمز) ۴ تا ۵ عدد
- گوجه فرنگی یک کیلو
- روغن زیتون ۲۰۰ گرم (یک لیوان معمولی)
- نمک و فلفل بمقدار کافی
در ابتدا پیاز و فلفل را جداگانه خلال میکنیم و روغن زیتون را در ظرفی میگذاریم داغ شود.
پیاز را در روغن کمی سرخ میکنیم و فلفل را به آن اضافه میکنیم – هم میزنیم دو تا سه عدد گوجه فرنگی را کنار میگذاریم.
بقیه مواد را خورد میکنیم داخل فلفل و پیاز میریزیم و حرارت را ملایم کرده در ظرف را می بندیم – میگذاریم فلفل و پیاز نرم شده سس کمی غلیظ شود.
سپس کمی نمک و فلفل میزنیم – روی بقیه گوجه فرنگی آب جوش ریخته پوست آن را میکنیم داخل سس خورد میکنیم بعد از چند جوش سس آماده است.
قبل ادامه مطلب و اموزش های دیگه یه سری نکات حساس برای تهیه انواع گوشت های سرخ شده و کباب شده در تابه و جوجه سرخ شده و کباب شده در تابه
اولین نکته اینه که تابه بهتره از جنس چدن و سنگین باشد.
دومین مورد اینکه چند دقیقه قبل از طبخ غذا باید تابه را کاملا داغ کنید.
بعد از طبخ هر نوع گوشت در مراحل آخر باید نمک به آن زد.
روغن باید در حدی باشد که فقط تابه چرب بشود و اگر گوشت سس نداشت بعد از طبخ باید گوشت را در ظرف قرار داد و روی آن کمی کره گذاشت.
گوشت ها را یک جا نباید در ماهیتابه انداخت زیرا تابه سرد و گوشت آب انداخته و سفت میشود.
استیک چرخ کرده دانشجویی
- مواد لازم برای دو نفر
- گوشت چرخ کرده کم چربی ۳۰۰گرم
- پیاز متوسط ۲ عدد
- نمک فلفل یک قاشق مرباخوری
پیاز را رنده کرده،سپس گوشت و نمک و فلفل را با آن مخلوط میکنیم و خوب مالش میدهیم – تابه را میگذاریم تا خوب داغ بشود.
گوشت را به چهار قسمت مساوی میکنیم. دست را کمی مرطوب کرده گوشت را در دست بفرم گرد و منظم و بعد پهن میکنیم که کاملا صاف و مرتب بشود.
بعد تابه را میگذاریم که کاملا داغ بشود. یک قطعه گوشت را در تابه میاندازیم میگذاریم یک طرف آن سرخ بشود بر میگردانیم بعد قطعه دوم را میاندازیم و به همین ترتیب ۴ قطعه گوشت را سرخ میکنیم.
ممکن است روی قطعات گوشت کمی کره بگذاریم یا از سسی که دستور آن در بالا آموزش داده شده روی هر قطعه گوشت بریزیم.
نوع دیگر این غذا به این شکله که روی هر قطعه گوشت کمی سس گوجه فرنگی میریزیم و یا اینکه روی هر قطعه گوشت کمی کره میگذاریم. نان های مخصوص را در فر میگذاریم که گرم شود و بین آنرا چاک داده و گوشت های آماده شده را روی آن قرار داده کمی سس توضیح داده شد، در بالا به آن میزنیم.
کباب تابه ای فوری
یک نوع کباب چرخ کرده تابه ای که برای دو نفر به مواد زیر نیاز است:
- گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
- پیاز رنده کرده ۲ عدد
- نمک و فلفل بمقدار کافی
- سیخ کوتاه چوبی با فلزی ۴ عدد
گوشت و پیاز رنده کرده و نمک و فلفل را مخلوط کرده خوب مالش میدهیم بعد آنرا چند قسمت مینمائیم.
دست را کمی مرطوب کرده هر قسمت گوشت را به سیخ میکشیم دقت میکنیم گوشت بطور منظم و صاف به سیخها کشیده بشود.
تابه را میگذاریم داغ بشود و آنرا کمی چرب میکنیم و سیخها را یکی یکی در تابه قرار میدهیم.
یک طرف هر سیخ که کباب و برشته شد آنرا برگردانده و سیخ دیگر را در تابه قرار میدهیم. به همین ترتیب تمام کبابها را آماده میکنیم.
گوشت ها باید زیاد خشک و برشته نشود.
همانطور با سیخ در ظرف میگذاریم کمی کره روی آنها قرار داده و کمی هم سماق روی آنها می پاشیم.
میتوانید پیاز خلالی کنید و با سماق روی کباب سیخی بریزید تا حالت کاراملی و آماده شود.
کباب برگ تابهای
برای درست کردن کباب برگ تابه ای مخصوص دو نفره به مواد زیر نیاز است.
- گوشت راسته پاک کرده (گوساله یا گوسفند) ۳۰۰ گرم
- پیاز متوسط یک عدد
- روغن زیتون
- ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
- فلفل کمی
گوشت را نازک ورقه کرده باندازه دو بند انگشت میبریم.
پیاز را رنده کرده در صافی میریزیم و آبش را میگیریم.
آب پیاز و روغن زیتون و فلفل را مخلوط میکنیم و گوشت را در این سس میخوابانیم (بهتر است این گوشت حداقل ۲ الی ۳ ساعت در این سس بماند)
بعد قطعات گوشت را بصورت منظم به سیخهای کوچک چوبی یا فلزی که طول آنها ۲۵ تا و ۳۰ سانتیمتر باید باشد میکشیم
تابه چدنی را میگذاریم داغ شود و سیخ های کباب را یکی یکی در تابه قرار میدهیم هر طرف سیخ که برشته شد.
آنرا برگردانده سیخ دیگری را میگذاریم تا کباب ها تماماً آماده شود.
بعد کبابها را با همان سیخ ها در دیس می چینیم و کمی نمک روی آن می باشیم و کمی کره روی آن میگذاریم.
ممکن است این کباب را بطور چلو کباب با برنج مصرف کرد با با سس مخصوص گوجه فرنگی و پیاز که دستور آن در بالا آمده است.
جوجه کباب تابهای
مقدار مواد زبر برای دو نفر مواد لازم کافی است.
- جوجه ۷۵۰ گرم تا یک کیلو
- روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
- آب لیمو ۲ قاشق سوپخوری
- آب پیاز رنده شده ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل بمقدار کافی
- زعفران حل شده در آبجوش مقدار کمی
جوجه را قطعه قطعه کرده استخوانهای درشت آنرا میگیریم.
روغن زیتون – آبلیمو – آب پیاز – نمک و فلفل – زعفران را مخلوط کرده و جوجه را در این سس می خوابانیم.
قطعات گوشت را به سیخهای کوچک (بطول ۲۵ تا ۳۰ سانتیمتر) میکشیم.
مطابق دستور کباب برگ تابه ای در ماهیتابه کباب میکنیم و با همان سیخ ها در دیس قرار میدهیم کمی کره روی آن میگذاریم یا با سس پیاز و گوجه فرنگی مصرف میکنیم.
خوراک گوشت چرخکرده با نیمرو
گوشت چرخ کرده با نیمرو برای دو نفر به مقدار مواد لازم زیر کافی است:
- گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
- پیاز متوسط ۲ تا ۳ عدد
- روغن ۱۰۰ گرم
- رب گوجه فرنگی دو قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل کمی
- تخم مرغ ۴ عدد
پیاز را خلال میکنیم با روغن سرخ میکنیم تا طلائی بشود.
گوشت را داخل پیاز میریزیم هم میزنیم تا آب گوشت کشیده شود. سپس یک لیوان آب + کمی نمک فلفل و رب گوجه فرنگی را داخل گوشت میریزیم حرارت را ملایم میکنیم و میگذاریم تا آب گوشت کشیده شود.
با پشت قاشق روی گوشت را صاف میکنیم.
تخم مرغها را روی سطح گوشت میشکنیم، کمی نمک و فلفل روی تخم مرغها میپاشیم دوسه دقیقه در ظرف را میگذاریم تا سفیده تخم مرغ بسته شود و بعد خوراک را در ظرف بطوریکه تخم مرغ له شود سرو میکنیم.
املت پنیر
این املت ساده اما خوشمزه برای دو نفر به مواد لازم زیر نیاز داره:
- پنیر ۱۵۰ گرم
- تخم مرغ ۴ عدد
- گوجه فرنگی متوسط ۴ تا ۵ عدد
- روغن مایع به مقدار کافی
- نمک و فلفل به اندازه دلخواه
روغن را در ماهیتابه داغ میکنیم.گوجه فرنگی را خورد کرده داخل روغن میریزیم و کمی نمک و فلفل میزنیم تا آب گوجه فرنگی کمی کشیده شود.
پنیر را رنده میکنیم داخل گوجه فرنگی میریزیم و تخم مرغها را در ظرفی جداگانه میشکنیم با کمی نمک و فلفل مخلوط مینمائیم و داخل پنیر و گوجه فرنگی را میریزیم.
کمی که تخم مرغ بسته شد هم میزنیم و در ظرف سرو میکنیم.
خوراک قارچ فوری فوتی
این خوراک سبک و فوری مخصوص روزهایی هست باید غذای سبک بخورید. مقدار مواد هم به اندازه سیر شدن دونفر هستش.
- قارچ نیم کیلو (یا یک قوطی کنسرو قارچ)
- تخم مرغ ۴ عدد
- فلفل دلمه ای ۱ عدد خرد شده
- گوجه فرنگی متوسط ۴ عدد
- روغن به مقدار لازم
- پیاز متوسط دو تا ۳ عدد
- نمک و فلفل به اندازه کافی
قارج را تمیز و خرد کرده میشوئیم و در آبکش میریزیم که آبش برود(در صورت مصرف کنسرو فقط آنرا خورد میکنیم).
پیاز را خورد کرده با روغن کمی سرخ میکنیم و فلفل دلمهای را خورد کرده داخل پیاز میریزیم.
گوجه فرنگی ها را هم خورد نموده با پیاز و فلفل مخلوط میکنیم. کمی نمک و فلفل میزنیم و حرارت را ملایم میکنیم در ظرف را میبندیم میگذاریم تمام مواد کمی بجوشد.
فلفل نرم و آب گوجه فرنگی کشیده شود بعد قارچ را اضافه میکنیم آب قارچ که کشیده شد تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم کمی نمک میزنیم روی سایر مواد میریزیم در ظرف را می بندیم تا تخم مرغ بسته شود و بعد در ظرف مخصوص سرو میکشیم.
املت فوری فوتی با ژامبون
این مدل از املت خیلی جالبه چون در کمترین زمان با کمترین مواد میشه برای حداقل دو نفر تهیه اش کرد و از مزه اش لذت برد.
- سوسیس یا کالباس یا ژامبون خورد کرده ۲۵۰ گرم
- تخم مرغ ۴ عدد
- گوجه فرنگی متوسط ۴ تا ۵ عدد
- روغن مایع ۱۰۰ گرم
- نمک و فلفل به اندازه کافی
روغن را در ظرفی داغ میکنیم سوسیس با ژامبون را در آن کمی سرخ کرده گوجه فرنگی ها را خورد کرده داخل ظرف سوسیس یا ژامبون میریزیم.
کمی نمک و فلفل میزنیم میگذاریم آب گوجه فرنگی کمی کشیده شود تخم مرغها را در ظرفی شکسته نمک و فلفل زده و هم میزنیم و بعد داخل ظرف ژامبون و گوجه فرنگی میریزیم.
حرارت را ملایم کرده در ظرف را می بندیم میگذاریم تخم مرغها کمی بسته شود بعد تمام مواد را مخلوط مینمائیم بعد از چند جوش در ظرف میکشیم.
پاستا فوری فوتی مرغ
این یه غذای دانشجویی خیلی خوش خوراک و دوست داشتنی و همه پسنده که با نواد زیر تهیه میشه:
- سینه مرغ یک عدد
- پاستا یک بسته(هر نوع پاستایی که شما دوست داشته باشید)
- نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن به مقدار کافی
- پنیر پارمزان به مقدار کافی
ابتدا پاستا را به آب در حال جوش اضافه کرده و نمک و روغن هم ریخته حدود ده دقیقه بعد آبکش میکنیم.
سینه مرغ را به صورت رشته ای برش داده و در تابه ای کره ریخته و تفت میدیم.
نمک و فلفل سیاه و قرمز و پاپریکا و آویشن اضافه کرده و کمی آب ریخته و در ظرف را میگذاریم تا مرغ برای حدوداً ۲۰ دقیقه بپزد.
بعد که آب مرغ تمام شد پاستا آبکش شده را اضافه کرده و پنیر پارمزان را هم روی مواد میریزیم.
خوب هم میزنیم تا پنیر، هَم با مواد مخلوط و هم آب شود.
اگر هم دوست داشتید میتونید ۱۵ دقیقه در فر بزارید و گریل را روشن کنید تا پنیر طلایی رنگ بشه. منبع
مینی ساندویچی ارزان
این رپ یا همون مینی ساندویچ رو با هرچی که تو یخچال دارید میشه درست کرد.
که در این آموزش با فیله مرغ مزه دار شده و سرخ شده و گوجه و پنیر پیتزا و سس کچاپ درست میکنیم.
مراحل رو به ترتیب مثل تصاویر زیر جلو برید:
دیدگاه
نظر بدهید