آموزش قوزی بره در خانه با مواد عربی
طرز پخت قوزی بره یا اوزی گوساله در خانه با نکات تصویری طرز تهیه این مدل غذای مخصوص عراقیکه در ترکیه بسیار محبوب است.
در این سری مطالب از آموزش خوراک برای سایت گیلان فود میخوایم یکی از محبوب ترین غذاهای مردم عراق رو بهتون آموزش بدیم تا بتونید در خونه تهیه اش کنید.
این لینک هارو ببین:
قوزی (عربی: أوزی) غذایی مبتنی بر برنج و محبوب در کشورهای عربی خلیج فارس است.
این غذا با گوشت بره بسیار آهسته پخته شده، آجیل بوداده و کشمش تهیه شده و برروی برنج سرو میشود. قوزی یکی از غذاهای ملی عراق است و توسط اعراب مهاجر به ترکیه وارد شده است.
آموزش قوزی بره در خانه
اصل دستور قوری با بره درسته و شکم پر و داخل تنور و جزئیات دیگه هستش و کلی دنگ و فنگ داره اما ما میخوایم یه مینی قوزی برای داخل خونه درست کنیم که طعم و مزه نزدیک به اون رو بهمون بده.
بریم سراغ مواد اولیه ی این غذای اصیل عراقی:
- گوشت کهره و یا گوسفندی(ترجیحا رون یا سردست)
- پیاز
- سیر
- نمک فلفل سیاه زردچوبه
- ادویه کاری و زیره
- آب لیمو تازه
- روغن زیتون
- زعفرون دم کرده
مواد لازم برای تهیه حشو:
- سیب زمینی
- پیاز
- کشمش
- مغز(خلال بادام و بادام هندی)
مواد لازم برای برنج:
- پیاز
- روغن
- ادویه (پودر دارچین ، نمک، فلفل ، زردچوبه ، زیره ، تخم گشنیز ، تخم شنبلیله ، ادویه کاری ، لیمو عمانی ، برگبو)
ابتدا گوشت رو به مدت ۲۴ساعت با ادویه و مواد اولیه اش که بالاتر نوشتیم مزهدار میکنیم بعد دورش رو فویل میپیچیم و به مدت ۲ساعت داخل فر میزاریم که خوب بپزه.
تو این فاصله برنج قوزی رو طبق ویدئو اخر همین آموزش تهیه میکنیم و در آخر هم که برنج هنوز درست دم نکشیده زعفرون میریزیم و اجازه میدیم عطرش به برنج بره.
برای حَشو هم که سیب زمینی و پیاز و کشمش رو جدا سرخ میکنیم.
بعد از اینکه گوشتمون پخت، حشوهایی که آماده کردیم روی برنج میزاریم و نوش جان میکنیم.
میتونید مغز هم اماده کنید و بریزید روی گوشت که برای شیک تر شدنش خیلی پیشنهاد خوبیه.
دیدگاه
نظر بدهید