برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

فرق نان باگت و نان ساندویچی

فرق اصلی این دو نان در ایران مربوط به شمایل و نوع اردی است که ما ایرانی ها به وجود اورده و استفاده کرده ایم.

در واقع نان باگت فرانسوی رنگی تیره تر دارد و با آرد پر از سبوس تهیه میشود اما نان ساندویچی ما ایرانی ها از آرد سفید به همراه گاهاٌ جوش شیرین و برخی روغنی جات تهیه میشود.

از لحاظ ظاهری هم که فرق این دو را در تصویر میتوانید ببینید:

فرق نان باگت و نان ساندویچی

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
5 (2 رای)