برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

چگونه فسنجون سیاه می شود+ترفند غلیظ شدن فسنجان

غذای خوشمزه ای مثل فسنجون نکات ریز و مهمی داره که باید هر کدبانویی اونهارو بدونه.

اگر میخواید بدونید که چجوری فسنجون درست کنید ما قبلا تو مطلب ‘از ترش فسنجان شمالی تا فسنجون شیرین با گوشت‘ کامل تر درباره توضیح دادیم.

چگونه فسنجون سیاه می شود+ترفند غلیظ شدن فسنجان

چگونه فسنجان سیاه درست کنیم؟

برای اینکه خورشت تون سیاه بشه کافیه یه تیکه آهن یا کَف‌گیر آهنی بزارید تو خورشت‌تون تا باهاش بپزه.

دقت کنید که اصلی ترین عامل سیاه شدن فسنجون ، مقدار استفاده و کیفیت رب انار تون هستش.

یه روش دیگه هم اینه که گردو رو با اب سرد بزارید دو سه ساعت بجوشه بعد که رنگش کامل تغییر میکنه و به روغن میافته! رب انار هم که میریزید میتونید یکم شیره بریزید تا رنگش به سیاهی بزنه.

چگونه فسنجون سیاه می شود+ترفند غلیظ شدن فسنجان

برای غلیظ شدن فسنجون سیاه چه کنیم؟

اولا که نگران نباشید و بدونید همه این موارد بعد یکی دوبار آشپزی دستتون میاد ولی برای غلیظ تر شدن باید مقدار آبی که تو خورشت تون ریختید رو کنترل کنید.

اگر آب اضافی ریختید و خورشت شُل شده کافیه که مرغ یا گوشت رو از داخل خورشت خارج کنید و اجازه بدید تا آب فسنجون بیشتر جوش بخوره روی اجاق گاز.