چگونه فسنجون سیاه می شود+ترفند غلیظ شدن فسنجان
غذای خوشمزه ای مثل فسنجون نکات ریز و مهمی داره که باید هر کدبانویی اونهارو بدونه.
اگر میخواید بدونید که چجوری فسنجون درست کنید ما قبلا تو مطلب ‘از ترش فسنجان شمالی تا فسنجون شیرین با گوشت‘ کامل تر درباره توضیح دادیم.
چگونه فسنجان سیاه درست کنیم؟
برای اینکه خورشت تون سیاه بشه کافیه یه تیکه آهن یا کَفگیر آهنی بزارید تو خورشتتون تا باهاش بپزه.
دقت کنید که اصلی ترین عامل سیاه شدن فسنجون ، مقدار استفاده و کیفیت رب انار تون هستش.
یه روش دیگه هم اینه که گردو رو با اب سرد بزارید دو سه ساعت بجوشه بعد که رنگش کامل تغییر میکنه و به روغن میافته! رب انار هم که میریزید میتونید یکم شیره بریزید تا رنگش به سیاهی بزنه.
برای غلیظ شدن فسنجون سیاه چه کنیم؟
اولا که نگران نباشید و بدونید همه این موارد بعد یکی دوبار آشپزی دستتون میاد ولی برای غلیظ تر شدن باید مقدار آبی که تو خورشت تون ریختید رو کنترل کنید.
اگر آب اضافی ریختید و خورشت شُل شده کافیه که مرغ یا گوشت رو از داخل خورشت خارج کنید و اجازه بدید تا آب فسنجون بیشتر جوش بخوره روی اجاق گاز.
دیدگاه
5 دیدگاه
برای عطر فسنجان چه کنیم بهتر بشه
عطر فسنجان رو باید در حین پخت دستتون بیاد
ادویه یا طعم دهنده خاصی نمیشه استفاده کرد
رب انار خوب و گردو مناسب بهترین راه درست کردنش هست
زعفران برای عطرش عالیه
ببخشید دقیقا شیره چی باید بریزیم رو خورشت؟
همون آب شکر هست ؟
شیره سیاه انگور یا خرما
نظر بدهید