برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

طرز تهیه فسنجون شمالی با اردک یا مرغ

فسنجان یا فسنجون در دوران ساسانیان، به مناسبت پایان زمستان و شروع بهار در ماه اسفند و مراسم نوروز پخته می‌شده‌

در گیلان این غذا با پرنده‌های شکاری مختلفی طبخ میشود اما در نواحی مرکزی تر ایران با گوشت های قرمز به صورت رنده یا قل قلی تهیه میشود.

فسنجون شیرینی در نواحی مازندران بیشتر دیده میشود اما در گیلان و سایر نقاط ایران به صورت مَلَس تهیه میشود.

محبوب ترین نوع فسنجان مدل شمالی ان می‌باشد

جالبه که بدونید در فسنجان گیلانی گاهی در مراحل پخت به خورشت آب سرد اضافه می‌کنند که باور دارند باعث می‌شود روغن مغز گردو تماماً استخراج شده و روی خورشت رو بگیرد.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
2 (3 رای)