فوت و فن لوبیا پلو برای ۱۰ نفر
از محبوبترین و خوش خوراک ترین پلو رنگی های کشورمون لوبیا پلو هستش که واقعا لذید و بی نظیره.
این روش رو براتون از یه کدبانوی ایرانی پرسیدیم که تو کمترین زمان ممکن واسمون نوشته که چجوری لوبیا پلو رو درست کنید:
‘لوبیا سبز رو خورد کنید و یه کم تو آب جوش بذارید تا رنگش برگرده و نرم بشه. بعد آبکش کنید و بذارید یه گوشه و بهش دست نزنید. پیاز رو تفت بدید و بهش زردچوبه بزنید و بعد بهش فلفل و گوشت چرخکرده اضافه کنید.
خوب تفت بدبد اینهارو باهم تا رنگ گوشت قهوهای شد بهش رب بزنید. کمی بعد لوبیاتون رو اضافه کنید و نمک بزنید و یه استکان آب بریزید و سپس درشو بذارید تا آبش کشیده بشه و بعد خاموش کنید.
سرد که شد یه کم دارچین و یه کم فلفل بهش اضافی کنید و بهش زعفران یا ادویه پلویی هم اگر دارید بزنید.
بعد برنجت رو آبکش کنید و سیب زمینی هارو ته دیگ بذارید و برنج رو بریز روش و یه لایه از موادتون رو تا تموم شدنش همهاش اضافی کنید و دم کن روس بزارید تا بخارش که بالا اومد در آخر یه کم روغن بریزید روش! ‘
برای ۱۰ نفر هم اگر میخواید لوبیا پلو درست کنید به نیم کیلو گوشت و ۲۵۰گرم رب و تقریبا ۱۰ پیمانه برنج نیاز دارید.
دیدگاه ها
ارسال دیدگاه