برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

طرز تهیه فیله استریپس پولکی بدون سفت شدن

آموزش فیله استریپس رستورانی که پولکی و مزه دار بشه و همچنین علت سفت شدن فیله استریپس و کنتاکی رو نوشتیم.

در این قسمت از آموزش فست فود در سایت گیلان فود میخوایم یه مدل مرغ سوخاری پرطرفدار به نام فیله استریپس رو آموزش بدیم.

برای تهیه فیله استریپس حرفه ای باید چندتا نکته رو بدونید تا بسادگی بتونید درستش کنید پس همراه این مطلب تا اخر باشید.

آموزش فیله استریپس رستورانی

برای شروع در یک ظرف گُود ادویه‌هایی شامل پودر پاپریکا و پودر سیر و زنجبیل و فلفل سیاه هر کدوم به اندازه نصف قاشق چایخوری و نمک نصف قاشق و یک لیوان آب می‌ریزیم و قشنگ باهم مخلوط می‌کنیم.

این آب باعث میشه مرغ هامون تا جایی که ممکنه داخلش مزه دار بشه.

حالا ۱ عدد پیاز متوسط رو خلالی کنید و بین دو دستتون چنگش بزنید و بریزید داخل ترکیب بالا. به قول معروف کمی باید بچلونیدش تا اشک پیاز در بیاد.

بعد فیله های مرغ صاف مون رو داخل این ترکیب می‌خوابونیم و به اندازه ۵ ساعت بهش استراحت میدیم تا بطور کامل مزه دار بشن.

حالا مرغ هارو از یخچال بیرون بیارید و از طرف خارج کنید و پیازهای روشو ازش جدا کنید.

بریم سراغ مزه دار کردن آرد سوخاری که تاثیر بسزایی در مزه رستورانی فیله استریپس داره.

مقداری آرد سفید (بیش از یک کیلو) داخل یه ظرف بریزید و فلفل سیاه و پودر سیر و نمک و پاپریکا (نصف قاشق چایخوری) و زنجبیل (یک سوم قاشق چای خوری) با ارد مخلوط کنید و خوب هَم بزنید تا همه جای آرد یکدست بشه.

یه ظرف دیگه عمیق رو پر از آب سرد + تکه های یخ بکنید.

حالا فیله های مزه دار شده رو داخل آرد بزنید تا خوب همه‌جاش آغشته به آرد بشه.

بعد خارجش کنید و ببریدش داخل ظرف آب سرد و بیاریدش بالا تا آبش بریزه.

بعد دوباره ببرید داخل ظرف آرد و با دوتا دست از بغل بهش آرد بپاشید و بعد بتکونید تا ارد اضافه ازش بریزه.

این کار رو جمعاً در ۴ مرحله تکرار کنید تا بخوبی فیله هاتون پولکی بشه.

حالا موقع سرخ کردنه که باید چندتا نکته رو رعایت کنید.

اول اینکه از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید چون به دمای بالا نیاز هستش.

نکته بعدی اینکه ظرف تون رو خوب داغ کنید چون فیله ها باید در روغن از قبل داغ شده سرخ بشه.

طرز تهیه پودر سوخاری رنگی در خانه

تحت هیچ عنوان بیش از ظرفیت فیله هارو داخل ظرف نندازید که سرخ بشه. مثلا بهتره عجله نکنید و دوتا دوتا بزارید سرخ بشه.

فیله استریپس

زمانیکه فیله استریپش روش طلایی شد یعنی آماده است. داخل فیله باید نرم و سطحش تُرد و زرد رنگ باشه.نزارید بیشتر سرخ بشه چون قهوه ای و تلخ میشه.

فیلم تهیه فیله استریپس

دریافت ویدیو

علت سفت شدن فیله استریپس

این موضوع در فیله استریپس به دو نکته بستگی داره؛

اولین مکته اینه که نباید بزارید فیله ها در روغن خیلی سرخ بشه یا بعبارتی Overcooke بشه.

مورد بعدی اینه که باید سعی کنید از مرغ های ارگانیک و ۲۸ روزه استفاده کنید. مرغ هایی که سریع رشد کردند به دلیل تراکم بافت زیاد بدنشون خیلی گوشت سفتی دارند.

فیله استریپس

طرز تهیه سس برای فیله استریپس

قبلتر و بصورت جداگانه چند مدل سس مخصوص غذاهای فست فودی رو آموزش دادیم که در پایین میتونید خودتون انتخاب کنید.

  1. آموزش سس قارچ با خامه
  2. طرز تهیه سس گلوریا سبز تند
  3. دستور تهیه سس قرمز خرسی شیرین
  4. آموزش سس قرمز تند بندری

تفاوت کنتاکی و استریپس

تفاوت کنتاکی و استریپس

تفاوت اصلی کنتاکی با استریپس در اینه که کنتاکی از ادویه های کمتر و تیکه های متفاوت مرغ تهیه میشه اما استریپس از قسمت های صاف مرغ یا فیله اش تهیه میشه.

تفاوت اسپایسی و استریپس

همچنین تفاوت اسپایسی و استریپس در اینه که اسپایسی در ادویه هاش از فلفل قرمز و زنجبیل بیشتر استفاده میشه اما استریپس مزه تندی نداره!

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
( رای)