برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

چرا قارچ سوخاری اب میندازه؟ + راه حل

قارچ سوخاری که تو رستوران ها یا فست فود ها درست میکنند از دلستر هم استفاده میکنند اما اب نمیندازه. علتش رو میخوایم بهتون بگیم.

چجوری قارچ سوخاری رستورانی درست کنم؟

خب اول این مواد اولیه رو تهیه کنید:

  • قارچ به مقدار دلخواه(به ازای هر نفر بین ۵ تا ۱۰ دونه)
  • ۲عدد تخم مرغ
  • نمک و فلفل
  • دستمال یا حوله خشک
  • پَرَک سوخاری یا پانکو(یه مدل پودرسوخاری بزرگه)
  • آرد سوخاری (از آرد گندم هم میشه استفاده کرد)

چرا قارچ سوخاری اب میندازه؟ + راه حل

دقت کنید که هرچقدر قارچ تون بزرگ تر باشه امکان آب انداختنش هم بیشتره پس سعید کنید قارچ متوسط یا از پروتئینی بخواید (اگر دارند) بهتون قارچ مخصوص سوخاری که کوچیکه بهتون بده.

Masi نوشت : قارچ هارو اول خوب با دستمال پاک کنین ، من قبلش با دستمالی که مرطوب بود تمییزش هم کردم.

چرا قارچ سوخاری اب میندازه؟ + راه حل

بعد تخم مرغ هارو داخل یه ظرف شکونده و نمک و فلفل رو بهش اضافی کنید و با همزن دستی هم میزنیم تا لختگیش بره و کمی کف کنه.

پودر سوخاری ، آرد سوخاری و تخم مرغ هارو هرکدوم رو توی کاسه جدا ریخته و کنار هم میزاریم.

چرا قارچ سوخاری اب میندازه؟ + راه حل

پانکو ، یه مدل پودر سوخاری به سبک شرق آسیایی هستش که در تصویر بالا میتونید ببینید و برای سوخاری کردن خیلی خوبه!

قارچ رو اول داخل تخم مرغ میزنیم و حسابی آغشتش میکنیم بعد داخل آرد میزنیم و بعد دوباره داخل تخم مرغ و سر آخر داخل پودر سوخاری پولکی.

چرا قارچ سوخاری اب میندازه؟ + راه حل

بعضیا بعد از مرحله اول قارچ رو توی یه کاسه آب سرد میندازن و دوباره همون مرحله رو انجام میدن. این کار باعث میشه تا شکل آرد روی قارچ ها ضخیم تر بشه.

روغن رو میزاریم حسابی داغ بشه ، خیلی خیلی کم زردچوبه بهش اضافه میکنیم که خوشرنگ بشه بعد قارچ هارو توش دیپ(یعنی تو روغن زیاد غرق) میکنیم و اجازه میدیم تا رنگش طلایی بشه.

این مطلب رو ببین:
فوت‌وفن یه کباب ترش خوشمزه که هیچ گیلانی بهتون یاد نمیده! + تصاویر

چرا قارچ سوخاری اب میندازه؟ + راه حل

موقع سرخ شدن حرارت رو کم نکنید چون این کار باعث میشه قارچ هاتون تُرد سرخ نشن و نرم و جوسی(آب‌دار) بشن!!