برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

چگونه قارچ سوخاری درست کنیم؟

قارچ سوخاری که تو رستوران ها یا فست فود ها درست میکنند از دلستر هم استفاده میکنند اما اب نمیندازه. علتش رو میخوایم بهتون بگیم.

چجوری قارچ سوخاری رستورانی درست کنم؟

خب اول این مواد اولیه رو تهیه کنید:

  • قارچ به مقدار دلخواه(به ازای هر نفر بین ۵ تا ۱۰ دونه)
  • ۲عدد تخم مرغ
  • نمک و فلفل
  • دستمال یا حوله خشک
  • پَرَک سوخاری یا پانکو(یه مدل پودرسوخاری بزرگه)
  • آرد سوخاری (از آرد گندم هم میشه استفاده کرد)

دقت کنید که هرچقدر قارچ تون بزرگ تر باشه امکان آب انداختنش هم بیشتره پس سعید کنید قارچ متوسط یا از پروتئینی بخواید (اگر دارند) بهتون قارچ مخصوص سوخاری که کوچیکه بهتون بده.

Masi نوشت : قارچ هارو اول خوب با دستمال پاک کنین ، من قبلش با دستمالی که مرطوب بود تمییزش هم کردم.

بعد تخم مرغ هارو داخل یه ظرف شکونده و نمک و فلفل رو بهش اضافی کنید و با همزن دستی هم میزنیم تا لختگیش بره و کمی کف کنه.

پودر سوخاری ، آرد سوخاری و تخم مرغ هارو هرکدوم رو توی کاسه جدا ریخته و کنار هم میزاریم.

پانکو ، یه مدل پودر سوخاری به سبک شرق آسیایی هستش که در تصویر بالا میتونید ببینید و برای سوخاری کردن خیلی خوبه!

قارچ رو اول داخل تخم مرغ میزنیم و حسابی آغشتش میکنیم بعد داخل آرد میزنیم و بعد دوباره داخل تخم مرغ و سر آخر داخل پودر سوخاری پولکی.

بعضیا بعد از مرحله اول قارچ رو توی یه کاسه آب سرد میندازن و دوباره همون مرحله رو انجام میدن. این کار باعث میشه تا شکل آرد روی قارچ ها ضخیم تر بشه.

روغن رو میزاریم حسابی داغ بشه ، خیلی خیلی کم زردچوبه بهش اضافه میکنیم که خوشرنگ بشه بعد قارچ هارو توش دیپ(یعنی تو روغن زیاد غرق) میکنیم و اجازه میدیم تا رنگش طلایی بشه.

موقع سرخ شدن حرارت رو کم نکنید چون این کار باعث میشه قارچ هاتون تُرد سرخ نشن و نرم و جوسی(آب‌دار) بشن!

غذای نونی ساده و سریع+لیست مخصوص گیلانی!

قارچ سوخاری با خمیر بِنیه

خمیر بِنیه برای سوخاری کردن هر چیزی که به ذهنتون میرسه کاربرد داره؛ از ماهی و میگو بگیر تا قارچ و پیاز.

نزدیک ترین دستور تهیه خمیر بنیه که شبیه سوخاری های بیرون میشه این دستور هست که خدمتتون میگم.

مواد لازم

  • مواد لازم برای خمیر بنیه
  • ماء الشعیر: ۱ لیوان
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
  • زعفران دم شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر سیر، آویشن و فلفل قرمز ،مرزه(از هر کدام نصف قاشق چایخوری)
  • آرد: به مقدار لازم ‌‌‌‌‌(حدود۲ لیوان)
  • قارچ: به میزان لازم
  • سس قرمز و سس خردل

طرز تهیه

‌‎تخم مرغ رو کمی هم زده و بعد باقی مواد رو بهش اضافه میکنیم تا یک دست بشه و بعد کم کم آرد رو بهش اضافه میکنیم.

اضافه کردن آرد تا زمانی ادامه پیدا میکنه تا غلظتش مثل ماست چکیده بشه یعنی از قاشق نچکه.

بهترین طعم دهنده برای این مایع، پودر سیر هستش پس همون اول کمی هم پودر سیر به موادمون میزنیم.

دقت کنین که داخل این خمیر نباید از نمک استفاده کنیم چرا که مانع پف کردن سوخاری هامون میشه.

روغن رو میذاریم داغ بشه ؛ هر چیزی رو که برای سوخاری انتخاب کردین در خمیر بنیه غوطه ور کنین و به کمک یه قاشق اون رو در روغنی که حسابی داغ شده بنوازید.

چون در خمیر نباید نمک ریخت، میتونین موادی که برای خمیر انتخاب کردین قبل از سوخاری کردن با نمک و هر چیزی که دوست دارین طعم دار کنین.

چیزهایی که میتونین با خمیر بنیه سوخاری کنین: میگو , ماهی , مرغ پخته شده ، بنیه کلم سفید , کدو , بنیه پیاز , بنیه فلفل ، بنیه قارچ ، بنیه کالاماری ، سیب زمینی و…