برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

قارچ کبابی با ۸ مدل سس مخصوص کمپ و جنگل

طرز تهیه قارچ کبابی با ۸ نوع سس مخصوص از جمله قارچ کبابی با سس مایونز و با پنیر پیتزا و همچنین طرز تهیه قارچ کبابی با ماست رو آموزش دادیم.

در این سری از مطالب آموزش کباب سایت گیلان فود می‌خوایم برای رفتن تون به کمپ یا جنگل چند مدل روش مزه دار کردن قارچ رو آموزش بدیم، پس تا آخر همراه باشید.

این لینک هارو ببینید:

قارچ کبابی با پنیر پیتزا

روشی برای تهیه سیخ کشیدن قارچ که پنیر هم داشته باشه نیست! اما با فویل میشه یه قارچ کبابی به همراه پنیر پیتزا تهیه کرد؛ برای این کار مواد لازم زیر رو تهیه کنید:

  • قارچ درشت به تعداد دلخواه
  • پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
  • فلفل خرد شده ۵۰ گرم
  • ژامبون خرد شده ۱۰۰ گرم
  • گردو خرد شده ۵۰ گرم
  • پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
  • نمک ، فلفل ، پاپریکا ، آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه قارچ کبابی با پنیر پیتزا

این میزان مواد پنیری برای ۸ تا قارچ بزرگ کافیه.

ساقه قارچ رو جدا می‌کنیم و با قاشق داخل قارچ رو کمی خالی می‌کنیم.

تمام مواد رو با هم مخلوط می‌کنیم و داخل قارچ‌ها رو باهاش پر می‌کنیم و روشون رو پنیر پیتزا می‌ریزیم.

می‌پیچیم داخل فویل و بعد داخل فر یا آتیشی که درست کردیم قرار میدیم. حواستون که خیلی به آتیش نزدیک نکنید و بزارید با یه فاصله مناسب اروم بپزه و هرازگاهی چک کنید.

برای فر ، حدود ۱۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه میذاریم تا جا بی افته.

قارچ ها موقع پخت آب میندازن این طبیعیه.

بعد از آماده شدن داخل ظرفی که دوست دارین بذارین و با ریحون تزئینش کنید.

نکته اینکه از پنیر خامه‌ای که نمک داره استفاده کنین خوشمزه تر میشه.

قارچ کاراملی

  • قارچ به تعداد دلخواه
  • سس سویا یک چهارم پیمانه
  • سرکه بالزامیک یا سرکه خرما یک چهارم پیمانه
  • نمک و فلفل کمی
  • عسل یا دوشاب [شیره انگور] یک قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون به مقدار لازم

قارچ کاراملی

سس سویا و سرکه بالزامیک یا سرکه خرما و کمی نمک و فلفل و عسل یا دوشاب را با هم مخلوط کنید.

قارچ های شسته و خشک کرده را داخل آن بریزید و زیر و رو کنید. چند دقیقه بماند داخل آن کافی است. روی آن سبزی خرد شده به دلخواه بپاشید.

این قارچ کاراملی با سس آن برای استیک و خوراک های گوشتی و مرغ مناسب است.

مثل روش بالا می‌توانید هم داخل فر بگذارید و هم در تابه تفت دهید و کنار استیک و برگر سرو کنید و هم در فویل بپیچید و در زمان کمپ داخل زغال آتیش قرار دهید.

قارچ کبابی با سس مایونز

  • قارچ دکمه ای به تعداد دلخواه
  • پیاز بزرگ خرد شده به تکه‌های بزرگ ۱ عدد
  • فلفل دلمه ای بزرگ خرد شده به تکه های بزرگ
  • پودر زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر پاپریکا قرمز ۱ قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه ۱ قاشق چای‌خوری
  • روغن زیتون بی‌بو مقدار کم

قارچ کبابی با سس مایونز

قارچ ها را بشویید، خشک کنید و اون وسطشو بچینید. تمام مواد مزه دار کردن قارچ رو با هم مخلوط کرده و قارچ ها را در آن بریزید. بگذارید حداقل ۳۰-۴۰ دقیقه بماند.

قارچ کبابی با سس مایونز

بعد از مزه دار شدن قارچ، گریل فر را با درجه ۱۸۰ به مدت ۱۰ دقیقه گرم کنید. قارچ را یکی پس از دیگری در سیخ چرخان فرو کنید. مواد اضافی را روی آن بُرس بزنید. و همچنین میتوانید در فویل بگذارید و داخل آتش قرار دهید. منبع

قارچ کبابی با ماست

برای تهیه این مدل قارچ کبابی با ماست نیاز به مواد زیر داریم:

  • قارچ به تعداد دلخواه
  • پیاز دو عدد متوسط
  • فلفل دلمه‌ای یک عدد
  • نمک و ادویه (فلفل سیاه ، آویشن ، پودرسیر)
  • ماست سه قاشق غذاخوری
  • سس مایونز دو قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده به میزان لازم
  • آبلیمو دو قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه قارچ کبابی با ماست

روش تهیه هم که مثل روش بالا مد نظرتون باشه.

قارچ کبابی زعفرانی

برای تهیه قارچ کبابی زعفرانی به مواد لازم زیر نیاز داریم:

  • قارچ حدود نیم کیلو
  • زعفران دم کرده ۲ ق غ
  • سس مایونز ۲ ق غ
  • پیاز ۱ عدد درشت
  • نمک و فلفل به میزان لازم

قارچ کبابی زعفرانی

قارچ رو شسته و درون آبکش بریزید که آب نداشته باشه. سپس به زعفران آغشته کنید.

در ظرفی پیاز رو خلالی خرد کنید. نمک، فلفل سیاه و سس مایونز رو اضافه و مخلوط کنید.

قارچ رو به مواد آماده اضافه و مخلوط کنید. اجازه بدید قارچ چند ساعت تو مواد استراحت کنه‌.

سپس پیازها رو از قارچ ها جدا کنید، چون پیاز زود می سوزه و کباب رو بدرنگ می کنه. قارچ ها رو به سیخ بکشید و کباب کنید. منبع

قارچ کبابی با سس خردل

برای تهیه این مدل باید از ترکیب سس خردل مایونز + ادویه جاتی مثل نمک و فلفل و پاپریکا و مقدار کمی پودرسیر استفاده کنید تا به طعم و مزه بیاد.

قارچ کبابی با سس خردل

پیاز هم خلالی درشت خورد کنید و بزارید یک ساعت با قارچ هایی که از قبل شستیم و خشک کردیم بمونه.

بعد پیازهارو جدا کنید حتما تا موقع کباب کردن نسوزه.

قارچ کبابی مکزیکی

با استفاده از ترکیبات زیر میتوانید یه قارچ خوشمزه اما تند و دهن‌سوز تهیه کنید؛

  • قارچ به مقدار دلخواه
  • ۲ قاشق چای‌خوری پاپریکا
  • ½ قاشق غذاخوری سرکه سفید
  • ¼ قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
  • ۱ حبه سیر کوچک، خرد شده
  • ⅛ پودر زنجبیل
  • فلفل قرمز چیلی به مقدار زیاد 🙂
  • روغن زیتون به مقدار لازم

نکات تهیه قارچ کبابی در کمپ جنگل

با چند نفر از بچه هایی که کمپینگ و سفرهای جنگلی زیاد میرن صحبت کردیم که نکات خوبی رو درباره تهیه قارچ کبابی در خارج از خونه گفتند.

اولین مورد اینکه استفاده از پیچیدن قارچ در فویل و انداختنش داخل آتیش ، تشخیص زمان پخته شدن رو سخت می‌کنه.

اغلب برای مزه دار کردن قارچ فقط از مقداری نمک و گاها فلفل استفاده میکنند و خبری از انواع ادویه ها و چاشنی ها نیست. اما درهرحال این یک مورد سلیقه ای است و شما میتونید به تناسب نظرات جمع تصمیم بگیرید.

نکته مهم در تهیه قارچ کبابی استفاده از کباب پز توری هستش که در تصویر پایین می‌تونید ببینید؛

طرز خواباندن قارچ کبابی

کمی روی قارچ‌ نمک و فلفل بپاشید و داخل این کباب پز توری بچینید بطوریکه دُم قارچ ها رو به بالا باید باشه و از بین اون سوراخ های توری رد بشه.

بعد بزارید روی زغال یا آتیش پهن شده و هر وقت دیدید که داخل کاسه قارچ آب افتاده یعنی آماده است.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
5 (1 رای)