برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

خورشت قورمه سبزی با دستور رزا منتظمی

راز خوشمزه شدن یه خورست قورمه سبزی با فوت و فن های کتاب هنر آشپزی از بانو رزا منتظمی رو اینجا براتون نوشتیم.

قبل از اینکه بریم دستور خانم رزا منتظمی رو ببینیم بهتون بگم که ما در دو مطلب زیر به طور مفصل به همه رازها و دستورات مهم برای تهیه یه قورمه سبزی مجلسی پرداختیم.

  1. فوت و فن قورمه سبزی مجلسی سیاه وغلیظ

  2. سبزی قورمه سبزی شمالی از زبان یک گیلانی

فوت و فن کامل قرمه سبزی جا افتاده

بعد از اینکه سبزیتون سرخ شد بهش یک قاشق رب انار اضافه کنید.

اگر وقت داشتین سعی کنید که قورمه سبزی رو با زودپز اماده نکنید و حسابی براش وقت بزارید.

استفاده ار عصاره قلم باعث میشه قورمه سبزیتون خیلی خوشمزه و لذیذ بشه.

گرد لیمو عمانی اگر داشتین حتما اضافه کنید.

آموزش قرمه سبزی رزا منتظمی

دستور زیر به طور مستقیم از کتاب هنر آشپزی گرفته شده؛

مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر:

  • یک کیلو سبزیجات (تره، جعفری ، کمی شنبلیله)
  • نیم کیلو گوشت ماهیچه با مغز ران بدون استخوان
  • ۱۰۰ گرم لوبیای قرمز یا چشم بلبلی
  • ۳ تا ۴ عدد لیموعمانی
  • یک قاشق سوپخوری گرد لیمو
  • ۲ قاشق پیاز سرخ کرده
  • ۱ پیمانه روغن مایع

گوشت را تکه تکه میکنیم و با پیاز سرخ کرده و لوبیا و لیمو عمانی و چهار لیوان آب میگذاریم نیم پز شود.

بعد سبزی را بدقت تمیز میکنیم و میشوئیم، آب سبزی که کاملا گرفته شد ریز خرد میکنیم(تره را جداگانه خرد کنید).

سپس با مقداری روغن سبزی را سرخ میکنیم و داخل گوشت میریزیم و کمی نمک و فلفل و گرد لیمو به آن اضافه میکنیم.

میگذاریم آهسته بجوشد تا روغن بی افتد.

میتوانید به جای گرد لیمو ، ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری آب لیمو به غذا اضافه کنید.