استانبولی نذری برای ۱۰۰ نفر
ساده ترین غذای نذری محرم همین لوبیا پلو باشه که البته در بعضی شهرها به این غذا میگن استانبولی.
استانبولی نذری به نظرم خیلی خوشمزه هست.
مخصوصاً اگر از آب گوجه یا رب با کیفیت، پیاز داغ فراوان و دارچین در تهیهاش استفاده بشه.
مواد لازم برای ۱۰۰ نفر:
برنج ۱۱ کیلوگرم
لوبیا سبز ۵ کیلوگرم
گوشت خورشتی ۵ کیلوگرم
رب گوجه ۴ شیشه ۸۰۰گرمی
پیاز ۴ کیلوگرم
استانبولی در اصل یک پلو پلو است، اما با طعم های جنوب غربی. برای درست کردن آن، برنج خام را ابتدا با پیاز و سیر سرخ کنید و سپس برنج را در آب مرغ با گوجه فرنگی اضافه کنید.
قهوه ای شدن برای طعم آجیلی و تقریباً برشته برنج ضروری است. و اگرچه می توان آبجوش را جایگزین آب مرغ کرد، اما هیچ چیز بهتر از آب مرغ خانگی نیست که طعم غنی آن در حین پخته شدن توسط برنج جذب می شود.
مامان هنر آماده کردن سریع برنج را کامل کرده است. در حالی که برنج در حال قهوهای شدن است، مایه گوجهفرنگی را در یک قابلمه جداگانه گرم میکند و سپس این دو را با هم ترکیب میکند تا بپزد و بقیه غذا را آماده میکند. اگر بخواهید می توانید به راحتی آن را یک گلدان درست کنید.
دیدگاه
نظر بدهید