طرز تهیه لوبیا کباب رشتی
گیلان برای هر وعده غذایی در طول روز منو های متفاوتی داره اما لوبیاکباب رشتی یه صبحانه خیلی خاص و خوش طعم هستش.
ویکی پدیا درباره لوبیا کباب چی میگه؟
لوبیا کباب از ترکیب لوبیاچیتی پخته شده به همراه کباب چنجه به وجود میآید. جهت حفظ طعم و مزه غذا معمولاً کباب چنجه را در هنگام سرو غذا به لوبیا اضافه میکنند.
این غذا اغلب به عنوان وعده صبحانه و در برخی موارد نهار یا شام سرو میشود. از چاشنیهای مورد استفاده به همراه این غذا میتوان به آب نارنج تازه و همچنین پیاز اشاره نمود / ویکی پدیا
چجوری لوبیا کباب درست کنیم؟
بهنام صابرنعمتی نوشت: در سفر اخیر به رشت رفتم به یک کافه محلی و قدیمی و سفارش لوبیا کباب دادم!
یک کاسه خوراک لوبیا – که بدون هیچ افزودنی اضافه ای سرو شد – و یک سیخ چنجه برایم آوردند و اینها را مخلوط کردم و با چاشنی آبلیمو و فلفل خوردم و لذت بردم! حالا اینکه اون فضا و کافه قدیمی و آدمهاش به خودی خود چقدر جذاب هستن بماند.
لوبیا کباب در قدیم بدلیل ارزانی لوبیا و تیکه های چرب باقیمانده از گوشت، جزو صبحانه های ارزان در قهوهخونه روستاهای گیلان بحساب میآمد/کتاب سرزمین و مردم فومنات
لوبیا کباب رشتی رو کجا بخوریم؟
این غذا در منوی رستوران ها یافت نمیشه و باید در قهوه خونه های سنتی یا کبابی های سطح شهر سراغشو بگیرید.
با اینحال ما چندتا از خوباشو براتون ردیف کردیم.
اولیش «کافه خوراک بازارچه» ست. نبش سبزه میدان به سمت میدان شهرداری، داخل کوچه
دومیش ، میرید پیش احمداقا در رستوران کوروش در خیابان سعدی رشت
سومیش هم میرید رستوران چلوشیش و اونجا ظاهرا تو منوشون لوبیاکباب دارند.
چهارمیش هم توی لاهیجان میتونید برید رستوران نیمروی و اونجا میل کنید.
پنجمیش هم میتونید تو فومن برید کبابی منوری (روبروی کفش ملی) و عشق کنید.
دیدگاه
نظر بدهید