طرز تهیه چای ماسالا به روش هندی
چای ماسالا نوعی نوشیدنی شیرین و تند با عطر خاص است.این چای میشه هم با آب وهم با شیر میل شود.
خواص چای ماسالا
فوائد نوشیدنی ماسالا رو به ترتیب براتون ذکر میکنیم که بدونید چه معجزه ای رو میل میکنید:
- معده و گوارش
- تنظیم کلسترول
- تنظیم قند خون
- تنظیم فشار خون
- ضد سرطان
- کاهش وزن
- ضد درد و التهاب
- قلب و عروق
- بهبود عملکرد حافظه و مغز
- بهبود میل جنسی
- آرامبخش و نشاط آور
- آرتروز و رماتیسم
- ضد استرس، اضطراب و افسردگی
- کلیه و مجاری ادراری
- اختلالات کبدی
طرز تهیه چای ماسالا با شیر (به روش کافی شاپی)
یک فنجون شیر رو با ترکیب پایین مخلوط کن؛
جوزهندی و زنجبیل رنده ریز کنید.
یک عدد بادیان ستاره ای و سه عدد میخک و دو عدد هِل و یک تیکه چوب دارچین رو هم بریزید داخلش و هَم بزنید
بعد مقدار کمی وانیل و شکر اضافه کنید ، وقتی جوشید بریزید داخل فرنچ پرایز و با بالا پایین کردن میله وسطش فومشو در بیار.
بعد داخل فنجون بریزید و از خواص چای ماسالا لذت ببرید.
طرز تهیه چای ماسالا تاج محل
توی هوای سرد که فط با اضافه کردن لایه های لباستون نمیتونین خودتونو گرم کنید! پس میخوام بریم چای ماسالا رو بهتون یاد بدم که از درون گرمتون میکنه.
ترکیبات چای ماسالا چیست؟
- آب ۴ لیوان
- شیر ۲لیوان
- عسل ۲ق غ
- چای خشک ۱ ق غ
- چوب دارچین ۲عدد
- هل سبز ۶عدد
- میخک ۳عدد
- زنجبیل ۴ حلقه
- جوز هندی ۱عدد کوچولو
- فلفل سیاه ۱ق
اول ادویه هاتونو بکوبین تا خرد بشن نه خیلی ریز، بعد یه کوچولو تو تابه گرمشون کنید(بو دادن)
حالا آب رو تو قوری جوش بیارین و ادویه هارو بهش اضافه کنید.
بعد از یک ربع چای خشک و شیر رو هم اضافه کنید و حالا حرارت رو کم کنید و اجازه بدید طعمها حسابی با هم قاطی بشن.
بعد از ده دقیقه چای رو از صافی رد کنید، با عسل شیرین کنید، و میل کنید.
دیدگاه
نظر بدهید