چگونه ماهی را سرخ کنیم که نچسبد؟ + اموزش ماهی درسته در فر
برای اینکه بدونید چجوری ماهی سفید یا قزل آلا رو برای طبخ خونگی خوشمزه و رستورانی و مجلسی در بیارید در فر یا ماهیتابه همراه ما باشید.
راهکار یکی از مخاطبان گیلان فود برای اینکه ماهی سرخ شده در تابه نچسبه:
بهترین راه اینه که یک فنجان آرد بهش زردچوبه نمک فلفل پودر سیر بزنید الک کنید بعد ماهی که از قبل مزه دار کردید را داخل این آرد بغلتانید و بعد در روغن داغ سرخ کنید مطمئن باشید ماهی از هم وا نمیره نوش جانتون.
ماهی قزل الا سرخ شده در ماهیتابه
Maah_food نوشت : ماهی رو سه ساعت تو مخلوط پیاز و نمک و آبلیمو خوابوندم. (تو یخچال و روش سلفون کشیدم). بعد بهش کمی فلفل و زردچوبه زدم و توی روغن سرخ کردم. راحت و خوشمزه.
برای سرخ کردن اولش شعله رو بیشتر کردم و دو طرفش رو کمی سرخ کردم بعد یکمی کمتر کردم تا مغزش بپزه و خوشرنگ و برشته تر بشه
ماهی طبع خیلی سردی داره و بعدش حتما خرما بخورید
طرز تهیه ماهی درسته در فر
ashpazi.shayli نوشت: اول ماهی رو پاک کردم و شستم و روی آن برشهای با چاقو ایجاد کردم اگه ماهی زیر دستتون سر میخوره کمی نمک روش بپاشید یکمی کارتون راحتتر میشه.
بعد یک پیازو رنده کردم با دو حبه سیر و همه ی قسمتهای ماهی رو بهش آغشته کردم بعد به همه ی قسمتهای ماهی آبلیمو و نمک زدم و داخل شکم ماهی پودر زنجفیل و نمک و فلفل و کمی زعفران و سیر خرد شده و کمی شوید و گشنیز خرد شده قرار دادم و داخل ظرفی پیاز خلالی شده همراه با نمک وفلفل و کمی آبلیمو ریختم و ماهی رو داخلش قرار دادم و درش رو بستم.
دوسه ساعتی داخل یخچال گذاشتم تا مزه دار بشه بعد از چند ساعت از یخچال درآوردم و پیازهای اطرافش رو جدا کردم و کمی زعفران رقیق شده رو به همراه کمی کره با قلمو به همه ی قسمتهای ماهی مالیدم.
دوباره به همه ی قسمتهای ماهی نمک زدم و چند برش لیمو ترش و گوجه فرنگی روی ماهی قرار دادم و ماهی رو داخل ظرف پیرکسی که بهش کره مالیده بودم قرار دادم و داخل فری که از قبل با درجه ۱۸۰ درجه گرم شده بمدت یکساعت قرار دادم.
در ده دقیقه آخر حلقه های گوجه و لیمو رو برداشتم و دوباره کمی کره و زعفران به ماهی زدم و گریل فرو روشن کردم تا پوست ماهی هم کمی برشته بشه.
دیدگاه
4 دیدگاه
سلام من هر کاری میکنم هنگام سرخ کردن ماهی وا میره و گوشتش خرده خرده میشه نمیدونم چیکار کنم
بستگی به ماهی داره
روغن رو بیشتر کنید و حتما خیلی داغ و با اتیش زیاد سرخ کنید. نیازی نیست در دقایق ابتدایی زیاد ماهی رو برگردونید
یا تابه رو عوض کنید
دوست عزیز بهترین راه اینه که یک فنجان آرد بهش زردچوبه نمک فلفل پودر سیر بزنید الک کنید بعد ماهی که از قبل مزه در کردید را داخل این آرد بغلتانید و بعد در روغن داغ سرخ کنید مطمئن باشید ماهی از هم وا نمیره نوش جانتون
بسیار ممنون
به مطلب اضافه شد
نظر بدهید