چگونه ماهی را سرخ کنیم که نچسبد؟ + اموزش ماهی درسته در فر
برای اینکه بدونید چجوری ماهی سفید یا قزل آلا رو برای طبخ خونگی خوشمزه و رستورانی و مجلسی در بیارید در فر یا ماهیتابه همراه ما باشید.
ماهی قزل الا سرخ شده در ماهیتابه
Maah_food نوشت : ماهی رو سه ساعت تو مخلوط پیاز و نمک و آبلیمو خوابوندم. (تو یخچال و روش سلفون کشیدم). بعد بهش کمی فلفل و زردچوبه زدم و توی روغن سرخ کردم. راحت و خوشمزه.
برای سرخ کردن اولش شعله رو بیشتر کردم و دو طرفش رو کمی سرخ کردم بعد یکمی کمتر کردم تا مغزش بپزه و خوشرنگ و برشته تر بشه
ماهی طبع خیلی سردی داره و بعدش حتما خرما بخورید
طرز تهیه ماهی درسته در فر
ashpazi.shayli نوشت: اول ماهی رو پاک کردم و شستم و روی آن برشهای با چاقو ایجاد کردم اگه ماهی زیر دستتون سر میخوره کمی نمک روش بپاشید یکمی کارتون راحتتر میشه.
بعد یک پیازو رنده کردم با دو حبه سیر و همه ی قسمتهای ماهی رو بهش آغشته کردم بعد به همه ی قسمتهای ماهی آبلیمو و نمک زدم و داخل شکم ماهی پودر زنجفیل و نمک و فلفل و کمی زعفران و سیر خرد شده و کمی شوید و گشنیز خرد شده قرار دادم و داخل ظرفی پیاز خلالی شده همراه با نمک وفلفل و کمی آبلیمو ریختم و ماهی رو داخلش قرار دادم و درش رو بستم.
دوسه ساعتی داخل یخچال گذاشتم تا مزه دار بشه بعد از چند ساعت از یخچال درآوردم و پیازهای اطرافش رو جدا کردم و کمی زعفران رقیق شده رو به همراه کمی کره با قلمو به همه ی قسمتهای ماهی مالیدم.
دوباره به همه ی قسمتهای ماهی نمک زدم و چند برش لیمو ترش و گوجه فرنگی روی ماهی قرار دادم و ماهی رو داخل ظرف پیرکسی که بهش کره مالیده بودم قرار دادم و داخل فری که از قبل با درجه ۱۸۰ درجه گرم شده بمدت یکساعت قرار دادم.
در ده دقیقه آخر حلقه های گوجه و لیمو رو برداشتم و دوباره کمی کره و زعفران به ماهی زدم و گریل فرو روشن کردم تا پوست ماهی هم کمی برشته بشه.
دیدگاه ها
2 دیدگاه
سلام من هر کاری میکنم هنگام سرخ کردن ماهی وا میره و گوشتش خرده خرده میشه نمیدونم چیکار کنم
بستگی به ماهی داره
روغن رو بیشتر کنید و حتما خیلی داغ و با اتیش زیاد سرخ کنید. نیازی نیست در دقایق ابتدایی زیاد ماهی رو برگردونید
یا تابه رو عوض کنید
ارسال دیدگاه