برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

چگونه ماهی را سرخ کنیم که نچسبد؟ + اموزش ماهی درسته در فر

برای اینکه بدونید چجوری ماهی سفید یا قزل آلا رو برای طبخ خونگی خوشمزه و رستورانی و مجلسی در بیارید در فر یا ماهیتابه همراه ما باشید.

راهکار یکی از مخاطبان گیلان فود برای اینکه ماهی سرخ شده در تابه نچسبه:

بهترین راه اینه که یک فنجان آرد بهش زردچوبه نمک فلفل پودر سیر بزنید الک کنید بعد ماهی که از قبل مزه دار کردید را داخل این آرد بغلتانید و بعد در روغن داغ سرخ کنید مطمئن باشید ماهی از هم وا نمیره نوش جانتون.

ماهی قزل الا سرخ شده در ماهیتابه

Maah_food نوشت : ماهی رو سه ساعت تو مخلوط پیاز و نمک و آبلیمو خوابوندم. (تو یخچال و روش سلفون کشیدم). بعد بهش کمی فلفل و زردچوبه زدم و توی روغن سرخ کردم. راحت و خوشمزه.

برای سرخ کردن اولش شعله رو بیشتر کردم و دو طرفش رو کمی سرخ کردم بعد یکمی کمتر کردم تا مغزش بپزه و خوشرنگ و برشته تر بشه

ماهی طبع خیلی سردی داره و بعدش حتما خرما بخورید

طرز تهیه ماهی درسته در فر

ashpazi.shayli نوشت: اول ماهی رو پاک کردم و شستم و روی آن برشهای با چاقو ایجاد کردم اگه ماهی زیر دستتون سر میخوره کمی نمک روش بپاشید یکمی کارتون راحتتر میشه.

بعد یک پیازو رنده کردم با دو حبه سیر و همه ی قسمتهای ماهی رو بهش آغشته کردم بعد به همه ی قسمتهای ماهی آبلیمو و نمک زدم و داخل شکم ماهی پودر زنجفیل و نمک و فلفل و کمی زعفران و سیر خرد شده و کمی شوید و گشنیز خرد شده قرار دادم و داخل ظرفی پیاز خلالی شده همراه با نمک وفلفل و کمی آبلیمو ریختم و ماهی رو داخلش قرار دادم و درش رو بستم.

دوسه ساعتی داخل یخچال گذاشتم تا مزه دار بشه بعد از چند ساعت از یخچال درآوردم و پیازهای اطرافش رو جدا کردم و کمی زعفران رقیق شده رو به همراه کمی کره با قلمو به همه ی قسمتهای ماهی مالیدم.

دوباره به همه ی قسمتهای ماهی نمک زدم و چند برش لیمو ترش و گوجه فرنگی روی ماهی قرار دادم و ماهی رو داخل ظرف پیرکسی که بهش کره مالیده بودم قرار دادم و داخل فری که از قبل با درجه ۱۸۰ درجه گرم شده بمدت یکساعت قرار دادم.

در ده دقیقه آخر حلقه های گوجه و لیمو رو برداشتم و دوباره کمی کره و زعفران به ماهی زدم و گریل فرو روشن کردم تا پوست ماهی هم کمی برشته بشه.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
2.3 (10 رای)