برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

قرمز شدن ماکارونی رازش چیه؟

از محبوب ترین غذاهای هر خانواده ایرانی میشه از ماکارونی اسم برد، خصوصا که بچه ها عاشقشن.

دیگه همه میدونید که ماکارونی اصلش برمیگرده به ایتالیا اما تو ایران کلا یه چیز دیگه ازش ساختیم 😄🤦‍♂️

بریم باهم یه چندتا اموزش مخصوص این غذا رو ببینیم.

قرمز شدن ماکارونی رازش چیه؟

ته دیگ ماکارونی بدون سیب زمینی!

اگه دوست دارید ته دیگ تون مثل ته دیگ ما باشه حدوداً ۳۰گرم از ماکارانی تون رو باید جدا بجوشونید با مدت زمان طولانی تر در حدی که کاملا نرم بشن و امکان پیچوندنشون باشه.

ته قابلمه نچسب روغن بریزید و ماکارونی‌های نرم شده رو مرتب از دور شروع کنید به چیدن تا مرکز.

قرمز شدن ماکارونی رازش چیه؟

مابقی ماکارونی رو در یک ظرف بزرگ بصورت آرام با سس ترکیب کنید و روی ته دیگ مرتب با دست بریزید و روش رو صاف کنید و اجازه بدید دم بکشه.

چند دقیقه بعد ماکارونی با این ته دیگ قرمز و خوشمزه اماده است.

مایه ماکارونی قرمز و مجلسی

همین اول کار بگم که اگر سخته و وقت ندارید مایه ماکارونی خوب درست کنید زودتر برید به اولین فروشگاه و یه کنسرو مایه ماکارونی بخرید و تمام!

قرمز شدن ماکارونی رازش چیه؟

love_to_cookk تو مطلبی طرز تهیه مایه ماکارونی مجلسی رو اینطور نوشت: برای مایه ماکارونی اول دو تا پیاز نسبتا درشت رو نگینی ریز میکنیم و بعد از اینکه کمی طلایی شد، گوشت چرخکرده رو بهش اضافه میکنیم.

زردچوبه و کمی نمک هم میزنیم و میذاریم کاملا با هم تفت بخورند.

می‌تونید توی مواد ماکارونی دوتا گوجه رنده کنید و بزارید آبش کشیده بشه.موادتون خیلی خوشمزه میشه.اگه آبش کشیده نشه ماکارونی شفته میشه.

بعد یک فلفل دلمه ای خرد شده هم بهش اضافه میکنیم. فلفل دلمه ای سلیقه‌ای هستش ولی تو مایه ماکارونی خیلی جذاب میشه. فقط سعی کنید ریز خوردش کنید که زیر دندون نیاد.

قرمز شدن ماکارونی رازش چیه؟

بعد که فلفل دلمه هم کمی تفت خورد به اندازه سه قاشق غذاخوری پُر رب گوجه اضافه مبکنیم و میذاریم تا رنگش رو کاملا پس بده به کل مایه‌مون.

قرمز شدن ماکارونی رازش چیه؟

اگر میتونید رب رو چند ثانیه قبلش تو یه جای جدا سرخ کنید تا سرخی بیشتر پیدا بکنه)

آخرش هم بهش فلفل و پودر آویشن میزنیم اگر خواستید و تمام.

طرز تهیه ماکارونی بدون رب

اول یکم پیاز رو تو روغن زیتون تفت میدیم بعد گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم و حسابی تفت می‌دیم تا رنگ برگردونه.

قرمز شدن ماکارونی رازش چیه؟

اگر خواستید یه کم تره فرنگی خورد شده و فلفل چیلی شیرین (میشه بجاش فلفل دلمه ای قرمز ریخت) اضافه کنید.

سپس همراه با اضافه کردن زردچوبه و فلفل، یه گوجه فرنگی پوست کنده شده رو رنده میکنیم و میریزم تو موادمون یه کم هم میزنیم و آب اضافه می‌کنیم(تقریبا آب بیشتر بریزید که برای اخر کار نیازه، حدودا ۲ لیوان)

میذاریم تا یک ساعتی بپزه و بعد تو همون آب که داشت می‌جوشید ماکارونی رو می‌ریزیم و اجازه میدیم تا نرم بشه و آبش کشیده بشه.

ماکارونی بدون رب شما آماده است. 👌