برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

طرز تهیه ماکارونی با قارچ و گوشت

آموزش تهیه ماکارونی ایرانی با قارچ و گوشت همراه با توضیحات رزا منتظمی درباره نکات تهیه ماکارانی خوشمزه و خوشرنگ مجلسی. همه سوالاتی که براش جستجو کردید در ادامه این مطلب پاسخ دادیم.

در این سری از آموزش فست فود سایت گیلان فود می‌خوایم یه مدل ماکارونی که خیلی تو ایران طرفدار داره رو بهتون آموزش بدیم.

این لینک هارو ببینید:

ماکارونی یا اسپاگتی از غذاهای ملی ایتالیایی‌هاست و مانند برنج در ایران غذای روزانه اغلب خانواده های آن کشور است.

آموزشی که در ادامه می‌خوانید از کتاب هنر آشپزی بانو رزا منتظمی تهیه شده است.

همانطور که در طبخ برنج دقت کافی لازم است تا نتیجه مطلوب بدست آید برای طبخ ماکارونی نیز باید دقت نمود که بعد از طبخ خرد نشود و نرم و لطیف و بدون چسبندگی تهیه گردد.

اسپاگتی با ماکارونی را می‌توانیم با انواع سس و پنیر رنده شده بدون گوشت هم مصرف کنیم.

ماکارونی

ماکارونی گوشت و قارچ

مواد لازم زیر را تهیه کنید.

  • اسپاگتی یا ماکارونی ایرانی یک بسته
  • گوشت چرخ شده حدودا نیم کیلو
  • آب گوجه فرنگی دوپیمانه (یا یک قاشق رب گوجه فرنگی)
  • جعفری خرد شده به مقدار کم
  • پیاز سرخ شده ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
  • کره ۵۰ گرم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

ظرف نسبتا بزرگی را پر از آب می‌کنیم و برای هر بسته ماکارونی ۲ قاشق نمک در آب می‌ریزیم و بعد از جوش آمدن آب ماکارونی را در آن می‌ریزیم و یک دو قاشق روغن در آن می‌ریزیم و می‌گذاریم بجوشد تا مغز ماکارونی کاملا نرم شود ولی زیاد له نشود.

ماکارونی را در آبکش می‌ریزیم و مقداری روغن نیم گرم روی آن می‌دهیم تا لیزی و شوری آن گرفته شود.

و در صورتیکه بخواهیم اسپاگتی با ماکارونی را قبلا آماده کنیم، بعد از طبخ و ریختن آن در صافی آنرا در ظرف آب سرد می‌ریزیم‌که در این صورت اگر یکی دو روز هم بماند عیبی ندارد.

سپس پیاز سرخ شده را در ظرفی می ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم، گوشت چرخ شده را با پیاز مخلوط می‌کنیم و گوشت را کمی سرخ می‌کنیم.

ماکارونی

قارچ را میشوئیم و پوست می‌کنیم و در ماهیتابه تفت می‌دهیم و بعد آب گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب حل می‌کنیم و داخل گوشت می‌ریزیم و کمی نمک و فلفل می‌زنیم و می‌گذاریم آهسته بجوشد و آب آن کمی تبخیر شود.

ماکارونی را در ظرفی می‌ریزیم و روی آتش می‌گذاریم و کره را روی ماکارونی می‌گذاریم تا کره آب شود و بلافاصله از روی حرارت برمی‌داریم، ممکن است یک طرف دیس را ماکارونی بریزیم و طرف دیگر گوشت و کمی جعفری خرد شده روی گوشت بپاشیم و یا گوشت را جداگانه و ماکارونی را جدا در ظرف دیگری قرار دهیم.

بطور کلی با انواع ماکارونی یا اسپاگتی میتوان پنیر مصرف کرد: در اینصورت بهتر است مقداری پنیر رنده شده تازه مثل چدار قالبی یا پارمسان پودری و… جداگانه سر میز ببریم – می‌توان بجای گوشت چرخ شده از قیمه پخته شده آماده هم استفاده کرد.

طرز تهیه ماکارونی دم نکرده

مایه ماکارونی که آماده شد؛ ماکارونی خشک رو داخل مواد ریخته آب جوش می‌ریزیم و یکم که ماکارونی نرم شد یک لیوان شیرهم اضافه کرده و می‌گذاریم که کلا جوش بخوره.

تقریبا یک ربع تا بیست دقیقه بعد از جوشیدن ماکارونی آماده است و نیازی به دم کردن هم نیست.

مزه ماکارونی پنیری رو می گیره! البته که ماکارونی دمی با ته دیگ نون یا سیب زمینی بسیارخوشمزه تر هست.

ماکارونی

نکات طلایی آموزش ماکارونی

نسبت آب به ماکارونی اهمیت دارد. اگر شما آب خیلی کمی استفاده کنید ماکارونی شما چسبنده و لعاب دار می شود.

افزودن ماکارونی به قابلمه ای که آبش در حال جوش نیست بزرگترین اشتباه ممکن است. این کار زمان پخت را افزایش داده و اجازه باز شدن به بافت ماکارونی نمی دهد. باید تا زمانی که آب قابلمه کاملا به قل قل بیوفتد صبر کنید سپس پاستا را به صورت پراکنده به آن اضافه کنید.

احتمالا میدانید که برای پیشگیری از چسبیدن ماکارونی ها به هم باید آن ها را هم بزنید ولی نباید زیاده روی کنید. ماکارونی در ابتدای اضافه شده به آب قبل از این که نشاسته در آب آزاد شود به احتمال زیاد به هم می چسبد بنابراین فقط کافیست در دو دقیقه اول شروع پخت چند باری به آرامی ماکارونی را در قابلمه هم بزنید اصلا نیازی به هم زدن مداوم و زیاد ندارید.

گاها به آب ماکارونی روغن زیتون اضافه می‌کنند تا از چسبیدن ماکارونی ها به هم جلوگیری کنند ولی این کار اشتباه است روغن می تواند مانع از چسبیدن سس به ماکارونی شود. اگر آب ماکارونی در حال قل قل زدن باشد و حباب های بزرگی ایجاد کند مطمئنا بعد از افزودن ماکارونی به آب ، به هم نمی چسبند. تنها چیزی که لازم است را به آب ماکارونی بیفزایید نمک است.

از نکات اصلی که برای طعم دادن به ماکارونی باید در نظر داشته باشید نمک است. قبل از اضافه کردن ماکارونی به آب باید به آن نمک بزنید. مزه آب باید کمی به شوری بزند (مثل آب دریا) بنابراین به اندازه کافی نمک استفاده کنید. تقریبا برای هر ۵۰۰ میلی لیتر آب ، ۲ قاشق غذاخوری نمک لازم است.

آموزش تصویری ماکارونی

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)