برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

طرز تهیه مربای توت فرنگی رزا منتظمی با میزان شکر دقیق

اگر میخواید دستور تهیه مربای توت فرنگی تابستانی با شهد یا شربت مخصوصش رو یاد بگیرید و از میزان شکر لازم مطلع باشید ادامه مطلب رو بخونید.

در این سری از مطالب آموزش مربا و شربت سایت گیلان فود میخوایم یه میوه فصلی بشدت محبوب یعنی توت فرنگی رو با فوت و فن های مهمش بهتون آموزش بدیم.

این مطالب رو ببینید:

میزان شکر برای مربای توت فرنگی

این موضوع بستگی به این داره که از توت فرنگی هاتون فقط مربا می‌خواید یا شربت توت فرنگی هم نیاز دارید؟

درهرحال اگر میخواید فقط مربا درست کنید؛ به ازای هر یک کیلو توت فرنگی شیرین به ۶۰۰ تا ۷۰۰ گرم شکر نیاز هستش.

در صورتیکه میخواید هم مربا و هم شهد(شربت) از توت فرنگی بگیرید باید به ازای هر کیلو توت فرنگی ، یک کیلو شکر استفاده کنید.

میزان شکر برای مربای توت فرنگی

مربای توت فرنگی رزا منتظمی

مواد لازم:

  • توت فرنگی یک کیلو
  • شکر یک کیلو
  • آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

برای شروع تهیه مربای توت فرنگی باید توت فرنگی‌ها رو به اندازه های دلخواه برش بزنید و دُم سبزشو از قبل بکنید!

بعد از شب قبل ، در قابلمه یک لایه توت فرنگی – یک لایه شکر بریزید و درشو ببندید و بزارید داخل یخچال تا برای مراحل پخت فرداش به اصطلاح آب بندازه.

مربای توت فرنگی

روز بعد ظرف رو از یخچال خارج کنید و بزارید روی حرارت بالا بزارید و وقتی جوش اومد روی حرارت متوسط رو به کم قرار بدید.

برای هر نوع مربایی واجبه که بالا سرش بمونید، چون ممکنه سَر بره و گاز رو کثیف کنه!

بهتره که از ملاقه چوبی برای داخل مربا استفاده چون استفاده از جنس های فلزی در واکنش های شیمیایی مربا تاثیر زیادی میتونه داشته باشه و باعث بشه مزه مربا به نوع دلخواه نرسه.

در مرحله دوم که به جوش اومد ، یک ربع بعدش توت فرنگی هارو از شهدش جدا کنید.(در ۵ دقیقه پایانی این زمان یک قاشق آبلیمو برای جلوگیری از شکرک زدن مربا می‌تونید استفاده کنید)

در مراحل پایانی کار کافیه که میزان غلظت شربت رو امتحان کنید؛ برای این کار یک قاشق از شربت رو بریزید داخل یک لیوان آب یخ و سنگینی شربت رو ببینید که کف لیوان جمع میشه یا نه.

مربای توت فرنگی و شربت توت فرنگی ما آماده است و می‌تونید بزارید در محیط خنک بشه و بعد در ظرف شیشه ای دلخواه بریزید و تو یخچال ازش نگه داری کنید.

طرز تهیه شربت سکنجبین از کتاب رزا منتظمی

فوت و فن مربای توت فرنگی

بهتره که از توت فرنگی های یکدست و سالم برای تهیه مربای توت فرنگی استفاده کنید تا شکل کار در نهایت یکدست و شفاف بشه.

هرچقدر توت فرنگی ریز تر باشه مربای خوشگل تری خواهیم داشت.

اگر بعضی توت فرنگی ها بزرگ بود حتما از وسط نصف کنید.

مربای توت فرنگی

دقت کنید که ۱۵دقیقه اول پخت نیازی نیست که کَف روی مربا رو جمع کنید. بعد از ۱۵ دقیقه که مقدار کَف کم شد مینونید به آرامی از روی ظرف بردارید.

برای تست غلظت شهد باید نیم ساعت بعد از شروع پخت ، یه قاشق از شهد رو بردارید و داخل فریزر بزارید و بعد از چند دقیقه بیرون بیاری و میزان غلظت رو بسنجید.

موقع پخت مربا توت فرنگی باید درب ظرف باز باشد تا رنگ مربا تغییر نکند. منبع

در صورتیکه مربا بعد از مدتی کپک بزند علت آن این است که شربت مربا به اندازه کافی غلیظ نشده است و شکر مربا کافی نبوده است. (مربا توت فرنگی هیچ وقت شکرک نمی زنه)

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
2.67 (3 رای)