برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

مرغ شکم پر در فر با فویل

همراه باشید با اموزش مرغ شکم پر خوشمزه و برشته در فر با فویل و روش های جلوگیری از خشک شدن مرغ

قبل از هر چیز لینک های زیر رو ببینید:

سس مرغ را چطور درست کنیم؟

چگونه مرغ ترش درست کنیم؟ + همراه با دستور گیلانی

طرز تهیه لونگی مرغ شکم پر اصل گیلان

مزه دار کردن

Mahshid.Food با اموزش این غذا نوشت:

مرغ رو از روز قبل شستم و تمیز کردم من چون دوس داشتم سینه مرغ برشته بشه یه مقدار از پوست اون قسمت رو بُرش زدم ولی پوست مرغ رو اصلا جدا نکردم ازش

توی ظرف گود،مرغ رو اول با زعفرون و بعد هم با مخلوط ادویه ها(زردچوبه،فلفل قرمز،فلفل سیاه،دارچین) و نمک و کمی آبلیمو ماساژ دادم.

برای داخل شکمش هم کمی زعفرون ریختم و فلفل دلمه ای و پیاز،
بقیه ی پیاز و فلفل دلمه ای رو هم زیر و روی مرغ قرار دادم و در ظرف رو بستم و یک شبانه روز گذاشتم بمونه تا استراحت بکنه و جا بی افته.

مواد داخل شکم

دو تا پیاز متوسط رو خلالی کردم و سرخشون کردم.

بعد هم بهش نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کردم و تفت دادم، کشمش و زرشک و گردو و یک قاشق رب انار اضافه کردم.

مراحل پخت

داخل شکم مرغ رو از پیاز و فلفل دلمه ای خالی کردم و با این مواد جدید پر کردم.

بال ها رو با خلال دندون فیکس کردم به بدنش.

دو طرف شکمش رو هم با خلال دندون به هم کامل فیکس کردم.

رون های مرغ رو هم با نخی که دورتادورش پیچیدم فیکس کردم که وا نرن از هم.

کف ظرف پیرکس رو پیاز و فلفل دلمه ای حلقه شده گذاشتم یه استکان آب ریختم و مرغ رو گذاشتم داخل ظرف و روی پیرکس رو با فویل پوشوندم و روی فویل رو با چاقو چندتا سوراخ کوچیک ایجاد کردم.

ظرف رو طبقه وسط فر،با دمای دویست درجه به مدت دو ساعت و نیم گذاشتم بپزه

خودتون با چاقو چک کنید ببینید اگه مغز پخت شده بود بیاریدش بیرون و با مخلوط کره ی آب شده و زعفرون مرغ رو رومال کنید و گریل فر روشن کنید.

دوباره بذارید توی فر تا زمانی که روی اون برشته و طلایی بشه.

دقت کنید که مواد داخل شکم و مقدار برشته شدن هم کاملا سلیقه ای است.

اینجا من خلال دندون ها و نخ رو جدا کردم و مواد داخلی شکم مرغ هم کامل داخل شکم بودن و بیرون نریختند

بهترین مرغ شکم پر را در سرولات گیلان بخورید! + تصاویر خوشمزه

جلوگیری از خشک شدن مرغ در فر

برای کنارش واسه اینکه خشک نباشه،یه مقدار رب با ادویه توی روغن تفت دادم و آبجوش اضافه کردم و گذاشتم جا بیفته ولی ترجیح دادم روی مرغ نریزم و توی ظرف جدا سِرو کنم چون قبلا سس روی مرغ ریخته بودم و دوس نداشتیم.