برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

آموزش مرغ ترش گیلان با دستور یک کدبانو رشتی + فیلم

اونقدر غذای گیلانی خوب داریم که هنوز مونده تا بتونیم همش رو اموزش بدیم بهتون ، تو این مطلب میخوایم مرغ ترش گیلانی رو با روش اصیلش بهتون یاد بدیم.

مواد لازم برای مرغ ترش ۴نفر :

  1. سبزی (تره، گشنیز، شوید، برگ چغندر، نعنا، پونه، وارامبو و چوچاق) ۵۰۰گرم
  2. سیر ۳ یا ۴ حبه
  3. پیاز ۱ عدد
  4. لپه ۵۰ گرم
  5. تخم مرغ ۲ عدد
  6. مرغ یک سینه و ران کامل
  7. روغن به میزان لازم
  8. آبلیمو یا آبغوره به میزان لازم
  9. آب ۲ لیوان

روش تهیه مرغ ترش به روش گیلک ها :

ابتدا سبزی و سیر و پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ می‌کنیم.
سپس مرغ و لپه را اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن، آب، نمک و فلفل و در صورت تمایل کمی دارچین را اضافه می‌کنیم.
می‌گذاریم تا لپه و مرغ کاملا پخته شود.
سپس آبلیمو یا آبغوره را اضافه کرده و همچنین تخم مرغ‌ها را در ظرفی شکسته و هم می‌زنیم و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و روی خورش ریخته و یک هم کوچک می‌زنیم و می‌گذاریم تا تخم مرغ‌ها سفت شود و کمی جا بیفتد.

وارامبو و چوچاق از سبزی‌های محلی گیلان هستند.

دانلود فیلم اموزش مرغ ترش گیلانی در یک دقیقه

نکات مهم برای تهیه مرغ ترش گیلانی :

به استثنا گشنیز که نسبت آن از بقیه سبزی‌ها بیشتر است، معمولا انواع سبزی به میزان یکسان استفاده می‌شود.

لپه را چند ساعت قبل در آب می گذازیم تا خیس شود و زودتر پخته شود. آب آن را هم عوض می‌کنیم تا از نفخ آوری آن کاسته شود.

این مطلب رو ببین:
مواد تشکیل دهنده سالاد سزار

عکس های لذیذ از خورشت مرغ ترش گیلانی

آموزش مرغ ترش گیلان با دستور یک کدبانو رشتی + فیلم

آموزش مرغ ترش گیلان با دستور یک کدبانو رشتی + فیلم

آموزش مرغ ترش گیلان با دستور یک کدبانو رشتی + فیلم

آموزش مرغ ترش گیلان با دستور یک کدبانو رشتی + فیلم

آموزش مرغ ترش گیلان با دستور یک کدبانو رشتی + فیلم