برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

طرز تهیه مرغ ترش به روش گیلانی‌ها

اونقدر غذای گیلانی خوب داریم که هنوز مونده تا بتونیم همش رو اموزش بدیم بهتون ، تو این مطلب میخوایم مرغ ترش گیلانی رو با روش اصیلش بهتون یاد بدیم.

مواد لازم برای مرغ ترش ۴نفر :

  1. سبزی (تره، گشنیز، شوید، برگ چغندر، نعنا، پونه، وارامبو و چوچاق) ۵۰۰گرم
  2. سیر ۳ یا ۴ حبه
  3. پیاز ۱ عدد
  4. لپه ۵۰ گرم
  5. تخم مرغ ۲ عدد
  6. مرغ یک سینه و ران کامل
  7. روغن به میزان لازم
  8. آبلیمو یا آبغوره به میزان لازم
  9. آب ۲ لیوان

روش تهیه مرغ ترش به روش گیلک ها :

ابتدا سبزی و سیر و پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ می‌کنیم.
سپس مرغ و لپه را اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن، آب، نمک و فلفل و در صورت تمایل کمی دارچین را اضافه می‌کنیم.
می‌گذاریم تا لپه و مرغ کاملا پخته شود.
سپس آبلیمو یا آبغوره را اضافه کرده و همچنین تخم مرغ‌ها را در ظرفی شکسته و هم می‌زنیم و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و روی خورش ریخته و یک هم کوچک می‌زنیم و می‌گذاریم تا تخم مرغ‌ها سفت شود و کمی جا بیفتد.

وارامبو و چوچاق از سبزی‌های محلی گیلان هستند.

[evp_embed_video url=”https://www.gilan-food.ir/wp-content/uploads/2019/04/%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D8%AA%D8%B1%D8%B4-%DA%AF%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86.mp4″]

دانلود فیلم اموزش مرغ ترش گیلانی در یک دقیقه

نکات مهم برای تهیه مرغ ترش گیلانی :

به استثنا گشنیز که نسبت آن از بقیه سبزی‌ها بیشتر است، معمولا انواع سبزی به میزان یکسان استفاده می‌شود.

لپه را چند ساعت قبل در آب می گذازیم تا خیس شود و زودتر پخته شود. آب آن را هم عوض می‌کنیم تا از نفخ آوری آن کاسته شود.

عکس های لذیذ از خورشت مرغ ترش گیلانی

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
1.5 (2 رای)